Taalkamp in Biarritz voor jongeren


Bij een taalkamp in Biarritz beleven jongeren een onvergetelijke zomer! Samen met leeftijdsgenoten van verschillende nationaliteiten volgen ze Franse lessen, doen ze mee aan leuke activiteiten en gaan ze de omgeving verkennen tijdens excursies. Biarritz is de ideale bestemming voor een zomerkamp Frans, omdat jongeren hier een Franse cursus kunnen combineren met leuke sporten. Zo zijn de golfen in Biarritz ideaal om te surfen, wat dan ook razend populair is hier. Daarnaast heeft Biarritz prachtige stranden en veel opties voor excursies, zoals het chocolademuseum en zeeaquarium. Ook zijn de steden in de omgeving zeker een bezoekje waard, zoals St. Jean de Luz, en Espelette. In Biarritz gaan de jongeren zich goed vermaken!
Taalkamp op France Langue in Biarritz
Het vakantiekamp in Biarritz worden georganiseerd door de school France Langue Juniors. Het taalkamp is voor jongeren van 10-17 jaar en bestaat uit een zeer compleet pakket van lessen Frans, activiteiten, verblijf, luchthaventransfer en plaatselijk vervoer. Daarnaast bevat het taalkamp ook voldoende begeleiding en toezicht voor de jongeren.
Taalkamp met sporten in Biarritz 
Jongeren die gek zijn op surfen, kunnen zich in Biarritz helemaal uitleven.  Ze kunnen hier namelijk 4-5 surflessen per week volgen. Voor jongeren die niet zo gek zijn op surfen is er een pakket met verschillende sporten. Zo worden voor jongeren van 14-17 sporten als klimmen, raften en paardrijden georganiseerd.  Voor jongeren van 10-14 zijn er sporten als volleybal, tafeltennis en midgetgolf.  Zo kunnen ze Frans leren tijdens een sportieve vakantie!
Lessen tijdens het taalkamp Frans in Biarritz
Het taalkamp voor jongeren in Biarritz bevat een taalcursus Frans van 20 lessen per week. De lessen zijn gericht op alle 4 de taalvaardigheden en worden gegeven door native speakers, waardoor ze echt goed Frans leren spreken. 
Activiteiten bij het zomerkamp in Biarritz
Bovenop de sportactiviteiten organiseert de taalschool ook nog andere activiteiten, zoals een stadstour, speurtocht, karaoke avond of voetbalwedstrijd.  Ook zijn er culturele excursies om de omgeving te ontdekken. Bij alle activiteiten en excursies is een groepsleider aanwezig van de taalschool, waardoor de jongeren veilig op pad kunnen. 
Verblijf bij een taalkamp naar Biarritz
Bij het taalkamp in Biarritz verblijven jongeren van 14-17 jaar in een Frans gastgezin samen met een leeftijdsgenoot. Het gastgezin zal de jongeren een warm thuis bieden en ze alles leren over de Franse cultuur. De jongeren van 10-14 jaar verblijven gezamenlijk in de schoolresidentie. Bij deze residentie is 24 uur per dag toezicht, waardoor het een zeer veilige omgeving biedt voor jongeren. Op de residentie kunnen jongeren zich goed vermaken, omdat de residentie onder andere een zwembad, restaurant en vele sportvelden heeft.
Taalkampen in Frankrijk buiten de zomerperiode
We hebben een uitgebreid aanbod aan taalcursussen in Frankrijk. Er zijn ook taalkampen in Frankrijk die buiten de zomerperiode worden aangeboden. Zo kunnen de jongeren ook buiten het hoogseizoen op taalkamp in Nice. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom naar één van de informatiedagen in Nijmegen. 

Taalkamp op France Langue in Biarritz

Het vakantiekamp in Biarritz wordt georganiseerd door de school France Langue Juniors. Het taalkamp is geschikt voor jongeren van 10-17 jaar en bestaat uit een zeer compleet pakket van lessen Frans, activiteiten, verblijf, luchthaventransfer en plaatselijk vervoer. Daarnaast bevat het taalkamp ook voldoende begeleiding en toezicht.

Taalkamp met sporten in Biarritz 

Jongeren die gek zijn op surfen, kunnen zich bij het zomerkamp in Biarritz helemaal uitleven. Ze kunnen hier namelijk 4-5 surflessen per week volgen. Voor jongeren die niet zo gek zijn op surfen is er een pakket met verschillende sporten. Zo worden er voor 14- tot 17-jarigen sporten als klimmen, raften en paardrijden georganiseerd. Voor 10- tot 14-jarigen zijn er sporten als volleybal, tafeltennis en midgetgolf. Zo kunnen ze Frans leren tijdens een sportieve vakantie!

Lessen tijdens het taalkamp in Biarritz

Het taalkamp voor jongeren in Biarritz bevat een taalcursus Frans van 20 lessen per week. De lessen zijn gericht op alle 4 de taalvaardigheden en worden gegeven door native speakers, waardoor ze echt goed Frans leren spreken

Activiteiten bij het taalkamp in Biarritz

Bovenop de sportactiviteiten organiseert de taalschool ook nog andere activiteiten, zoals een stadstour, speurtocht, karaoke avond of voetbalwedstrijd. Ook zijn er culturele excursies om de omgeving te ontdekken. Bij alle activiteiten en excursies is een groepsleider aanwezig van de taalschool, waardoor de jongeren veilig op pad kunnen. 

Verblijf bij een taalkamp naar Biarritz

Bij het taalkamp in Biarritz verblijven 14- tot 17-jarigen in een Frans gastgezin samen met een leeftijdsgenoot. Het gastgezin zal de jongeren een warm thuis bieden en ze alles leren over de Franse cultuur. De jongeren van 10-14 jaar verblijven gezamenlijk in de schoolresidentie. Bij deze residentie is 24 uur per dag toezicht, waardoor het een zeer veilige omgeving biedt. Op de residentie kunnen jongeren zich goed vermaken, omdat de residentie onder andere een zwembad, restaurant en vele sportvelden heeft.

Taalkampen in Frankrijk buiten de zomerperiode

De taalcursussen in Biarritz behoren tot de zomerkampen in Frankrijk. Jongeren die graag buiten de zomerperiode op taalkamp in Frankrijk willen, kunnen één van onze andere taalkampen Frans kiezen. Zo kunnen jongeren ook buiten het hoogseizoen op taalkamp in Nice. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom naar één van de informatiedagen in Nijmegen

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op France Langue Juniors

Onze partnerschool France Langue in Biarritz biedt 2 verschillende programma’s aan die vooral de sportieve cursisten zullen aanspreken. Jongeren van 10 tot en met 17 jaar kunnen kiezen tussen een taalcursus Frans aangevuld met surflessen of sportactiviteiten.  lees verder »
Minimum leeftijd:
10 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
08/06/2020 - 21/08/2020
Verblijf in:
Campus, Gastgezin
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €965

Weer in Biarritz

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 15 7 -
Mei 18 11 -
Juni 21 13 -
Juli 23 14 -
Aug 24 15 -
Sept 22 13 -
Okt 18 10 -
Nov 15 7 -
Dec 13 6 -
Jan 11 4 -
Feb 12 5 -
Maart 13 6 -

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes