Frans taalkamp in Biarritz voor jongeren


Bij een Frans taalkamp in Biarritz kun je Frans leren tijdens een sportieve vakantie! Het taalkamp bevat namelijk veel leuke sportactiviteiten. Je kunt een cursus Frans combineren met een pakket van verschillende sporten, zoals raften en kajakken. Maar je kunt ook kiezen voor surflessen. Biarritz staat dan ook bekend als de surfhoofdstad van Europa. Daarnaast heeft Biarritz prachtige stranden en zijn er diverse bezienswaardigheden te zien. Zo kun je op excursie naar het chocolademuseum, zeeaquarium of het paleis van keizerin Eugénie. Tijdens weekendexcursies kun je bovendien andere leuke Baskische steden of dorpjes verkennen, zoals Bayonne en Henday. Je zult hierbij optrekken met internationale leeftijdsgenoten, waardoor je nieuwe vrienden zult maken van over de hele wereld!

Hoe ziet het Franse taalkamp in Biarritz eruit?
Een Frans zomerkamp in Biarritz is geschikt voor jongeren van 10-17 jaar. Elke doordeweekse dag volgen de jongeren Franse lessen tot half 1. Daarna gaan ze surfen of kunnen ze meedoen aan andere sportactiviteiten. Hierna worden vaak nog andere activiteiten georganiseerd, zoals spelletjes, speurtochten en filmavonden. In het weekend is er bovendien een dagexcursie. 
Frans taalkamp voor jongeren van 10-14 jaar in Biarritz 
Onze partnerschool France Langue Juniors biedt voor jongeren van 10-14 jaar twee cursusopties. De cursus Frans & surf is ideaal voor jongeren die houden van surfen, omdat het 5 surflessen per week bevat. Voor jongeren die liever hun taalcursus Frans combineren met andere sporten is er het pakket Frans & sport ideaal, met sporten als voetbal, tennis en minigolf.  
De residentie bij een Frans vakantiekamp in Biarritz
Jongeren van 10-14 jaar zullen in de schoolresidentie verblijven. Hier verblijven ze samen met leeftijdsgenoten, waardoor ze gegarandeerd een leuke tijd beleven! De residentie beschikt over veel sportfaciliteiten, waardoor het grootste deel van de activiteiten hier plaatsvindt. Bovendien is er de hele dag toezicht voor de jongeren.
Frans taalkamp voor jongeren van 14-17 in Biarritz
Ook voor jongeren van 14-17 jaar biedt de taalschool France Langue Juniors 2 cursussen. Het pakket Frans & surf bevat naast de lessen Frans 4 surflessen per week. Het pakket Frans & sport bevat verscheidene sporten, zoals rotsklimmen, kajakken en golfen. Daarnaast bevat het taalkamp een halve dagexcursie op woensdag. 
Gastgezin tijdens het taalkamp in Biarritz
De jongeren van 14-17 jaar zullen samen met een medestudent verblijven in een Frans gastgezin. Hierdoor zullen de jongeren een onderdompeling ervaren in de Franse cultuur en kunnen ze oefenen met alles wat ze leren op school. Zo zullen ze nog beter Frans leren spreken!
Begeleiding tijdens het Frans taalkamp
Bij het Frans taalkamp in Biarritz zijn alle activiteiten en excursies onder begeleiding, zodat de veiligheid van de jongeren wordt gewaarborgd. Ook is het taalkamp inclusief luchthaventransfer en vervoer ter plaatse, zodat de jongeren veilig op reis kunnen.
Franse taalkampen het hele jaar door
Jongeren die graag buiten de zomermaanden op taalkamp in Frankrijk willen, kunnen bijvoorbeeld op taalkamp in Nice. Daarnaast hebben we ook nog andere leuke taalcursussen in Frankrijk. Jongeren vanaf 17 jaar kunnen bovendien het hele jaar door op Frans taalkamp naar Biarritz door mee te doen aan de taalcursussen in Biarritz voor volwassenen.

Hoe ziet het Franse taalkamp in Biarritz eruit?

Het Franse zomertaalkamp in Biarritz is geschikt voor jongeren van 10-17 jaar. Elke doordeweekse dag volg je Franse lessen tot half 1. Daarna kun je gaan surfen of meedoen aan andere sportactiviteiten. Hierna worden vaak nog andere activiteiten georganiseerd, zoals spelletjes, speurtochten en filmavonden. In het weekend is er bovendien een dagexcursie. 

Frans taalkamp voor jongeren van 10-14 jaar in Biarritz 

Onze partnerschool France Langue Juniors biedt voor jongeren van 10-14 jaar twee cursusopties. De cursus Frans & surf is ideaal als je van surfen houdt, omdat het 5 surflessen per week bevat. Combineer je liever de taalcursus Frans met andere sporten, dan is het pakket Frans & sport ideaal. Hierbij zijn sporten als voetbal, tennis en midgetgolf inbegrepen. 

De residentie bij een Frans vakantiekamp in Biarritz

Als jongere van 10-14 jaar verblijf je tijdens het taalkamp Frans in Biarritz in de schoolresidentie. Je verblijft hier samen met leeftijdsgenoten, waardoor je gegarandeerd een leuke tijd beleeft! De residentie beschikt over veel sportfaciliteiten, waardoor het grootste deel van de activiteiten hier plaatsvindt. Bovendien is er de hele dag toezicht door professionals.

Frans taalkamp voor 14- tot 17-jarigen in Biarritz

Voor jongeren van 14-17 jaar biedt onze partnerschool ook 2 Franse taalcursussen in Biarritz. Het pakket Frans & surf bevat naast de lessen Frans 4 surflessen per week. Het pakket Frans & sport bevat verscheidene sporten, zoals rotsklimmen, kajakken en golfen. Naast de sportactiviteiten bevat het zomerkamp Frans ook een dagexcursie in het weekend en een halve dagexcursie op woensdag. 

Een gastgezin tijdens het taalkamp in Biarritz

Als jongere van 14-17 jaar zul je samen met een medestudent verblijven in een Frans gastgezin. Hierdoor zul je een onderdompeling ervaren in de Franse cultuur en kun je oefenen met alles wat je leert op school. Zo zul je nog beter Frans leren spreken!

Begeleiding tijdens het Franse taalkamp in Biarritz

Bij de Franse taalreis naar Biarritz zijn alle activiteiten en excursies onder begeleiding, zodat jouw veiligheid wordt gewaarborgd. Ook is het taalkamp inclusief luchthaventransfer en vervoer ter plaatse, zodat je veilig op reis kunt.

Franse taalkampen het hele jaar door

Het Franse taalkamp in Biarritz is één van onze zomerkampen in Frankrijk. Jongeren die graag buiten de zomermaanden op taalkamp willen, kunnen bijvoorbeeld op taalkamp naar Nice. Daarnaast kun je als jongere van 17 jaar of ouder al meedoen aan de Franse taalvakanties in Biarritz voor volwassenen. Maar we hebben ook nog andere leuke taalkampen in Frankrijk. Mocht je nog overwegen om een andere taal te leren dan Frans, bekijk dan ons complete aanbod aan taalkampen in het buitenland

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op France Langue Juniors

Onze partnerschool France Langue in Biarritz biedt 2 verschillende programma’s aan die vooral de sportieve cursisten zullen aanspreken. Jongeren van 10 tot en met 17 jaar kunnen kiezen tussen een taalcursus Frans aangevuld met surflessen of sportactiviteiten.  lees verder »
Minimum leeftijd:
15 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
23/06/2024 - 16/08/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €1140

Weer in Biarritz

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 18 11 -
June 21 13 -
July 23 14 -
Aug 24 15 -
Sept 22 13 -
Oct 18 10 -
Nov 15 7 -
Dec 13 6 -
Jan 11 4 -
Feb 12 5 -
Mar 13 6 -
Apr 15 7 -
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes