Taalkamp Engels in het buitenland

Bij een taalkamp Engels komen jongeren vanuit de hele wereld samen om Engels te leren. Hierdoor zul je niet alleen oefenen met Engels spreken in de klas, maar ook in de omgang met je nieuwe internationale vrienden. Bovendien kun je verblijven in een Engels gastgezin of residentie en worden er vele leuke activiteiten, spelletjes, sporten en excursies georganiseerd. Hierdoor zal jouw Engelse taalreis een onvergetelijke ervaring worden! 

  Engels taalkamp in Malta, Ierland of Engeland 

Taalkamp Engels in Engeland (7-19 jaar, hele jaar door)
Taalkamp Engels in Malta (10-20 jaar, hele jaar door)
Taalkamp Engels in Ierland (9-17 jaar, alleen zomer)
Taalkamp Engels in Amerika (13-17 jaar, alleen zomer)

Taalcursussen en activiteiten bij het Engelse taalkamp

Bij een vakantiekamp Engels volg je meestal 20 Engelse lessen per week. Dit is de intensieve taalcursus die elke taalschool aanbiedt. Als je iets meer uitdaging wilt, kun je kiezen om een superintensieve cursus te volgen in Brighton. Hier zul je nog sneller Engels leren. Maar het is ook mogelijk om de cambridge-cursus te volgen in LondenExeter en Liverpool. Na de lessen kun je deelnemen aan leuke activiteiten. Hierbij kun je denken aan een speurtocht, talentenjacht, discofeest, strandmiddag of voetbalwedstrijd. Daarnaast krijg je een rondleiding door de stad en ga je de omgeving verkennen tijdens culturele excursies!

Begeleiding en supervisie tijdens een Engels taalkamp

Engels taalkamp met begeleiding    

Één van de belangrijkste onderdelen van de taalvakantie Engels is de begeleiding en supervisie. Bij alle verblijfsopties zal genoeg toezicht zijn om de veiligheid van de jongeren te waarborgen. Afhankelijk van de leeftijd, is het wel of niet mogelijk om de accommodatie zonder begeleiding te verlaten. Ook is er een avondklok en gaan er bij alle activiteiten en excursies groepsleiders mee. Om de reis goed te laten verlopen kan er daarnaast een luchthaventransfer en een speciale service voor alleenreizende jongeren geboekt worden. 

Taalkampen Engels voor echte sportliefhebbers

Wil jij op taalkamp in de zomer? Dan krijg de kans om jouw favoriete sport te beoefenen of juist een nieuwe sport te leren. Heb je bijvoorbeeld altijd al willen leren zeilen? Dan is een Engels taalkamp in Malta echt iets voor jou. Er zijn ontzettend veel sporten die je kunt kiezen bij een zomertaalkamp Engels, zoals voetbal, paardrijden en verschillende watersporten. Maar ook buiten de zomer zijn er enkele mogelijkheden. Zo worden er in Exeter creatieve activiteiten en avontuurlijke sporten aangeboden, zoals rotsklimmen, kanoën en abseilen.

     Taalkamp Engels voor sportliefhebbers

De accommodatie bij een taalkamp Engels

Bij een taalkamp Engels kun je meestal verblijven bij een gastgezin of in een residentie. Het is eigenlijk het meest aanbevolen om bij een Engelstalig gastgezin te verblijven, omdat je dan ook de kans krijgt om ondergedompeld te worden in de cultuur van het land. Bovendien zal je Engelse taalkennis in een gastgezin sneller vooruit gaan, omdat je hier constant gestimuleerd zult worden om Engels te spreken. Bij zowel het gastgezin als in de residentie zijn de maaltijden inbegrepen en deel je een kamer met een leeftijdsgenoot, waardoor je je niet alleen hoeft te voelen. De residenties hebben vaak veel faciliteiten, zoals een kantine en sportgelegenheden. Ook zijn er gedeelde ruimtes waar je je kunt vermaken met je internationale leeftijdsgenoten.

Taalkampen Engels voor volwassenen

Taalkamp Engels met Engelse lessen    

Meestal is het al vanaf 16 jaar mogelijk om mee te doen aan de taalkampen Engels voor (jong)volwassenen. Dan heb je nog veel meer mogelijkheden. Zo kunnen volwassenen ook de Engelse taal leren in landen als Nieuw-Zeeland, Canada en Australië! Maar we bieden ook nog andere taalkampen in het buitenland. Zo zijn onze vakantiekampen de ideale optie als je graag naast je taalcursus deel wilt nemen aan aanvullende sportprogramma´s. 

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes