Taalkamp in Engeland

Wil jij Engels leren combineren met een onvergetelijke vakantie vol met leuke activiteiten en excursies? Of zoek je voor jouw kinderen een compleet georganiseerd taalkamp zonder zorgen? Wij bieden taalkampen in Engeland op veel leuke locaties. 
Taalkamp in Engeland voor jongeren

Taalkamp in Brighton - 12-17 jaar
Taalkamp in Londen - 14-17 jaar
Taalkamp in Oxford - 12-17 jaar
Taalkamp in Cambridge - 12-19 jaar
Taalkamp in Chester - 13-16 jaar
Taalkamp in Exeter - 7-17 jaar
Taalkamp in Liverpool -  16- 17 jaar
Taalkamp in Manchester - 9 - 17 jaar
Taalkamp in Nottingham - 10-17 jaar

Waarom op taalkamp in Engeland?

Taalkamp in Engeland

 

Engeland is erg populair voor een taalcursus, omdat de Engelse taal hier vandaan komt! Hier leer je Engels spreken met het échte Britse accent en vind je de typische Engelse cultuur. Engeland heeft veel leuke steden voor een taalkamp, van de bruisende wereldstad Londen tot universiteitssteden als Cambridge. Maar Engeland heeft ook veel prachtige natuur, zoals de witte krijtrotsen en de mooie stranden van Brighton. Bovendien is Engeland makkelijk te bereiken vanuit Nederland en is Engels natuurlijk één van de belangrijkste wereldtalen!

 

Hoe ziet een gemiddeld taalkamp eruit?

De jongeren volgen in de ochtend en aan het begin van de middag Engelse lessen. Daarna kunnen ze meedoen aan allerlei leuke activiteiten en excursies. Meestal zijn dit sportactiviteiten, spelletjes, excursies naar bezienswaardigheden of avondactiviteiten. In het weekend wordt er een dagexcursie georganiseerd naar bijvoorbeeld Londen. De jongeren verblijven in een gastgezin of in de residentie van de taalschool. Ze zullen constant optrekken met internationale leeftijdsgenoten. Op deze manier leren ze de taal niet alleen door de Engels lessen, maar vooral ook doordat ze Engels spreken met leeftijdsgenoten tijdens de vele activiteiten en excursies. Zo maken ze snel nieuwe vrienden en leren ze op een leuke manier Engels!

Cursussen en begeleiding tijdens het taalkamp

Elke school heeft een ander aanbod aan taalcursussen. Sommige taalscholen organiseren vooral zomerkampen, andere taalscholen organiseren taalkampen het hele jaar door. Elke taalschool heeft de intensieve Engels cursus, maar er zijn bijvoorbeeld ook cursussen om het cambridge-examen te halen of cursussen waarbij extra activiteiten of excursies zijn inbegrepen. De jongeren worden meestal per leeftijd ingedeeld en worden altijd goed begeleid. Afhankelijk van de leeftijd is er meer of minder toezicht.

Engels taalkamp in Engeland voor jongeren

Taalkampen in andere landen

Wil je misschien toch liever op taalreis naar een ander land? Of wil je iets meer informatie over onze taalcursussen? Neem dan een kijkje bij onze andere taalkampen in het buitenland. Zo hebben we bijvoorbeeld ook Engels taalkampen in Malta of Ierland. 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes