Taalkamp in Engeland voor jongeren

Wil jij Engels leren combineren met een onvergetelijke vakantie vol met leuke activiteiten en excursies? Of zoek je voor jouw kinderen een compleet georganiseerd taalkamp zonder zorgen? Wij bieden taalkampen in Engeland op veel leuke bestemmingen. 
Taalkamp in Engeland voor jongeren

Taalkamp in Brighton - 12-22 jaar
Taalkamp in Londen - 14-17 jaar
Taalkamp in Oxford - 12-17 jaar
Taalkamp in Cambridge - 12-19 jaar
Taalkamp in Chester - 13-16 jaar
Taalkamp in Liverpool -  16- 17 jaar
Taalkamp in Manchester - 9 - 17 jaar
Taalkamp in Nottingham - 10-17 jaar

Waarom op taalkamp in Engeland?

Taalkamp in Engeland voor kinderen en jongeren     

Engeland is erg populair voor een taalcursus, omdat de Engelse taal hier vandaan komt. Hier leer je Engels spreken met het échte Britse accent en vind je de typische Engelse cultuur. Engeland heeft veel leuke steden voor een taalkamp, van de bruisende wereldstad Londen tot universiteitssteden als Cambridge. Maar Engeland heeft ook veel prachtige natuur, zoals de witte krijtrotsen en de mooie stranden van Brighton. Bovendien is Engeland makkelijk te bereiken vanuit Nederland en is Engels natuurlijk één van de belangrijkste wereldtalen!

 

Hoe ziet een gemiddeld taalkamp in Engeland eruit?

Bij het taalkamp in Engeland volgen jongeren in de ochtend en aan het begin van de middag Engelse lessen. Daarna kunnen ze meedoen aan allerlei leuke activiteiten en excursies. Meestal zijn dit sportactiviteiten, spelletjes, excursies naar bezienswaardigheden of avondactiviteiten. In het weekend wordt er een dagexcursie georganiseerd naar bijvoorbeeld Londen. De jongeren verblijven in een gastgezin of in de residentie van de taalschool. Ze zullen constant optrekken met internationale leeftijdsgenoten. Op deze manier leren ze de taal niet alleen door de Engels lessen, maar vooral ook doordat ze Engels spreken met leeftijdsgenoten tijdens de vele activiteiten en excursies. Zo maken ze snel nieuwe vrienden en leren ze op een leuke manier Engels!

De mogelijke cursussen tijdens het taalkamp in Engeland

Elke school heeft een ander aanbod aan taalcursussen. Sommige taalscholen organiseren vooral zomerkampen in Engeland, terwijl andere taalscholen het hele jaar door taalkampen organiseren. Elke taalschool heeft de intensieve Engels cursus, maar er zijn bijvoorbeeld ook cursussen om het cambridge-examen te halen of cursussen waarbij extra activiteiten of excursies zijn inbegrepen. Zo kan de taalcursus in Manchester en Nottingham gecombineerd worden met voetbaltraining. 

  Engels taalkamp in Engeland voor jongeren

Begeleiding tijdens het taalkamp in Engeland 

De jongeren worden meestal per leeftijd ingedeeld bij de taalvakantie in Engeland. Afhankelijk van de leeftijd is er meer of minder toezicht. Meestal betekent dit 24 uur per dag toezicht, waarbij alle activiteiten en excursies onder begeleiding zijn van ervaren groepsleiders. Wat oudere cursisten kunnen soms wel zonder begeleiding op pad, maar moeten zich wel aan een avondklok houden en hun gastgezin op de hoogte houden waar ze zijn. 

Taalkampen in andere landen

Wil je graag iets meer informatie over onze taalkampen voor jongeren? Of ben je benieuwd naar onze andere mogelijkheden betreft een taalkamp Engels in het buitenland? Wellicht spreken onze taalkampen Engels in Malta of Ierland je ook aan. Deze taalscholen organiseren namelijk speciale zomerkampen Engels, waarbij de taalcursus kan worden gecombineerd met een leuke sport of hobby. Zo kun je onder andere kiezen uit paardrijden, voetballen en zeilen.

Voor jonge cursisten is er altijd 24 uur per dag toezicht tijdens zowel de lessen, activiteiten als in de accommodatie. Wat oudere cursisten kunnen soms wel zonder begeleiding op pad, maar moeten zich wel aan een avondklok houden en hun gastgezin op de hoogte houden van waar ze zijn. 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes