Taalkamp in Oxford voor jongeren


Ga op taalkamp in Oxford en ontdek deze historische stad vol met leuke bezienswaardigheden! Oxford staat vooral bekend om de universiteit, wat de oudste universiteit van Engeland is. De universiteit is eeuwen oud en heeft wel 38 colleges die verspreid zijn over de hele stad. Velen zijn zeker een bezoekje waard. Het bekende Christ Church College zul je wellicht herkennen uit Harry Potter. Oxford is namelijk gebruikt als creatieve inspiratiebron voor de films. In Oxford vind je dan ook de échte Engelse cultuur. Bovendien kun je vanaf Oxford makkelijk op excursie naar andere leuke steden als Londen of Salisbury. Daarom is het de ideale stad voor een taalkamp Engels! Je zult tijdens het taalkamp niet alleen een taalcursus Engels volgen, maar ook meedoen met allerlei leuke activiteiten en excursies.

Taalkamp voor jongeren van 12-17 jaar in de zomermaanden
Onze partnerschool Embassy English organiseert in de maanden juni t/m augustus vakantiekampen voor jongeren van 12-17 jaar. Het bestaat uit 20 lessen per week, 3 halve dagexcursies en één dagexcursie. Daarnaast verblijven de jongeren in de residentie van de taalschool op basis van volpension. De jongeren zullen zich volop vermaken. Elke dag worden na de Engels lessen meerdere activiteiten georganiseerd. Zo gaan de jongeren samen volleyballen, tafeltennissen of op excursie naar het Oxford Castle. Maar er zijn ook activiteiten als modeshows, speurtochten of talentenjachten.  
De accomodatie gedurende het taalkamp in Oxford
De jongeren zullen tijdens de taalcursus een appartement delen met andere jongeren in de residentie van de taalschool. Deze residentie is gevestigd in Headington, een voorstad van Oxford. Deze campus heeft erg veel te bieden voor de studenten. Zowel de Engelse lessen als activiteiten vinden op de campus plaats. Ook is er een kantine waar maaltijden worden geserveerd. Hier komen de jongeren volop in contact met andere culturen, omdat ze samenwonen met studenten uit de hele wereld. 
Taalkampen voor jongvolwassenen
Jongeren vanaf 16 jaar die graag buiten de zomermaanden op taalkamp willen in Oxford, kunnen ook meedoen aan de taalcursussen in Oxford voor volwassenen. Deze cursussen worden namelijk wel het hele jaar georganiseerd. Kijk hier voor meer informatie over het verschil tussen deze programma´s. 
Andere leuke taalkampen
Ben je er toch nog niet helemaal uit waar je naartoe wilt? Bekijk dan eens onze andere Engels taalcursussen of bezoek één van onze informatiedagen in Nijmegen!

Taalkamp in Oxford voor jongeren van 12-17 jaar in de zomer

Onze partnerschool Embassy English organiseert in de maanden juni t/m augustus vakantiekampen In Oxford voor jongeren van 12-17 jaar. Het bestaat uit 20 lessen per week, 3 halve dagexcursies, één dagexcursie en 24/7 toezicht. Daarnaast verblijf je in de residentie van de taalschool op basis van volpension. Elke dag worden er na de Engels lessen meerdere activiteiten georganiseerd. Zo kun je gaan volleyballen, tafeltennissen of op excursie naar het Oxford Castle. Maar er zijn ook activiteiten als modeshows, speurtochten of talentenjachten. Je zult je dus uitstekend vermaken tijdens het Engelse zomerkamp.  

Het verblijf tijdens het taalkamp in Oxford 

Je zult tijdens het taalkamp in Oxford een appartement delen met andere jongeren in de residentie van de taalschool. Deze residentie is gevestigd in Headington, een voorstad van Oxford. De campus heeft erg veel te bieden voor studenten. Zowel de Engelse lessen als activiteiten vinden hier plaats. Ook is er een kantine waar maaltijden worden geserveerd. Doordat je samenwoont met studenten van over de hele wereld, zul je volop in contact komen met andere culturen. 

Taalkampen in Oxford voor jongvolwassenen

Jongeren vanaf 16 jaar die graag buiten de zomermaanden op taalkamp naar Oxford willen, kunnen meedoen aan de taalkampen in Oxford voor volwassenen. Deze cursussen worden het hele jaar door georganiseerd. Kijk hier voor meer informatie over het verschil tussen deze programma´s. 

Andere leuke taalkampen in Engeland

Ben je er nog niet helemaal uit waar je naartoe wilt? Wellicht zijn er dan nog andere bestemmingen voor een taalkampen in Engeland die jou aanspreken. Mocht je geïnteresseerd zijn in bestemmingen als Malta of Dublin, kijk dan bij onze taalkampen Engels in het buitenland. Wil je graag meer informatie over onze taalkampen in het buitenland, bezoek dan één van onze informatiedagen in Nijmegen!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op CES Oxford juniors

Onze partnerschool voor jongeren, CES in Oxford, aan het Ruskin College, gelegen in Headington, is gelegen op 10 minuten rijden met de bus van het centrum van Oxford. Het is een campus met moderne faciliteiten waar studenten les krijgen en verblijven. Maaltijden vinden plaats in de eetzaal op de campus. lees verder »
Minimum leeftijd:
12 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
2-4 weken, 2 weken vanaf €2325

Weer in Oxford

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 17 8 6
June 20 12 7
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes