Zomerkamp Engels in het buitenland

Bij een zomerkamp Engels kun je jouw Engels verbeteren en tegelijkertijd een onvergetelijke vakantie beleven. Door alle activiteiten en aanvullende sportprogramma´s waaruit je kunt kiezen, zul je je goed vermaken en leer je jongeren vanuit de hele wereld kennen. Bovendien krijg je de kans om te verblijven in een Engels gastgezin, waardoor je ook de cultuur van het land zal leren kennen. 

Zomerkamp Engels in Engeland (7-19 jaar)
Vanaf 9 jaar: met voetbal in Manchester of Nottingham
16 jaar en ouder: met voetbal in Liverpool 
Zomerkamp Engels in Malta (10-20 jaar)
10-16 jaar: met watersporten (zeilen, windsurfen en kajakken)
17-20 jaar: met duiken of zeilen
Zomerkamp Engels in Ierland (9-17 jaar)
9-16 jaar: met golf, tennis, paardrijden of watersporten (zeilen, kajakken of stand-up-peddelen)
Zomerkamp Engels in Amerika (13-17 jaar)

Engels zomerkamp in Malta, Ierland of Engeland   

Bij een zomerkamp Engels kun jij je Engels verbeteren en tegelijkertijd een onvergetelijke vakantie beleven. Door alle activiteiten en aanvullende sportprogramma´s waaruit je kunt kiezen, zul jij je gegarandeerd goed vermaken! Bovendien leer je jongeren vanuit de hele wereld kennen en krijg je de kans om te verblijven in een Engels gastgezin, waardoor je ook de cultuur van het land zal leren kennen. 
Wat zijn er voor lessen en activiteiten bij een zomerkamp Engels?
Bij een Engels zomerkamp zul jij je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat vermaken. Je volgt meestal tot aan het begin van de middag Engelse lessen. Hierbij krijg je les van ervaren docenten in kleine klassen. Daarna  heb je tijd om mee te doen aan de activiteiten van de taalschool. Vaak worden er spelletjes en sportactiviteiten georganiseerd, zoals volleybal of tafeltennis. Maar er zijn bijvoorbeeld ook filmavonden, schoolfeesten, speurtochten of strandmiddagen. Daarnaast ga je samen de stad verkennen en op excursie naar leuke plaatsen in de buurt!
Een zomerkamp Engels met jouw favoriete hobby, passie of sport 
Een vakantiekamp Engels is ideaal voor sportliefhebbers. Het is namelijk mogelijk om jouw Engelse zomerkamp te combineren met verschillende sportprogramma’s. Zo kun je jouw passie voor bijvoorbeeld paardrijden of zeilen combineren met Engels leren. Daarnaast is er voor de echte voetbalfanaten een speciaal voetbalkamp Engels in Manchester of Liverpool. Wil je eigenlijk vooral genieten van de zomer? Dan is een Engels zomerkamp in Malta iets voor jou. Dit is een zomers eiland in de Middellandse zee, waar je jouw cursus Engels kunt combineren met verschillende watersporten, zoals zeilen of duiken.  
Cambridge- of superintensieve cursus tijdens het zomerkamp Engels
Ben je niet zo van de sport, maar zoek je wel wat meer uitdaging? Dan kun je kiezen voor een superintensieve taalcursus Engels. Hierbij combineer je de standaard cursus met één-op-één lessen, waardoor jouw Engelse taalvaardigheden nog sneller vooruit zullen gaan. Daarnaast kun je je tijdens het Engels taalkamp ook voorbereiden op het Cambridge-examen in Exeter, Liverpool of Londen. Hierbij kun je een internationaal erkend diploma halen van de Engelse taal!
Waar verblijf je tijdens het zomerkamp Engels?
Bij het zomerkamp Engels zijn er per taalschool verschillende accommodatiemogelijkheden. Het is nagenoeg altijd mogelijk om in een Engelstalig gastgezin te verblijven. Zo leer je ook de cultuur kennen van het land en kun je Engels spreken met de lokale bevolking. Bovendien wordt er ook voor je gekookt! Daarnaast is het vaak mogelijk om in een residentie of op de campus van de taalschool te verblijven, samen met internationale leeftijdsgenoten. Ook hier zul je in de kantine voorzien worden van maaltijden.
Is er bij een zomerkamp Engels voldoende toezicht?
Bij een kamp Engels staat veiligheid altijd voorop. Waar je ook verblijft, jouw veiligheid wordt altijd gewaarborgd door je gastgezin of door begeleiders die in de residentie verblijven. Verder zijn activiteiten en excursies altijd onder begeleiding van ervaren groepsleiders. Deze groepsleiders zullen niet alleen instaan voor jouw veiligheid, maar ook hun uiterste best doen om het Engelse kamp een onvergetelijke ervaring te maken. Daarnaast houden de docenten een oogje in het zeil tijdens de lessen Engels en zijn er extra opties voor de reis, zoals een vliegveldtransfer en een speciale service waarbij jongeren begeleid worden tijdens de vlucht.  
Zomerkampen Engels voor jongeren vanaf 16 jaar
Jongeren vanaf 16 jaar kunnen zowel deelnemen aan de taalkampen Engels voor jongeren, als aan de Engelse taalcursussen voor volwassenen. Deze taalcursussen worden ook aangeboden in onder andere Australië, Schotland en Zuid-Afrika! Maar ook voor jongeren zijn er nog veel andere bestemmingen. Bekijk hiervoor ons complete aanbod aan taalkampen in het buitenland.  

Lessen en activiteiten tijdens het zomerkamp Engels

Bij een Engels zomerkamp word je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat vermaakt. Je volgt meestal tot aan het begin van de middag Engelse lessen. Hierbij krijg je les van ervaren docenten in kleine klassen. Daarna heb je de tijd om mee te doen aan het activiteitenprogramma van de taalschool. Vaak worden er spelletjes en sportactiviteiten georganiseerd, zoals volleybal of tafeltennis. Maar er zijn ook filmavonden, schoolfeesten, speurtochten of strandmiddagen. Daarnaast ga je samen de stad verkennen en op excursie naar leuke plaatsen in de buurt.

Veiligheid en toezicht bij een zomerkamp Engels 

Bij een taalvakantie Engels staat veiligheid altijd voorop. Waar je ook verblijft, jouw veiligheid wordt altijd gewaarborgd door je gastgezin of door begeleiders die in de residentie verblijven. Verder zijn activiteiten altijd onder begeleiding van ervaren groepsleiders. Deze groepsleiders zullen niet alleen instaan voor jouw veiligheid, maar ook hun uiterste best doen om het Engelse kamp een onvergetelijke ervaring te maken. Daarnaast houden de docenten een oogje in het zeil tijdens de lessen Engels en zijn er extra opties voor de reis, zoals een vliegveldtransfer en begeleiding tijdens de vlucht.

  Zomerkamp Engels met begeleiding

Een zomerkamp Engels met jouw favoriete hobby, passie of sport  

Zomerkamp Engels met sporten       

Een vakantiekamp Engels is ideaal voor sportliefhebbers. Het is namelijk mogelijk om jouw Engelse zomerkamp te combineren met verschillende sportprogramma’s. Zo kun je jouw passie voor bijvoorbeeld paardrijden of zeilen combineren met Engels leren. Daarnaast is er voor de echte voetbalfanaten een speciaal voetbalkamp Engels in Manchester of Liverpool. Wil je eigenlijk vooral genieten van de zomer? Dan is een Engels zomerkamp in Malta iets voor jou. Dit is een zomers eiland in de Middellandse zee, waar je jouw cursus Engels kunt combineren met verschillende watersporten, zoals zeilen of duiken.  

Cambridge- of superintensieve cursus bij het zomerkamp Engels

Ben je niet zo van de sport, maar zoek je wel wat meer uitdaging? Dan kun je kiezen voor een superintensieve taalcursus Engels. Hierbij combineer je de standaard cursus met één-op-één lessen, waardoor jouw Engelse taalvaardigheden nog sneller vooruit zullen gaan. Daarnaast kun je je tijdens het Engels taalkamp ook voorbereiden op het Cambridge-examen in Exeter, Liverpool of Londen. Hierbij kun je een internationaal erkend diploma halen van de Engelse taal!

Verblijf in een gastgezin of residentie tijdens het zomerkamp Engels

Bij het zomerkamp Engels zijn er per taalschool verschillende accommodatiemogelijkheden. Het is nagenoeg altijd mogelijk om in een Engelstalig gastgezin te verblijven. Zo leer je ook de cultuur kennen van het land en kun je Engels spreken met de lokale bevolking. Bovendien wordt er ook voor je gekookt! Daarnaast is het vaak mogelijk om in een residentie of op de campus van de taalschool te verblijven, samen met internationale leeftijdsgenoten. Ook hier zul je in de kantine voorzien worden van maaltijden.

Zomerkampen Engels voor jongeren vanaf 16 jaar

Jongeren vanaf 16 jaar kunnen zowel deelnemen aan de taalkampen Engels voor jongeren, als aan de Engelse taalcursussen voor volwassenen. Deze taalcursussen worden ook aangeboden in onder andere Australië, Schotland en Zuid-Afrika! Maar ook voor jongeren zijn er nog veel andere bestemmingen. Bekijk hiervoor ons complete aanbod aan zomerkampen in het buitenland.  

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes