Taalkamp in Amerika voor jongeren

Een taalkamp in Amerika is een ervaring om nooit te vergeten. Je zult les krijgen in internationale lesgroepen en zo jongeren vanuit de hele wereld leren kennen. Daarnaast kun je meedoen aan vele naschoolse activiteiten, excursies en een 6-daagse reis na afloop van de taalcursus. Je zult de hele dag door Engels spreken en daardoor heel snel Engels leren. Het zal aanvoelen als een vakantie, maar je leert de hele dag door! 

Taalkamp in San Diego (13-17 jaar)

    Taalkamp Amerika voor jongeren

De bestemming van jouw taalkamp in Amerika

Amerika heeft ontzettend veel te bieden: van prachtige natuurwonderen tot wereldberoemde monumenten en bruisende metropolen zoals New York. Als je op taalkamp naar Amerika gaat met StudyTravel, dan volg je de taalcursus Engels op onze partnerschool CISL in San Diego. San Diego heeft zo’n 1,3 miljoen inwoners en is de 2e grootste stad van Californië. Het is een ideale bestemming voor een Engels zomerkamp vanwege de prachtige stranden, het aangename weer en de vele opties voor leuke uitjes en excursies, zoals Disneyland en Los Angeles!

De taalcursus tijdens het taalkamp in Amerika

Engelse taalkampen in Amerika     

Bij het taalkamp in Amerika zal je een cursus van 20 lessen Engels per week volgen op een geaccrediteerde taalschool. De Engelse taalcursus is gericht op alle taalvaardigheden: van leesvaardigheid en grammatica tot spreekvaardigheid en woordenschat. Daarnaast zul je elke week twee culturele workshops krijgen. 

De activiteiten gedurende het taalkamp in Amerika

Bij een Engels taalkamp in Amerika zijn dagelijkse activiteiten en een dagexcursie inbegrepen. Als je Zuid-Californië nog beter wilt leren kennen, kun je ook deelnemen aan een 2e dagexcursie en de StudyTour na afloop van de taalcursus. Bij de activiteiten kun je denken aan een welkomstfeest, strandmiddag of lasergame toernooi. Ook ga je natuurlijk de leukste plekjes van San Diego verkennen, zoals het zeeaquarium, waterpark, Balboa park, de dierentuin en verschillende musea. Verder zijn er sportactiviteiten zoals rollerschaatsen, surfen en mountainbiken.

  Taalkamp in Amerika met activiteiten

De study tour na afloop van het taalkamp in Amerika

Als je graag het maximale uit jouw taalvakantie in Amerika wilt halen, kun je na afloop van de taalcursus een week mee op StudyTour gaan. Tijdens deze StudyTour volg je geen Engelse lessen meer, maar ga je op pad om de leukste plaatsen in de omgeving te verkennen met je medecursisten. Zo ga je bijvoorbeeld naar Disneyland, Hollywood, Beverly Hills, Las Vegas en de Grand Canyon!

Taalkampen in Amerika met begeleiding en toezicht

Taalkampen Engels Amerika   

Bij een taalkamp Engels in Amerika staat veiligheid centraal. Er is 24 uur per dag toezicht door hooggekwalificeerde begeleiders. Ook is er een avondklok en is het niet mogelijk om de campus te verlaten zonder begeleiding. Indien je 16 of 17 jaar bent en graag iets meer vrijheid wilt, past een taalcursus in Amerika voor volwassenen misschien beter bij jou. Vanaf 16 jaar kun je al hieraan meedoen. Dan kun je ook op taalkamp naar steden als New York, Miami en San Francisco!

Verblijf bij een gastgezin of op de campus bij het taalkamp in Amerika

Bij het zomerkamp in Amerika heb je twee mogelijkheden: je kunt in een gastgezin verblijven of op de campus van de universiteit van San Diego, waar ook de lessen worden gegeven. Bij beide opties zul je kennismaken met de typische Amerikaanse levenswijze en voorzien worden van maaltijden. Op de campus zul je het echte Amerikaanse campusleven ervaren door samen met medestudenten te verblijven. De campus heeft een prachtig uitzicht over de baai ‘Mission Bay’ en biedt een veilige omgeving met begeleiding en toezicht. Maar een verblijf bij een Amerikaans gastgezin maakt jouw vakantiekamp in Amerika pas echt compleet. Hierbij zul je namelijk de Amerikaanse cultuur van dichtbij ervaren. 

Taalkampen buiten de zomervakantie

Wil jij graag een Engelse taalreis maken buiten de zomer? Dat kan! Bekijk hiervoor onze andere taalkampen Engels in het buitenland. Zo hebben we ook taalkampen in Engeland en Malta die buiten de zomer plaatsvinden. Mocht je ook nog overwegen om een andere taal te leren, bekijk dan ons volledige aanbod aan vakantiekampen in het buitenland.

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes