Taalkamp op Malta


Ga op taalkamp op Malta en beleef een onvergetelijke zomer! Op Malta kun jij met jongeren van over de hele wereld Engels leren terwijl je dit unieke eiland ontdekt tijdens de leuke activiteiten en excursies. Bovendien kun je hier je cursus Engels combineren met leuke sporten zoals windsurfen, zeilen en voetbal. Het geweldige klimaat, de ´blue lagoons´ en mooie stranden maken Malta de ideale bestemming voor een zomerkamp! Het taalkamp bestaat uit een compleet pakket van lessen, activiteiten onder begeleiding, accommodatie, luchthaventransfer en lokaal vervoer. 

Taalkamp op Malta voor jongeren van 10-16 jaar 

Onze taalschool BELS Malta Juniors biedt verschillende taalkampen voor jongeren van 10-16 jaar in de zomer, herfst of rond pasen. De taalschool ligt in St. Paul´s Bay, vlakbij de mooiste stranden van Malta! Het is een rustige, maar toch gezellige omgeving. De populaire stad St. Julian´s ligt op zo´n 25 minuten reistijd van de taalschool. Naast de intensieve taalcursus Engels van 20 lessen per week biedt de taalschool de mogelijkheid om Engels leren te combineren met watersporten. Zo kunnen de jongeren windsurfen, zeilen of kayakken tijdens het zomerkamp

Taalkamp voor 11- tot 17-jarigen op Malta

Onze taalschool ESE Juniors ligt in de gezellige stad St. Julians, op loopafstand van vele winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Deze taalschool biedt het hele jaar door verschillende taalcursussen. Zo is er een cursus Engels & voetbal voor jongeren van 10-16 jaar, waarbij jongeren een Engelse cursus kunnen combineren met voetbaltraining. Verder is er een intensieve cursus van 20 Engelse lessen per week en een speciaal intensieve cursus, met 10 extra individuele lessen per week.

Taalkamp voor jongeren van 17-20 jaar

De taalschool ESE juniors organiseert ook een taalkamp voor jongeren van 17-20 jaar. Hierbij kunnen jongeren een intensieve Engels cursus combineren met duiken of zeilen. Bij deze cursussen krijgen de jongeren meer vrijheid en is alleen nog toezicht tijdens de activiteiten en lessen. Ook is het vanaf 16 jaar vaak mogelijk om mee te doen aan de taalcursussen in Malta voor volwassenen

Activiteiten tijdens het taalkamp

Het taalkamp op Malta zit boordevol activiteiten, dus de jongeren hoeven zich zeker niet te vervelen! Voorbeelden van activiteiten zijn een stadstour, filmavond, schoolfeest, boottocht of bezoek aan een aquapark. Ook worden er sporten georganiseerd zoals volleybal of voetbal. 

Waar verblijf je tijdens het taalkamp?

Tijdens het taalkamp verblijven de jongeren bij een gastgezin of in de residentie van de school. Wil jij naast Engels leren ook de Maltese cultuur ontdekken? Verblijf dan bij één van onze zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen. Wil jij liever samenwonen met internationale leeftijdsgenoten? Dan is een verblijf in de residentie van de taalschool de perfecte optie voor jou.

Welk taalkamp kies jij?

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan taalkampen in het buitenland. Dus heb je nog twijfels over wat jouw ideale bestemming is, neem dan contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Nijmegen. Wij helpen je graag om de pefecte bestemming voor jou te vinden!

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op BELS Malta Juniors

Onze partnerschool BELS Malta Juniors, is gelegen in St. Paul’s Bay, dichtbij de mooiste stranden van het eiland! De school organiseert een zeer compleet programma voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar, gedurende verschillende periodes in het jaar (in de paasvakantie, gedurende de hele zomer en in de herfstvakantie). Het schoolgebouw bevindt zich op slechts enkele meters vanaf de boulevard, in een rustige en residentiële wijk. De drukkere en toeristische stad van het eiland - St. Julian’s - ligt op ca. 25 minuten reisafstand per bus. De school beschikt over 15 leslokalen, een residentie, computerlokaal, gratis draadloos internet in het hele gebouw, en drank-en snack-automaten. lees verder »
Minimum leeftijd:
10 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €600

Taalcursussen voor Jongeren op ESE Juniors

Het hoofdgebouw van onze partnerschool ESE is gelegen in St. Julians, op loopafstand van winkels, restaurants, banken, bioscopen en vele uitgaansgelegenheden. Het instituut  beschikt over 60 moderne leslokalen met airconditioning en een internetcafé. Niet alle jongeren hebben les op het hoofdgebouw, want er zijn verschillende locaties in gebruik afhankelijk van het programma dat je kiest. lees verder »
Minimum leeftijd:
10 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
30/03/2020 - 17/04/2020, 01/06/2020 - 04/09/2020, 05/10/2020 - 06/11/2020.
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €515

Weer in Malta

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 14 10 5
Feb 15 10 6
Maart 16 11 7
Apr 18 13 9
Mei 22 16 10
Juni 26 19 11
Juli 29 22 9
Aug 29 23 11
Sept 27 22 9
Okt 24 19 7
Nov 20 16 6
Dec 16 12 5

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes