Taalkamp Engels in het buitenland voor jongeren

Een taalkamp Engels in het buitenland staat garant voor een veilige, leerzame en tegelijkertijd onvergetelijke vakantie. Je volgt elke dag een aantal Engelse lessen op een internationale taalschool met onderwijs van hoge kwaliteit. De rest van de dag geniet je van je vakantie samen met leeftijdsgenoten van over de hele wereld. Er worden vele excursies, sportactiviteiten en avondactiviteiten georganiseerd, altijd onder begeleiding van professionals.

Taalkamp Engels in Engeland (7-22 jaar)
Taalkamp Engels in Malta (10-20 jaar)
Zomertaalkamp Engels in Ierland (9-17 jaar)
Zomertaalkamp Engels in Amerika (13-17 jaar)

Meer taalkampen Engels voor jongeren vanaf 16 jaar
    Taalkamp Engels in het buitenland (Engeland)

Waaruit bestaat een Engels taalkamp in het buitenland? 

Taallessen Engels in het buitenland    

De taalvakantie Engels in het buitenland bestaat altijd uit een taalcursus Engels, activiteiten onder begeleiding en verblijf bij een gastgezin of in een schoolresidentie. Daarnaast zijn vaak ook de maaltijden inbegrepen. Zo wordt er voor je gekookt in het gastgezin of wordt er een warme maaltijd geserveerd in de schoolkantine.

Hoe ziet de taalcursus Engels in het buitenland eruit? 

De meeste taalscholen bieden alleen de intensieve taalcursus voor een specifieke leeftijdscategorie. Je volgt dan 20 of 28 lessen per week, die gericht zijn op goed Engels leren spreken en de taal leren toepassen in het dagelijkse leven. Een andere cursus die wordt aangeboden is de speciaal intensieve cursus op Malta met aanvullende privélessen. Al het Engels dat je tijdens deze lessen leert, zul je meteen in de praktijk brengen. Zowel in het gastgezin als met internationale leeftijdsgenoten zul je namelijk veel Engels spreken. 

In goede handen tijdens het taalkamp Engels in het buitenland

Een essentieel onderdeel van het vakantiekamp Engels in het buitenland is de begeleiding en toezicht. Over het algemeen geldt dat er voor jongeren tot ongeveer 16 jaar altijd 24 uur per dag toezicht is. Ouders kunnen erop vertrouwen dat hun kind in goede handen is bij de leraren, groepsleiders en het gastgezin. Er zijn ook taalkampen waarbij de lessen en het verblijf op één campus zijn, waar ook begeleiders overnachten. Verder moeten jongeren die zelfstandig op pad gaan, zich vaak houden aan een avondklok. Zo wordt er in de gaten gehouden of ze veilig en op tijd thuiskomen.  

     Taalkamp Engels in het buitenland met begeleiding

De activiteiten bij het Engelse taalkamp in het buitenland

Het taalkamp Engels in het buitenland bevat activiteiten in de middag, avond en in het weekend. De invulling van het activiteitenprogramma wisselt per bestemming. Zo zijn er in Malta veel strandactiviteiten, terwijl er Ierland weer veel sportactiviteiten zijn. Je zult in ieder geval de stad en omgeving gaan verkennen. Zo zijn er excursies naar bezienswaardigheden, nabijgelegen steden of aquaparken. In de avond wordt er vaak een tienerdisco, talentenjacht of barbecue georganiseerd. 

Taalkampen Engels met sportactiviteiten in het buitenland 

Taalvakantie Engels in het buitenland met sporten     

Er zijn een aantal zomertaalkampen Engels in het buitenland waar al sportactiviteiten zijn inbegrepen. Zo kan het leren van de Engelse taal worden gecombineerd met voetbal in Engeland, met paardrijden in Ierland en met watersporten in Malta. Het algemene activiteitenprogramma bevat echter ook veel sport- en spelactiviteiten. Zo wordt er vaak gevoetbald of gevolleybald tijdens het Engelse taalkamp  

Taalkampen op de leukste bestemmingen in het buitenland

Engels leren kan op heel veel bestemmingen. Malta is een echte zomerbestemming. Dit is een eiland ten zuiden van Italië waar Engels één van de officiële voertalen is. Daarnaast heeft Engeland ook veel populaire bestemmingen, zoals Londen en de kustplaats Brighton. Andere opties zijn Ierland en Amerika, waar je Engels kunt leren in Dublin of San Diego. Mocht je nog geïnteresseerd zijn in andere talen, kijk dan eens bij onze taalkampen in het buitenland. Heb je nog vragen over de taalkampen voor jongeren? Neem dan contact met ons op per mail, chat of telefonisch. 

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes