Engels taalkamp in Ierland voor jongeren

Bij een Engels taalkamp in Ierland combineer je Engels leren met een leuke vakantie. Het taalkamp bestaat namelijk niet alleen uit Engelse lessen, maar ook uit ontzettend veel leuke activiteiten en uitstapjes! Zo leer je zowel het land als jouw internationale leeftijdsgenoten goed kennen. 

Engels taalkamp in Dublin (9-17 jaar)

       taalreis naar Ierland

Waarom op Engels taalkamp in Ierland?

Ierland is een veelzijdig land met zowel prachtige natuurgebieden als kleurrijke vissersdorpjes en levendige steden. Vooral de hoofdstad Dublin mag je niet missen. Er is veel te zien; van ruige kliffen en mooie stranden tot oude ruïnes en kastelen. Ook staan de Ieren bekend om hun fijne cultuur en de typische Ierse pubs, muziek en liefde voor het leven. Dit alles maakt Ierland een prettige bestemming voor een Engels zomerkamp!

Engelse taalkampen in de hoofstad van Ierland

Taalkamp Engels Ierland jongeren     

We hebben twee taalscholen in Dublin die Engelse zomertaalkampen in Ierland aanbieden. De startdata lopen van juni tot augustus. De taalschool IH Dublin Wesley College biedt taalkampen met 15 lessen Engels per week. Ook heb je hier de optie om een taalcursus Engels te combineren met watersporten, tennis, paardrijden of golf. Bij het taalkamp van taalschool Apollo Sutton Park kun je kiezen tussen 15 of 20 Engels lessen  per week. 

Gastgezin of residentie bij een taalkamp in Ierland?

Tijdens de Engelse taalcursus in Ierland kun je verblijven in een gastgezin of in de residentie van de taalschool. Ierland is één van de leukste plekken om in een gastgezin te verblijven, omdat de Ierse cultuur bekend staat om de gastvrijheid en vriendelijkheid van de mensen. Dit zal ervoor zorgen dat je je gauw op je gemak zult voelen in het gastgezin.

Begeleiding gedurende een Engels taalkamp in Ierland

De jongeren worden tijdens het Engels taalkamp in Ierland altijd goed in de gaten gehouden, zodat de jongeren veilig op reis kunnen gaan. Gedurende de Engelse lessen houden de docenten een oogje in het zeil en de excursies en activiteiten zijn altijd onder begeleiding. Ook is er een avondklok, zodat de jongeren niet te laat thuis zijn. 
 

 

De jongeren worden tijdens het Engels taalkamp in Ierland altijd goed in de gaten gehouden, zodat ze veilig op reis kunnen gaan. Gedurende de Engelse lessen houden de docenten een oogje in het zeil en de excursies en activiteiten zijn altijd onder begeleiding. Ook is er een avondklok, zodat ze niet te laat thuis zijn. 


    Engels taalkamp in Ierland voor jongeren

Engelse taalkampen in Ierland voor 16-plussers

Indien je ouder dan 16 jaar bent, kun je ook meedoen aan de Engelse taalvakanties in Ierland voor volwassenen. Deze taalvakanties worden gedurende het hele jaar georganiseerd. Naast Dublin bieden we voor volwassenen ook nog de bestemmingen Cork en Galway. Maar we hebben ook nog veel andere taalkampen Engels in het buitenlandZo kun je ook de Engelse taal leren in Malta of Engeland. Benieuwd naar alle mogelijke bestemmingen en cursussen? Bekijk dan ons complete aanbod aan taalkampen voor jongeren.

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes