Taalvakantie Engels in Ierland voor jongeren en volwassenen

Bij een taalvakantie Engels in Ierland kun je naast Engels leren ook genieten van de Ierse gezelligheid en cultuur. Drink als volwassene een glas Guinness bier in een Ierse pub en verken tijdens excursies steden als Dublin met medecursisten. Of combineer als jongere de Engelse taalcursus met een leuke watersport of andere sport, zoals paardrijden. De Ieren zijn trots op hun land, geschiedenis en cultuur en dat is niet voor niets. Van indrukwekkende ruïnes en kastelen tot schilderachtige landschappen en cultuurrijke steden. Ierland heeft voor ieder wat wils! 

Bestemmingen voor Engelse taalvakanties in Ierland:  

Taalvakantie Engels in Dublin
voor jongeren van 9-17 jaar

Taalvakantie Engels in Dublin
voor volwassenen

Taalvakantie Engels in Galway
voor volwassenen

Taalvakantie Engels in Cork
voor volwassenen

  Taalvakantie Engels in Ierland volwassenen

Taalvakanties Engels in Ierland voor volwassenen

Je kunt als volwassene de Engelse taal leren in de drie grootste steden van Ierland. Dankzij het brede aanbod is er altijd wel een cursus is die bij je past. Je kunt tijdens de Engelse taalreis naar Ierland verblijven in een gastgezin of een appartement delen met medecursisten. Ook kun je deelnemen aan diverse excursies en activiteiten om Ierland, de Ierse cultuur en je medecursisten beter te leren kennen. Doe bijvoorbeeld mee aan  een workshop Ierse dans, maak een wandeling door de stad of ga op excursie naar een kasteel. Of ga een avondje uit naar een typische Ierse pub, waar je misschien ook wel in contact komt met de Ierse bevolking. De Ieren staan er namelijk bekend om dat ze graag een praatje met je maken. 

Een passende taalvakantie Engels in Ierland voor iedereen

Je kunt onder andere kiezen uit een taalcursus Engels in Ierland met groepslessen, individuele lessen of examentraining. De meeste taalcursussen zijn geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar, maar er is ook een speciaal club 50 programma voor mensen van 50 jaar en ouder. Bij de intensieve cursus volg je 20 tot 30 lessen per week en richt je je op zowel de mondelinge als schriftelijke taalvaardigheden. Kies je ervoor om je voor te bereiden op een taalexamen, dan kun je het IELTS-, TOEFL-, TOEIC- of Cambridge-diploma behalen. Deze diploma’s worden erkend door bedrijven of universiteiten over de hele wereld. Daarnaast is er ook nog een speciale cursus zakelijk Engels. 

Taalvakanties Engels in de leukste steden van Ierland 

De taalvakanties Engels voor volwassen in Ierland vinden plaats in Dublin, Cork en Galway. Dublin is de hoofdstad en tegelijkertijd populairste bestemming in Ierland. Hier kun je de echte Guinness brouwerij bezoeken en op excursie gaan naar historische attracties of de Kliffen van Moher. Maar ook in de universiteitsstad Galway en het veelzijdige Cork is veel te ontdekken dankzij de rijke historie en geweldige natuur in de omgeving. Wat daarnaast leuk is aan Ierland, is dat de Ieren bekend staan om hun vriendelijkheid, gastvrijheid en openheid. Wil je ontdekken of dit waar is, kies er dan voor om in een Iers gastgezin te verblijven tijdens jouw taalvakantie Engels in Ierland!

Taalvakanties Engels voor jongeren in Ierland

Als jongere kun je in de zomermaanden op taalvakantie naar Dublin. De taalvakanties voor jongeren bestaan uit een taalcursus Engels, activiteitenprogramma en een verblijf in een gastgezin of op de schoolcampus. Bij het verblijf zijn ook de maaltijden en een bus service naar school inbegrepen. Verder is er voldoende toezicht door leraren, professionele begeleiders en eventueel het gastgezin.

      taalvakantie Engels in Ierland jongeren 

Je volgt in totaal 15 of 20 Engelse lessen per week en kunt daarnaast meedoen aan leuke activiteiten en excursies naar Dublin. Aangezien onze partnerscholen uitstekende sportfaciliteiten hebben, worden er veel sportactiviteiten georganiseerd. Zo beschikt taalschool IH Dublin over een terrein van wel 50 hectaren met diverse sportvelden. Als je nog meer uit jouw taalkamp Engels in Ierland wilt halen, kun je hier een sportpakket bijboeken met tennis, paardrijden, golf of watersporten. 

Taalvakanties Engels in Noord-Ierland, Engeland of Malta

Als je als volwassene enthousiast bent over Ierland, dan spreekt de hoofdstad van Noord-Ierland je wellicht ook aan. Bezoek je liever een andere Engelstalige bestemming? Bekijk dan ons complete aanbod aan taalvakanties Engels of ga direct naar de taalvakanties in Engeland of Malta. Mocht je nog een andere taal willen leren, bekijk dan eventueel onze taalvakanties voor volwassenen of taalkampen voor jongeren.

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes