Taalvakanties Engels in het buitenland

Bij een taalvakantie Engels combineer je het leren van de Engelse taal met een onvergetelijke vakantie in landen als Engeland, Ierland of Amerika. Je ontmoet medecursisten met verschillende culturele achtergronden en kunt samen heel de dag Engels spreken. Dankzij activiteiten en excursies van de taalschool zullen jullie elkaar en het land beter leren kennen. Leef de American Dream, ontdek bruisende steden in Engeland of geniet van zon, zee en strand op Malta. Er zijn in totaal zo’n 10 landen waar je naartoe kunt. Engelse taalcursussen zijn er bovendien in alle soorten en maten; voor alle leeftijden en niveaus!

Taalvakanties Engels voor jongeren en volwassenen:

Taalvakantie Engels in Engeland (iedereen)
Taalvakantie Engels in Ierland (iedereen)
Taalvakantie Engels in Malta (iedereen)
Taalvakantie Engels in Amerika (iedereen)
Taalvakantie Engels in Australië (volwassenen)
Taalvakantie Engels in Canada (volwassenen)

Meer bestemmingen voor taalvakanties Engels voor volwassenen

  Taalvakantie Engels volwassenen

Taalvakanties Engels voor volwassenen

Als volwassene kun je zelf de taalcursus, bestemming en accommodatie kiezen die het beste bij jou passen. Zo kun je een onderdompeling in de Engelse taal en cultuur ervaren door een intensieve taalcursus Engels te combineren met een verblijf in een gastgezin. Maar je kunt je ook richten op Engels voor zakelijke doeleinden of een erkend taaldiploma halen middels een examencursus. De minimale leeftijd om mee te doen aan de programma’s voor volwassenen ligt rond de 16 jaar. Je wordt dan ingedeeld op basis van je niveau. Wil je liever ingedeeld worden op basis van je leeftijd, dan zijn er ook nog speciale 30+ of 50+ cursussen en Engelse taalkampen voor jongeren.

Bestemmingen voor taalvakanties Engels 

Engels is de belangrijkste wereldtaal en wordt in veel landen gesproken. Hierdoor kun je als volwassene zo’n 40 bestemmingen kiezen voor een taalreis Engels. Zo is Engeland natuurlijk populair, omdat je hier het authentieke Britse accent meekrijgt. Je kunt de Engelse taal leren in de bruisende wereldstad Londen of het echte studentenleven ervaren in steden als Bristol en Cambridge. Malta is daarnaast een populaire zomerbestemming. Dit is een eiland in de Middellandse zee ten zuiden van Italië. Wil je echt je horizon verbreden, dan kun je Engels leren in landen als Canada of de Verenigde Staten. Bewonder de New York skyline, ga naar de Sunshine State Florida of kom tot rust op het tropische eiland Hawaï! Ben je op zoek naar een avontuur, dan kun je een vakantiecursus Engels ook combineren met ‘backpacken’ in Australië of vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika.

Hoe ziet een taalvakantie Engels eruit?

Je volgt bij een Engelse taalvakantie elke doordeweekse dag een aantal taallessen. Het aantal lesuren ligt gemiddeld tussen de 20 en 30 uur per week, afhankelijk van de cursus die je kiest. Veel taalreizigers kiezen de intensieve cursus die zich richt op de algemene taalvaardigheden in groepsverband. Het is op veel bestemmingen ook mogelijk om individuele lessen te volgen. De eerste dag wordt er meestal iets van een welkomstborrel georganiseerd om kennis te maken met je medecursisten. De rest van de week organiseren taalscholen iets in de trant van een rondleiding door de stad, avondje uit, sportieve activiteit of cultureel uitstapje. Wil je in het weekend meer van het land zien, dan kun je hoogstwaarschijnlijk op dagexcursie naar een andere grote stad. 

Taalvakanties Engels voor jongeren 

In Engeland, Ierland, Malta en Amerika worden speciale taalkampen Engels georganiseerd voor jongeren vanaf 9 jaar. Hierbij is een volledig activiteiten- en excursieprogramma inbegrepen met activiteiten in de middag, avond en in het weekend. Het programma wordt helemaal afgestemd op een bepaalde leeftijdscategorie met een hoge mate van toezicht en begeleiding voor jongeren tot ongeveer 16 jaar. 

     taalvakantie Engels jongeren

De invulling van de taalvakantie Engels verschilt per bestemming. Vaak wordt een intensieve cursus van 20 of 28 Engelse lessen per week gecombineerd met sportactiviteiten, excursies, tienerdisco’s en barbecues. Het verblijf is op basis van half- of volpension in een residentie of gastgezin. Verder is het soms mogelijk om een bepaalde sport te beoefenen tijdens de Engelse taalreis. Hierbij kun je denken aan voetbal in Engeland, watersporten in Malta en paardrijden in Ierland. 

Meer informatie over onze taalvakanties Engels

Ben je tussen de 16 en 18 jaar, dan kun je zowel aan de programma’s voor jongeren als volwassenen meedoen. Twijfel je welk programma het beste bij jou past, lees dan meer informatie over onze taalvakanties voor jongvolwassenen. Vind je het lastig om de juiste bestemming te vinden? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijk advies. Mocht je ook nog overwegen om een andere taal te leren, lees dan meer over onze taalvakanties voor volwassenen of onze taalvakanties voor jongeren

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes