Taalvakantie Engels in Amerika voor volwassenen en jongeren

Tijdens een taalvakantie Engels in Amerika leef je de American Dream samen met medecursisten van over de hele wereld. Je leert niet alleen vloeiend Engels spreken, maar kunt ook deelnemen aan activiteiten en excursies om het land beter te leren kennen. In Amerika vind je zowel bruisende metropolen vol wolkenkrabbers als adembenemende stranden. Maar het land is ook rijk aan prachtige natuurparken, zoals de Everglades en Grand Canyon. Je kunt kiezen uit wel 8 verschillende bestemmingen. Ga voor het bruisende New York, de Sunshine State Florida of het tropische eiland Hawaï. Elke bestemming biedt iets unieks! Bovendien kun je kennismaken met de echte ‘American Way of Life’ en de Amerikaanse cultuur door bij een gastgezin te verblijven.

Bestemmingen voor taalvakanties Engels in Amerika

Taalvakantie Engels in San Diego (13-17 jaar) 
Taalvakantie Engels in New York (16+ of 30+)
Taalvakantie Engels in Los Angeles (16+)
Taalvakantie Engels in San Francisco (16+)
Taalvakantie Engels in Boston (16+)
Taalvakantie Engels in Fort Lauderdale (16+)
Taalvakantie Engels in Hawaï (16+)
Taalvakantie Engels in Miami (16+)
Taalvakantie Engels in San Diego (16+)

  Taalvakantie Engels in Amerika voor jong en oud

Wat voor cursus volg je tijdens de Engelse taalvakantie in Amerika? 

Je kunt zelf de taalcursus Engels kiezen die het beste bij jouw doelen past. De meeste taalreizigers kiezen voor de intensieve cursus. Hierbij volg je groepslessen gericht op de belangrijkste taalvaardigheden. Het aantal lessen wisselt van 16 tot 32 uur in de week, maar ligt meestal rond de 20 lessen. Daarnaast kun je individuele lessen volgen of kiezen voor een cursus zakelijk Engels. Wil je jouw taalcursus Engels in Amerika afsluiten met een waardevol taaldiploma, dan kun je kiezen voor een examencursus. Je wordt hierbij uitgebreid voorbereid op het Cambridge-, TOEFL-, of IELTS-examen. 

Hoe ziet de rest van de taalvakantie Engels in Amerika eruit? 

Naast het leren van de Engelse taal houd je genoeg tijd over om mee te doen aan activiteiten en excursies van de taalschool. Deze activiteiten zijn niet alleen gezellig, maar geven je ook de kans om beter Engels te leren spreken. De eerste dag wordt er iets van een welkomstactiviteit georganiseerd. Doordeweeks zijn er meestal sportactiviteiten, culturele excursies en uitjes of bijeenkomsten met medecursisten, zoals "Taco Tuesdays" of  barbecues. In het weekend krijg je de kans om nabijgelegen steden of parken bezoeken. Boek je ook de accommodatie met StudyTravel, dan verblijf je bij de locals, in een appartement met medecursisten of in een eigen studio. Wil je graag nog extra sportactiviteiten toevoegen aan jouw taalvakantie Engels in Amerika? Dan heb je onder andere keuze uit surfen in San Diego of yoga op Hawaï.  

Wat is de ideale bestemming voor jouw taalvakantie Engels in Amerika?

Amerika staat bekend als het land van de eindeloze mogelijkheden. Kies voor een typische ‘Big Apple’ ervaring en bezoek wereldberoemde bezienswaardigheden als het vrijheidsbeeld, Empire State Building en het Central Park. Of ga naar Los Angeles en bezoek Hollywood, de Grand Canyon en Las Vegas. Wil je liever naar een zonovergoten bestemming? Dan kun je genieten van droomstranden in Miami of Fort Lauderdale. Elke bestemming biedt een unieke ervaring. Vind je het lastig om een bestemming te kiezen, lees dan meer over onze Engelse taalreizen naar Amerika of neem contact met ons op per mail, chat of telefonisch. 

Taalvakanties Engels voor jongeren in Amerika

Jongeren van 13-17 jaar kunnen in de zomermaanden op taalvakantie naar San Diego. Deze zonnige kustplaats in Californië is een leuke bestemming voor jongeren en biedt veel mogelijkheden voor excursies en strandactiviteiten. De taalvakantie bevat 20 Engelse lessen per week en is inclusief middagactiviteiten, een weekendexcursie en 24 uur per dag toezicht door professionals. Verder verblijven jongeren gezamenlijk in een gastgezin of op de universiteitscampus op basis van half- of volpension.

  Taalvakantie Engels in Amerika jongeren

De activiteiten bestaan onder andere uit cultuurworkshops, sportactiviteiten op het strand, etentjes en welkomstfeesten. Ook zijn er excursies naar bijvoorbeeld het Balboa park, Sea world, de dierentuin of Disneyland. Voor diegene die na het Engelse taalkamp in Amerika nog een weekje Californië willen verkennen, is er een speciale StudyTour. Dit is een 6-daagse reis naar Hollywood, de bekende stranden van Los Angeles, de Grand Canyon en Las Vegas. 

Andere taalvakanties in het buitenland

Wil je Engels leren in het buitenland, maar weet je nog niet zeker of Amerika het juiste land is voor jou? Bekijk dan onze taalvakanties Engels en kijk eens of er nog een andere bestemming is die jou aanspreekt. Wellicht lijkt Engeland of Malta je ook leuk. Benieuwd naar alle mogelijke cursussen en bestemmingen? Bekijk dan ons complete aanbod aan taalvakanties voor volwassenen en taalvakanties voor jongeren

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes