Taalvakantie Engels in San Diego voor jongeren


Bij een taalvakantie Engels in San Diego kun je Engels leren in een stad ten zuiden van Los Angeles die werkelijk alles heeft; een aangenaam klimaat, bruisend stadscentrum en meer dan 100 kilometer aan prachtige stranden. Hoewel de stad veel Mexicaanse invloeden kent, ervaar je hier ook de echte ‘American way of life’. Je zult Engelse lessen volgen op een echte Amerikaanse universiteitscampus en daarnaast het zonnige San Diego verkennen tijdens activiteiten en excursies. Zo bezoek je hoogstwaarschijnlijk het zeeaquarium, aquapark en Bilbao park van San Diego. Middenin dit Bilbao park vind je diverse musea, restaurants en de bekende dierentuin. Daarnaast kun je gaan winkelen in Fashion Valley Mall, surfen op Mission Bay, vertoeven op het strand of zeeleeuwen bekijken op de La Jolla rotsen. In het weekend staan er regelmatig excursies op de planning naar bijvoorbeeld Los Angeles of Disneyland. Een Engelse taalreis naar San Diego staat dus garant voor een onvergetelijke zomervakantie!

Een taalvakantie Engels op onze partnerschool CILS in San Diego

Onze partnerschool CISL organiseert Engelse taalvakanties in San Diego van 2, 3 of 4 weken, gericht op jongeren van 13 t/m 17 jaar. De lessen, maaltijden en het verblijf in de residentie vinden plaats op een veilige universiteitscampus, waar 24/7 toezicht wordt gegarandeerd. Deze campus heeft een prachtig uitzicht over de Mission Bay en ligt vlakbij het vliegveld. Het centrum en de stranden zijn gemakkelijk bereikbaar met de bus. In totaal worden er 20 Engelse taallessen en twee cultuurworkshops per week gegeven. De rest van de week wordt ingevuld met dagelijkse activiteiten, uitjes of excursies. Ook is het mogelijke om nog een 6-daagse reis toe te voegen aan het pakket. 

Taalvakanties met diverse manieren van Engels leren in San Diego

Je zult tijdens het taalkamp Engels in San Diego zowel binnen als buiten het klaslokaal de Engelse taal leren. Je hebt elke doordeweekse dag tot 12:30 uur les, waarbij leesvaardigheid, grammatica en spreekvaardigheid centraal staat. Ook volg je op dinsdag en donderdag een cultuurworkshop. Hierbij zul je beter Engels leren spreken aan de hand van gesprekken. Wat je in het klaslokaal leert kun je daarnaast meteen in de praktijk brengen, omdat je veelal Engels spreekt met internationale leeftijdsgenoten. Wil je een ware onderdompeling ervaren in de Amerikaanse taal en cultuur, dan kun je er ook voor kiezen om bij een gastgezin te verblijven op basis van halfpension.

Op StudyTour na afloop van de taalvakantie Engels in San Diego?

Er is een uitgebreid activiteitenprogramma inbegrepen bij de taalcursus Engels in San Diego. Je zult je leeftijdsgenoten en de omgeving beter leren kennen dankzij de excursies, welkomstfeesten, strandactiviteiten en barbecues die georganiseerd worden. Wil je nog meer zien van Californië, dan kun je eventueel op StudyTour na afloop van de taalcursus Engels. Je maakt dan een 6-daagse reis naar onder andere Hollywood, Universal Studios, Disneyland en de Grand Canyon. 

Taalvakanties Engels voor 16-plussers in San Diego 

San Diego is de enige bestemming waar je als jongere naartoe kunt voor een taalvakantie Engels in Amerika. Je kunt echter als 16-jarige al meedoen aan de taalvakanties Engels in San Diego voor volwassenen. Hierbij kun je elke maandag starten en eventueel de Engelse taalcursus combineren met surfen. Ook kun je als 16-jarige naar veel andere landen voor een taalvakantie Engels, zoals Australië of Canada. Ben je nog geen 16 jaar en benieuwd naar andere leuke bestemmingen? Bekijk dan eens onze taalvakanties in Engeland, Ierland en Malta. Wil je alle mogelijke cursussen en bestemmingen bekijken? Ontdek dan ons complete aanbod aan taalvakanties voor jongeren en taalvakanties voor volwassenen

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op CISL Juniors

De taalschool CISL in San Diego biedt een compleet en academisch lesprogramma voor jongeren aan, waarbij grammatica, leesvaardigheid, woordenschat en spreekvaardigheid van de Engelse taal centraal staat. Je kunt kiezen voor twee, drie of vier weken cursus, gedurende welke je elke dag meedoet aan leuke activiteiten. Na de lessen zijn er dagelijkse middagactiviteiten en in het weekeinde vinden er excursies plaats. lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €2239

Weer in San Diego

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 21 15 8
July 23 17 9
Aug 23 18 9
Sept 23 17 9
Oct 22 14 8
Nov 21 11 8
Dec 18 9 7
Jan 17 8 7
Feb 17 9 8
Mar 18 10 8
Apr 19 12 8
May 19 13 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes