Taalkamp in Ierland voor jongeren

Een taalkamp in Ierland is de ideale manier om Engels te leren tijdens je zomervakantie. Na de Engelse lessen heb je namelijk veel vrije tijd en kun je deelnemen aan het uitgebreide activiteitenprogramma van de taalschool. Elke dag is wel iets te beleven! Zo kun je samen met internationale leeftijdsgenoten de leukste plekjes van Ierland leren kennen.

  Taalkamp voor jongeren in Ierland

Ierland staat vooral bekend om de schitterende landschappen en bruisende hoofdstad Dublin. De Ierse geschiedenis gaat duizenden jaren terug, waardoor er veel bezienswaardigheden als kastelen en ruïnes te zien zijn in het land. Bovendien wordt de Ierse cultuur gezien als één van de leukste culturen van Europa, wat terug te vinden is in de gezellige Ierse pubs en de Ierse muziek. In Ierland moet je echt een keer zijn geweest! 
Taalkampen in de hoofdstad van Ierland
Onze taalkampen vinden plaats in Dublin, gedurende de zomermaanden. We hebben twee taalscholen die allebei een campus hebben met heel veel faciliteiten. De jongeren volgen 15 of 20 Engels lessen per week en kunnen het taalprogramma combineren met leuke activiteiten en excursies. 
Taalkamp met golf, tennis, paardrijden of watersporten
Bij onze taalkampen in Ierland is het mogelijk om een cursus Engels te combineren met jouw favoriete sport. Je kunt kiezen uit paardrijden, golf, tennis of watersporten zoals zeilen en kayakken. Zo kun jij nog meer uit je taalkamp halen! Maar er zijn ook nog genoeg andere leuke activiteiten zoals een stadstour, disco-avond of talentenjacht. 
Waar verblijf je tijdens het taalkamp?
De jongeren hebben de mogelijkheid om in een gastgezin te verblijven of op de campus van de school. Door te verblijven in een gastgezin, zul je ook de Ierse cultuur meekrijgen. Deze cultuur wordt gekenmerkt door de hartelijkheid en toegankelijkheid van de mensen, wat een verblijf in een Iers gastgezin erg leuk zal maken! Zowel bij het gastgezin als op de campus zul je veel Engels spreken, omdat je altijd verblijft samen met jongeren van andere nationaliteiten!  
Toezicht tijdens het taalkamp in Ierland
Er is 24 uur per dag toezicht voor de jongeren. Tijdens de lessen Engels is er supervisie door de leraren en tijdens de activiteiten en excursies zijn altijd professionele begeleiders aanwezig. Ook bij het gastgezin of de residentie is voldoende toezicht. Zo kunnen de jongeren niet zomaar de campus verlaten zonder begeleiding. 
Taalkampen in Ierland  buiten de zomermaanden
Wil jij een taalcursus Engels volgen, maar niet in de zomerperiode? Dan past misschien één van onze andere taalkampen in het buiteland beter bij jou. Maar als je ouder dan 16 jaar bent, kun je ook meedoen aan de taalcursussen in Ierland voor volwassenen. Hierbij kun je naast Dublin ook op taalkamp naar Cork of Galway. 
 

Taalkamp in Dublin (9-17 jaar)

Waarom op taalkamp naar Ierland? 

Ierland staat vooral bekend om de schitterende landschappen en bruisende hoofdstad Dublin. De Ierse geschiedenis gaat duizenden jaren terug, waardoor er veel bezienswaardigheden als kastelen en ruïnes te zien zijn in het land. Bovendien wordt de Ierse cultuur gezien als één van de leukste culturen van Europa, wat terug te zien is aan de de gezellige Ierse pubs en de Ierse muziek. In Ierland moet je echt een keer zijn geweest! 

Taalkampen in de hoofdstad van Ierland

Taalkamp in Ierland  voor jongeren  

Onze vakantiekampen in Ierland vinden plaats in Dublin, gedurende de zomermaanden. We hebben twee taalscholen die allebei een campus hebben met heel veel faciliteiten: Apollo Sutton Park en IH Dublin Wesley College. Je volgt op deze scholen 15 of 20 Engels lessen per week en kunt het taalprogramma combineren met leuke activiteiten en excursies. 

Taalkamp met golf, tennis, paardrijden of watersporten in Ierland

Bij de taalschool IH Dublin is het mogelijk de taalcursus Engels in Ierland te combineren met jouw favoriete sport. Je kunt kiezen uit paardrijden, golf, tennis of watersporten, zoals zeilen en kayakken. Zo kun jij nog meer uit je Engelse zomerkamp halen! Maar er zijn ook nog genoeg andere leuke activiteiten zoals een stadstour, disco-avond of talentenjacht. 

Waar verblijf je tijdens het taalkamp in Ierland?

Tijdens het taalkamp Engels in Ierland heb je de mogelijkheid om in een gastgezin te verblijven of op de campus van de school. Door te verblijven in een gastgezin, zul je ook de Ierse cultuur meekrijgen. Deze cultuur wordt gekenmerkt door de hartelijkheid en toegankelijkheid van de mensen, wat een verblijf in een Iers gastgezin erg leuk zal maken! Zowel bij het gastgezin als op de campus zul je veel Engels spreken, omdat je altijd verblijft samen met jongeren van andere nationaliteiten.

Toezicht tijdens het taalkamp in Ierland

Er is 24 uur per dag toezicht bij het taalkamp in Ierland. Tijdens de lessen Engels is er supervisie door de leraren en tijdens de activiteiten en excursies zijn altijd professionele begeleiders aanwezig. Ook bij het gastgezin of de residentie is voldoende toezicht. Zo kan de campus niet zomaar worden verlaten zonder een begeleider. 

 

Taalkamp in Ierland  voor jongeren

Taalkampen in Ierland buiten de zomermaanden

Wil je graag deelnemen aan een taalkamp Engels, maar niet in de zomerperiode? Dan past één van onze andere taalkampen in het buitenland wellicht beter bij jou. Mocht je ouder zijn dan 16 jaar, dan kun je ook meedoen aan de taalvakanties in Ierland voor volwassenen. Hierbij kun je naast Dublin ook op taalkamp naar Cork of Galway. 

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes