Taalkamp in Dublin voor jongeren


Bij een taalkamp in Dublin leer je de Engelse taal, onderneem je leuke activiteiten samen met internationale leeftijdsgenoten en ga je op excursie naar de leukste plekjes van deze stad! Als je ergens de typische Ierse cultuur kan vinden, is het wel in Dublin. Hier ervaar je de Ierse liefde voor het leven, muziek en lekker eten. Door de rijke geschiedenis van deze stad is er ontzettend veel te zien. Ga bijvoorbeeld naar het historische ´General Post Office´, het ´Dublin Castle´ of de Guinness fabriek. In de omgeving is veel natuur te vinden, zoals de prachtige stranden door de ligging aan de ´Dublin Bai´. Ook kun je in Dublin goed winkelen en zijn er vele parken en musea, zoals het Ierse museum van moderne kunst. Kortom: In Dublin ga jij je goed vermaken!

Taalkamp voor jongeren van 9-16 jaar in Dublin  
Onze partnerschool IH Dublin Wesley College Juniors biedt taalkampen voor jongeren van 9-16 jaar. De school heeft een enorme campus met alles erop en eraan, zoals een kantine, bibliotheek en ontzettend veel sportfaciliteiten. Hierdoor is het mogelijk om de cursus Engels te combineren met sporten als paardrijden, golf, tennis en watersporten zoals zeilen! Het taalkamp bevat 15 uur Engelse lessen per week. De school bevindt zich in een buitenwijk van Dublin, maar met de tram zijn jongeren vanaf de campus binnen ongeveer 15 minuten in het centrum. 
Taalkamp in Dublin voor jongeren van 11-17 jaar 
Onze taalschool Apollo Sutton Park organiseert taalkampen voor jongeren van 11-17 jaar. De taalschool bevindt zich in het noorden van de Baai van Dublin, vlakbij zee. Het is een prachtige locatie op 12 km van de stad. Ook deze school heeft veel faciliteiten zoals een indoor gymzaal, knutselruimtes en een kantine. Deze school biedt de optie om 5 uur extra lessen Engels te volgen, waardoor de jongeren nog meer Engels leren! 
Gastgezin of verblijf of de campus gedurende het taalkamp
Bij de taalschool IH Dublin kunnen de jongeren zelf kiezen of ze in een gastgezin of op de campus willen verblijven. Ze verblijven altijd samen met andere jongeren van verschillende nationaliteiten, waardoor ze onderling ook gestimuleerd worden tot Engels spreken. Door op één van de internaten op de campus te wonen, ervaren de jongeren het echte campusleven. Waar de jongeren ook verblijven, er is altijd voldoende toezicht voor de jongeren en een avondklok zodat de jongeren op tijd thuis zijn. Het verblijf is op basis van volpension, dus de maaltijden zijn inbegrepen. 
Activiteiten tijdens het taalkamp in Dublin
Het taalkamp bevat ontzettend veel activiteiten en excursies! Zo is er bijvoorbeeld een stadstour, quiz avond, talentenjacht of beach-disco! Ook zijn er 2-3 halve-dag excursies en een dagexcursie in het weekend naar bijvoorbeeld de vallei Glendalough. Er zijn altijd professionele begeleiders aanwezig. 
Buiten de zomerperiode op taalkamp naar Dublin?
Onze taalkampen in Ierland vinden alleen plaats in de zomermaanden. Jongeren die ouder zijn dan 16 jaar, kunnen ook meedoen aan de taalcursussen in Dublin voor volwassenen. Deze cursussen worden wel het hele jaar door georganiseerd. Maar we hebben ook nog veel andere leuke bestemmingen voor Engels taalkampen, zoals Engeland of Malta. Bekijk hiervoor onze andere taalkampen in het buitenland.  

Taalkamp voor jongeren van 9-16 jaar in Dublin  

Onze partnerschool IH Dublin Wesley College Juniors biedt vakantiekampen in Dublin voor jongeren van 9-16 jaar. De school heeft een enorme campus met alles erop en eraan, zoals een kantine, bibliotheek en ontzettend veel sportfaciliteiten. Hierdoor is het mogelijk om de taalcursus Engels te combineren met sporten als paardrijden, golf, tennis en watersporten zoals zeilen! Het taalkamp bevat 15 uur Engelse lessen per week. De school bevindt zich in een buitenwijk van Dublin, maar met de tram ben je vanaf de campus binnen ongeveer 15 minuten in het centrum. 

Taalkamp in Dublin voor jongeren van 11-17 jaar 

Onze taalschool Apollo Sutton Park organiseert Engelse zomerkampen in Dublin voor jongeren van 11-17 jaar. De taalschool bevindt zich in het noorden van de Baai van Dublin, vlakbij zee. Het is een prachtige locatie op 12 km van de stad. Ook deze school heeft veel faciliteiten zoals een indoor gymzaal, knutselruimtes en een kantine. Het is hier bovendien mogelijk om 5 uur extra Engelse lessen te volgen, waardoor je nog beter Engels leert

Waar verblijf je tijdens het taalkamp in Dublin? 

Bij de taalschool IH kun je zelf kiezen of je in een gastgezin of op de campus willt verblijven tijdens de taalvakantie in Dublin. Bij de school Apollo Sutton Park verblijf je echter in een Iers gastgezin. Je verblijft altijd samen met andere jongeren van verschillende nationaliteiten, waardoor jullie onderling ook gestimuleerd worden tot Engels spreken. Door op één van de internaten op de campus te wonen, ervaar je het echte campusleven. Waar je ook verblijft, er is altijd voldoende toezicht en een avondklok, zodat je op tijd thuis bent. Het verblijf is op basis van volpension, dus de maaltijden zijn inbegrepen. 

Activiteiten tijdens het taalkamp in Dublin

Het taalkamp in Dublin bevat ontzettend veel activiteiten en excursies. Zo is er bijvoorbeeld een stadstour, quiz avond, talentenjacht of beach-disco. Ook zijn er 2-3 halve-dag excursies en een dagexcursie in het weekend naar bijvoorbeeld de vallei Glendalough. Hierbij zijn altijd professionele begeleiders aanwezig. 

Buiten de zomerperiode op taalkamp naar Dublin?

De taalkampen in Ierland vinden alleen plaats in de zomermaanden. Jongeren die ouder zijn dan 16 jaar, kunnen ook meedoen aan de taalvakanties in Dublin voor volwassenen. Deze cursussen worden wel het hele jaar door georganiseerd. Maar we hebben ook nog veel andere leuke bestemmingen voor een taalkamp Engels in het buitenland, zoals Engeland of Malta. Overweeg je ook nog om een andere taal te leren, bekijk dan alle mogelijkheden betreft een taalkamp voor jongeren

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Apollo Sutton Park Juniors

De school Apollo Dublin Sutton Park is gelegen op het prachtige Schiereiland “Howth” in het noorden van Dublin Bay, op 12 km van de stad en dicht bij het bekende vissersdorp Howth. Deze exclusieve privéschool heeft uitstekende faciliteiten, waaronder goed uitgeruste klaslokalen, een kantine, tennisbanen, sportveld, indoor gymzaal, grasvelden, knutselruimtes etc. lees verder »
Minimum leeftijd:
11 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
16/06/2024 - 11/08/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €975

Taalcursussen voor Jongeren op IH Dublin Wesley College Juniors

Onze partnerschool Wesley College is een exclusieve privé-kostschool gelegen in Ballinteer, op slechts 15 minuten met de tram naar het centrum van Dublin. De school is gelegen in de uitlopers van de heuvels van Dublin in een zeer veilige woonwijk. Een groot voordeel van deze school is het omliggende terrein van ruim 50 hectare, dat genoeg ruimte biedt voor activiteiten. De school is ontworpen naar 'campus stijl' en van alle moderne gemakken voorzien: klaslokalen met internet, een onlangs gerenoveerde eetzaal, een goed gevulde bibliotheek en een zogenaamd “Computer Lab”. lees verder »
Minimum leeftijd:
9 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
30/06/2024 - 28/07/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €1020

Weer in Dublin

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 15 6 7
June 18 9 7
July 20 11 5
Aug 19 11 5
Sept 17 9 4
Oct 14 6 3
Nov 10 4 2
Dec 8 3 2
Jan 8 1 2
Feb 8 2 3
Mar 10 3 4
Apr 13 4 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes