Engels taalkamp in Engeland voor jongeren

Een Engels taalkamp in Engeland biedt de ideale combinatie van een vakantie en een leerzame ervaring. Je zult namelijk een taalcursus Engels combineren met leuke activiteiten en excursies, in een groep met internationale leeftijdsgenoten. We hebben een uitgebreid aanbod aan bestemmingen, variërend van de indrukwekkende hoofdstad Londen tot de prachtige kustplaats Brighton. 

Onze populairste bestemmingen voor taalkampen in Engeland:  
Engels taalkamp in Brighton - 12-22 jaar
Engels taalkamp in Londen - 14-17 jaar
Engels taalkamp in Oxford - 12-17 jaar
Engels taalkamp in Cambridge - 12-19 jaar

Andere bestemmingen voor taalkampen Engels in Engeland:
Engels taalkamp in Chester - 13 - 16 jaar
Engels taalkamp in Liverpool - 16-17 jaar
Engels taalkamp in Manchester - 9 - 17 jaar

 Engels taalkamp in Engeland jongeren  

Waarom op Engels taalkamp?
Engels is de belangrijkste wereldtaal en wordt steeds belangrijker voor studenten. Door een taalkamp zul je je Engels vaardigheden snel verbeteren, maar niet alleen door de Engelse lessen. Door tijdens de vele activiteiten en excursies op te trekken met internationale jongeren en te verblijven in een gastgezin of in de residentie, worden de jongeren constant gestimuleerd om Engels te spreken. Zo zijn ze de hele dag door met de Engelse taal bezig zonder dat ze het door hebben! Engeland is een ideale locatie voor jongeren die dichtbij huis willen blijven, maar toch volledig ondergedompeld willen worden in de echte Engelse taal en cultuur.

Waarom op Engels taalkamp in Engeland?

Waar kun je beter Engels leren dan in het land waar de taal is ontstaan? Engels is de belangrijkste wereldtaal en wordt steeds belangrijker voor studenten. Door een Engelse taalvakantie in Engeland zul je je Engelse vaardigheden snel verbeteren, maar niet alleen door de Engelse lessen. Door tijdens de vele activiteiten en excursies op te trekken met internationale jongeren en te verblijven in een gastgezin of in de residentie, word je constant gestimuleerd om Engels te spreken. Bovendien is Engeland een ideale locatie als je graag dichtbij huis wilt blijven, maar toch volledig ondergedompeld wilt worden in de Engelse taal en cultuur.

Volledig georganiseerd Engels taalkamp in Engeland

Engels zomerkamp in Engeland  

De Engelse vakantiekampen in Engeland bestaan uit een volledig pakket van taallessen, activiteiten, excursies en verblijf in een gastgezin of in een residentie met andere jongeren. Het verblijf is meestal op basis van volpension. Er is altijd voldoende begeleiding voor jongeren, de mate waarin is afhankelijk van de leeftijd. Over het algemeen is er 24 uur per dag toezicht door groepsbegeleiders, leraren en het gastgezin.

 
 

Cursussen en activiteiten bij een Engels taalkamp in Engeland

De taalscholen bieden allemaal een intensieve cursus van 20 lesuren per week. Afhankelijk van de locatie worden er vaak ook nog andere taalcursussen aangeboden, zoals een examencursus. Hierbij kun je het taalkamp Engels afsluiten met het Cambridge-examen en een internationaal erkend taaldiploma halen. Onze taalscholen zijn geaccrediteerde taalscholen van hoge kwaliteit. De taalschool biedt meestal een volledig activiteitenprogramma. Hierbij kun je denken aan sporten als voetbal en tafeltennis, disco-avonden, film-avonden en excursies naar bezienswaardigheden of andere steden als Londen. De Engelse taalkampen in Engeland worden vooral georganiseerd in de zomermaanden juni t/m augustus. Maar er zijn ook taalscholen die het hele jaar open zijn.

Andere taalkampen voor jongeren in het buitenland

Wil je misschien toch liever op taalkamp naar bijvoorbeeld Dublin of Malta? Bekijk dan ons totale aanbod aan taalkampen Engels in het buitenland. Zo hebben we ook zomerkampen Engels waarbij je de taalcursus kunt combineren met leuke sporten, zoals surfen, duiken of paardrijden. Ben je 16 jaar of ouder? Dan kun je zowel meedoen aan de taalkampen voor jongeren als aan de taalvakanties in Engeland voor volwassenen

  Taalkamp Engels Engeland
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes