Engels taalkamp in Brighton voor jongeren


Bij een Engels taalkamp in Brighton krijg je de kans om Engels te leren in één van de leukste steden van Zuid-Engeland. Samen met leeftijdsgenoten van verschillende nationaliteiten krijg je Engelse les en verken je Brighton tijdens activiteiten en excursies. Brighton is een levendige kustplaats met 250.000 inwoners. De populairste bezienswaardigheden zijn het Royal Pavilion en de Brighton pier. Maar ook het centrum ‘the Lanes’ trekt veel mensen met de vele gezellige straatjes, winkels en cafés. In Brighton kun je traditionele “Fish and chips” eten, genieten van prachtige stranden of op excursie gaan naar de typische witte krijtrotsen van Beachy head. Bovendien ben je vanaf Brighton met de trein binnen een uur in Londen, waardoor een dagtripje naar Londen één van de populairste uitjes is.

Engelse taalkampen in Brighton voor jongeren van 12-17 jaar oud

Onze taalschool Brighton Language College biedt een volledig verzorgd taalkamp in Brighton in de zomer, lente en winter. Hierbij worden Engelse lessen gecombineerd met allerlei leuke activiteiten en excursies gericht op jongeren van 12-17 jaar. Daarnaast verblijf je in een gastgezin op basis van volpension, waardoor je de Engelse cultuur van dichtbij leert kennen en tegelijkertijd je spreekvaardigheid kunt oefenen met de locals. 

Activiteiten & begeleiding bij een taalkamp Engels in Brighton

Bij de Engelse taalvakantie in Brighton zijn wekelijks 4 middagactiviteiten, 3 avondactiviteiten en twee excursies inbegrepen. Zo ga je bijvoorbeeld kajakken op zee, schaatsen voor het Royal Pavilion en op excursie naar nabijgelegen steden of attracties. Hierbij gaat uiteraard altijd de kampleiding mee, die samen met de leraren en gastgezinnen ervoor zorgen dat jongeren van 12-17 jaar de hele dag door onder supervisie staan.

Engels taalkamp op ELC Brighton voor jongeren vanaf 16 jaar

We hebben nog een tweede partnerschool, ELC Brighton, die een Engels zomerkamp in Brighton organiseert voor jongeren van 16-22 jaar. Dit taalkamp bestaat uit 20 lessen per week en een verblijf bij een gastgezin of in de residentie (18+). Elke week worden er een aantal gratis activiteiten georganiseerd, zoals een voetbaltoernooi, jongerendisco of bezoek aan het Brighton museum & de kunstgalerij. Daarnaast zijn er betaalde activiteiten en excursies, zoals een excursie naar Beachy Head en een avondje bowlen. Het Engelse taalkamp vindt plaats op een speciaal zomercentrum dat zich in een rustige omgeving bevindt, maar toch een korte rit verwijderd is van het centrum. 

De taallessen tijdens een Engels taalkamp in Brighton 

De Engelse taalcursus in Brighton is gericht op de belangrijkste taalvaardigheden. Naast grammatica richt je je eigenlijk vooral op vloeiend Engels leren spreken aan de hand van bijvoorbeeld rollenspellen en drama oefeningen. De intensieve cursus bieden beide taalscholen en bestaat uit 20 lessen per week. Voor jongeren van 14-17 jaar die nog iets meer uitdaging willen, biedt Brighton Language College ook nog een superintensieve zomercursus. Deze taalcursus Engels begint op niveau B1 en bestaat uit 35 lessen per week.  

Andere bestemmingen voor Engelse taalkampen

Weet je toch nog niet helemaal zeker of een Engels taalkamp in Brighton de juiste keuze is voor jou? Neem dan een kijkje bij een van onze andere Engelse taalkampen in Engeland. Of misschien toch een taalkamp Engels in Ierland, Malta of de Verenigde Staten? Heb je nog vragen over onze taalkampen voor jongeren, neem dan contact met ons op per chat, mail of telefonisch. 

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Brighton Language College Juniors

Onze partnerschool, Brighton Language College, organiseert een programma voor jongeren van 13 - 17 jaar. Dit programma bestaat uit Engelse lessen, verblijf bij een gastgezin op basis van volpension en een compleet activiteitenprogramma. De school bevindt zich in het centrum van Brighton, op 2 minuten loopafstand van het Royal Pavillion. lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
18 personen
Geopend:
10/03/2024 - 14/04/2024, 16/06/2024 - 25/08/2024, 06/10/2024 - 03/11/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €618

Taalcursussen voor Jongeren op Brighton ELC Juniors

Onze partnerschool ELC Brighton organiseert in de zomer een exclusief programma voor jongeren van 16-18 jaar. Deze Engelse cursus vindt plaats in de zomervakantie op het zomercentrum ELC Loxdale, dat zich op ongeveer 10 minuten reistijd van het centrum bevindt. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
2-6 weken, 2 weken vanaf €839

Weer in Brighton

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 17 8 6
June 20 12 7
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes