Engels taalkamp in Cambridge voor jongeren


Bij een Engels taalkamp in Cambridge kun je Engels leren in de leukste universiteitsstad van Engeland! Je zult Engelse lessen volgen, meedoen aan leuke activiteiten en verblijven in een gastgezin of residentie van de taalschool. Na de lessen houd je genoeg tijd over om Cambridge te ontdekken. Cambridge is een zeer veilige en groene stad, gelegen aan de rivier de Cam. De geschiedenis van Cambridge gaat meer dan 700 jaar terug, wat terug te zien is aan het historische centrum. Cambridge heeft veel te bieden. Zo staat de stad bekend om de universiteit, die bestaat uit wel 31 historische collegegebouwen. Maar je kunt in Cambridge ook een boottocht maken over de rivier de Cam, tot rust komen in één van de vele parken en tuinen of het Fitzwilliam museum bezoeken. Bovendien kun je vanuit Cambridge gemakkelijk een dagtripje naar Londen maken! 

Taalkamp in Cambridge voor jongeren 
Er zijn twee partnerscholen in Cambridge: Studio Cambridge Juniors en Embassy English juniors. De taalschool Embassy English organiseert vakantiekampen in de maanden juni t/m augustus voor jongeren van 12-17 jaar. Dit taalkamp bestaat uit 20 lessen Engels per week en een verblijf in een gastgezin of op de gezellige campus van de universiteit. De taalschool Studio Cambridge heeft in totaal 4 verschillende programma´s voor verschillende leeftijdsgroepen, variërend van 12-19 jaar. Hier worden verschillende taalcursussen Engels aangeboden, van 20 of 28 uur. De cursussen van 20 uur bevatten iets meer activiteiten en de cursussen van 28 uur bevatten extra lessen gericht op bijvoorbeeld academische vaardigheden.  
Activiteiten tijdens het taalkamp Engels in Cambridge
Bij het Engelse taalkamp worden allerlei leuke sporten, spelletjes, activiteiten en excursies georganiseerd voor de jongeren. Er is elke dag wel iets te beleven! Ga bijvoorbeeld mee basketballen of tafeltennissen, doe mee aan de karaoke-avond of ga mee naar de botanische tuinen van de universiteit. In het weekend is er bovendien een dagexcursie naar bijvoorbeeld Londen of het Windsor Castle. Tijdens deze activiteiten zullen ze in contact komen met jongeren van over de hele wereld!
Verblijf tijdens het Engels taalkamp
De jongeren kunnen verblijven in de residentie van de taalschool of in een gastgezin op basis van volpension. Door te verblijven in een gastgezin zullen ze ook de Engelse cultuur van dichtbij kunnen bekijken. Bovendien leren ze de Engelse taal spreken zoals deze echt gesproken wordt, met het echte Engelse accent en kunnen ze de theorie die ze op school leren meteen toepassen in de praktijk! Maar de residentie heeft ook z´n voordelen, want door samen te wonen met hun leeftijdsgenoten, zullen ze hun nieuwe internationale vrienden nog beter leren kennen!
Andere mogelijkheden voor Engels taalkampen
Wil je misschien toch liever op taalreis naar een ander land? Kijk dan hier voor andere bestemmingen. 

Taalkamp Engels in Cambridge voor jongeren van 12-19 jaar

We hebben twee partnerscholen in Cambridge: Studio Cambridge en Embassy English. De taalschool Embassy English organiseert Engelse vakantiekampen in Cambridge in de maanden juni t/m augustus. Het taalkamp is gericht op jongeren van 12-17 jaar. Het bestaat uit 20 lessen per week en een verblijf in een gastgezin of op de gezellige campus van de universiteit. De taalschool Studio Cambridge heeft in totaal 4 programma´s voor verschillende leeftijdsgroepen, variërend van 12-19 jaar. De taalcursus Engels bestaat uit 20 of 28 lesuren per week. Bij de cursus van 28 uur krijg je extra lessen gericht op bijvoorbeeld academische vaardigheden. Deze cursus bevat hierdoor iets minder activiteiten dan de cursus van 20 uur.   

Activiteiten tijdens het taalkamp in Cambridge

Bij het Engelse taalkamp in Cambridge worden allerlei leuke activiteiten en excursies georganiseerd. Er is elke dag wel iets te beleven. Zo wordt er bijvoorbeeld een karaoke-avond, talentenjacht of excursie naar de botanische tuinen van de universiteit georganiseerd. Ook zijn er diverse sport- en spelactiviteiten, zoals basketbal of tafeltennis. In het weekend is er bovendien een dagexcursie naar plaatsen als Londen of het Windsor Castle. Tijdens deze activiteiten zul je in contact komen met jongeren van over de hele wereld!

Verblijf tijdens een Engels taalkamp in Cambridge

Tijdens het Engelse zomerkamp in Cambridge kun je verblijven in de residentie van de taalschool of in een gastgezin op basis van volpension. Door te verblijven in een gastgezin zul je ook de Engelse cultuur van dichtbij kunnen bekijken. Ook kun je de theorie die je leert op school meteen toepassen in de praktijk. Je leert de Engelse taal spreken zoals deze echt gesproken wordt, met het authentieke Engelse accent. Verblijf je in de residentie, dan woon je uitsluitend samen met leeftijdsgenoten. Het voordeel van de residentie is daarom dat je jouw nieuwe internationale vrienden nog beter leert kennen!

Andere opties voor Engelse taalkampen

Ben je er nog niet helemaal uit naar welke stad jij op taalkamp wilt? Bekijk dan onze andere taalkampen in Engeland of lees meer over onze andere mogelijkheden betreft een taalkamp Engels in het buitenland. Heb je nog vragen over onze taalkampen in het buitenland, neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Studio Cambridge Juniors

Onze partnerschool Studio Cambridge biedt verschillende jongerenprogramma's aan. Ieder programma is ontworpen voor een bepaalde leeftijdsgroep en vindt op een aparte locatie plaats. Het aantal lessen, type accommodatie en het activiteitenprogramma verschilt per programma. Kies het programma dat jou het meeste aanspreekt! lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
16 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Campus, Gastgezin
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €1310

Weer in Cambridge

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 17 8 6
June 20 12 7
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes