Engels taalkamp in Oxford voor jongeren


Een Engels taalkamp in Oxford is de ideale manier om Engels te leren in een internationale omgeving met leuke activiteiten en uitstapjes. Oxford is een zeer populaire bestemming voor een taalkamp Engels, omdat je hier de échte Britse cultuur kunt proeven. De stad staat vooral bekend om de eeuwenoude universiteit, die samen met de universiteit van Cambridge de meest populaire en oudste universiteit van het Verenigd koninkrijk is. De historische gebouwen van deze universiteit zijn dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Oxford is een echte studentenstad, met een gezellig centrum en vele bezienswaardigheden, parken en musea. Ook zijn andere leuke steden zoals Stratford-upon-Avon of Londen binnen handbereik.
Engels taalkamp in de zomer voor 12- tot 17-jarigen 
Voor 12- tot 17-jarigen heeft onze school Embassy English een taalkamp in de zomermaanden (juni t/m augustus). Hierbij is een activiteitenprogramma inbegrepen met 4 excursies per week, waarvan één dagexcursie. Daarnaast volgen de jongeren 20 lessen Engels per week en zijn er activiteiten op de campus. Dit kunnen sportactiviteiten zijn zoals tafeltennis of aerobics. Maar er worden bijvoorbeeld ook spelletjes, excursies en avondactiviteiten als disco-avonden of karaokeavonden georganiseerd. 
 Verblijf in de residentie tijdens het taalkamp in Oxford
Tijdens het Engels taalkamp in Oxford zullen de jongeren samen met andere leeftijdsgenoten verblijven in een residentie op de campus van de Oxford Brookes Universiteit. Het verblijf is op basis van volpension. Door op de campus te wonen zullen ze ontzettend veel in contact komen met hun leeftijdsgenootjes en hebben ze de tijd van hun leven! Bovendien is het een echte multiculturele accommodatie, omdat je er samen met andere internationale jongeren woont! Zo kunnen de jongeren onderling Engels spreken met elkaar en zullen ze Engels leren zonder dat ze het doorhebben!
Taalkampen voor jongeren vanaf 16 jaar
Ben je ouder dan 16 jaar? Dan kun je eventueel ook meedoen aan de taalcursussen voor volwassenen. In tegenstelling tot de jongerencursussen, worden cursussen voor volwassenen het hele jaar door georganiseerd. Twijfel je welke van de twee opties het beste bij jou past? Lees er dan hier meer over. Of bekijk eens onze Engels cursussen in Engeland voor volwassenen. 
Andere taalkampen voor jongeren
Wil je toch liever buiten de zomermaanden op taalkamp naar een stad als Oxford? Bekijk dan eens onze taalkampen in Cambridge. Of neem een kijkje bij onze andere Engels taalcursussen voor jongeren. 

Engelse zomertaalkampen in Oxford voor 12- tot 17-jarigen 

Onze partnerschool Embassy English organiseert een taalkamp Engels in Oxford speciaal voor 12- tot 17-jarigen in de zomermaanden (juni t/m augustus). Hierbij is een activiteitenprogramma inbegrepen met 4 excursies per week, waarvan één dagexcursie. Ook wordt er 24/7 begeleiding en toezicht gegarandeerd. Het programma bestaat uit 20 lessen Engels per week en dagelijkse activiteiten op de campus. Aangezien de campus beschikt over uitstekende sportfaciliteiten, worden er veel sportactiviteiten georganiseerd. Ook zijn er dagelijks avondactiviteiten. Enkele voorbeelden van activiteiten zijn discoavonden, karaokeavonden, spelletjes en sporten als tafeltennis of voetbal.

Het campusleven ervaren tijdens het Engelse taalkamp in Oxford

Bij een Engels taalkamp in Oxford verblijf je in een residentie op de campus van de Oxford Brookes Universiteit. Het verblijf is op basis van volpension. Door op de campus te wonen, zul je veel in contact komen met je leeftijdsgenoten en beleef je samen een geweldige tijd. De residentie is een echte multiculturele accommodatie, waar je een appartement deelt met jongeren van verschillende nationaliteiten. Zo zul je veel Engels spreken met elkaar en ook in je vrije tijd op een leuke manier Engels leren.

Taalkampen voor jongeren vanaf 16 jaar in Oxford

Ben je ouder dan 16 jaar? Dan kun je eventueel ook meedoen aan de Engelse taalvakanties in Oxford voor volwassenen. In tegenstelling tot de jongerencursussen, worden de cursussen voor volwassenen het hele jaar door georganiseerd. Twijfel je welke van de twee opties het beste bij jou past? Lees er dan hier meer over.

Andere Engelse taalkampen voor jongeren

Wil je toch liever buiten de zomermaanden op taalkamp naar een stad als Oxford? Bekijk dan eens onze Engelse taalkampen in Cambridge. Mocht je nog geïnteresseerd zijn in andere talen of landen, neem een kijkje bij onze andere taalkampen in het buitenland. Zo hebben we ook taalkampen in Malta of Amerika. Maar er zijn ook nog andere leuke bestemmingen voor taalkampen in Engeland, zoals Londen of Brighton. 

lees verder »
Embassy English Juniors
(4)

Taalcursussen voor Jongeren op Embassy English Juniors

Onze partnerschool voor jongeren, Embassy English in Oxford, is gelegen op de belangrijkste campus van de Oxford Brookes Universiteit, in Headington (een voorstad van Oxford). De lessen, maaltijden en sportactiviteiten vinden allemaal op de campus plaats. Winkels zijn op steenworp afstand en het historisch centrum van Oxford is slechts op een korte busrit afstand. lees verder »
Minimum leeftijd:
12 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
20/06/2021 - 15/08/2021
Verblijf in:
Residentie
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €1109

Weer in Oxford

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Okt 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Maart 10 3 4
Apr 13 6 5
Mei 17 8 6
Juni 20 12 7
Juli 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes