Taalkamp in Cambridge voor jongeren


Ga op taalkamp in Cambridge en ontdek deze gezellige studentenstad vol met geschiedenis! Cambridge heeft één van de oudste en beroemdste universiteiten van de wereld. Door de hele stad heen zijn historische gebouwen die horen bij deze universiteit. De stad staat verder bekend om de prachtige parken en tuinen, de historische kerken, ligging aan de rivier de Cam en de vele musea. Ook is er een gezellig centrum, met een levendig marktplein en leuke pubs en cafés. Bovendien is Cambridge een hele veilige en overzichtelijke stad, wat het de ideale locatie maakt voor een taalkamp Engels! Tijdens dit taalkamp zul je samen met internationale leeftijdsgenoten een taalcursus Engels volgen en meedoen aan allerlei leuke activiteiten en excursies. We hebben twee partnerscholen in Cambridge: Studio Cambridge Juniors en Embassy English juniors.

Taalkamp in Cambridge in de zomer voor jongeren van 12-17 jaar 

De taalschool Embassy English juniors ligt in het Noorden van Cambridge, in een rustige wijk. Deze taalschool organiseert een zomerkamp Engels in Cambridge met 20 lessen Engels per week en een volledig activiteitenprogramma. De taalschool heeft een gezellige campus waar je ook kunt verblijven. Er worden volop leuke activiteiten georganiseerd, zoals sporten, spelletjes en excursies. Je gaat bijvoorbeeld barbecueën, voetballen of knutselen. Ook zijn er elke week excursies, bijvoorbeeld naar Londen of het Fitzwilliam museum. 

Taalkamp in Cambridge voor jongeren van 12-19 jaar

Onze taalschool Studio Cambridge organiseert taalvakanties in Cambridge voor jongeren van 12-19 jaar. Je kunt hierbij helemaal zelf kiezen hoe je jouw taalkamp wilt invullen. Wil je bijvoorbeeld veel activiteiten, dan kun je kiezen voor 20 Engelse lessen per week. Wil je wat meer uitdaging, dan kun je ervoor kiezen om 8 extra lessen te volgen gericht op academische vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling of social media vaardigheden. Zo kun je zelf het programma kiezen dat het beste bij jou past. Ook deze school organiseert volop leuke activiteiten voor jongeren, zoals een barbecue, spelletjesavond of discoavond. 

Verblijf tijdens het taalkamp in Cambridge

Je kunt zelf kiezen of je tijdens het taalkamp in Cambridge wilt verblijven in een gastgezin of in de residentie van de taalschool. Het verblijf is op basis van volpension, dus alle maaltijden zijn inbegrepen. Door de Engelse taalcursus te combineren met een gastgezin, leer je ook veel over de Engelse cultuur. Maar de residentie is ook leuk, want daar verblijf je met andere internationale jongeren en maak je nieuwe vrienden van over de hele wereld!

Andere mogelijkheden voor taalkampen 

Wil je Engels leren in Engeland, maar weet je nog niet precies waar? Bekijk dan onze andere taalkampen in England of verdiep je in de andere landen waar je naartoe kunt voor een taalkamp EngelsOf kom naar één van onze informatiemiddagen in Nijmegen om meer te weten te komen over onze taalkampen voor jongeren

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Studio Cambridge Juniors

Onze partnerschool Studio Cambridge biedt verschillende jongerenprogramma's aan. Ieder programma is ontworpen voor een bepaalde leeftijdsgroep en vindt op een aparte locatie plaats. Het aantal lessen, type accommodatie en het activiteitenprogramma verschilt per programma. Kies het programma dat jou het meeste aanspreekt! lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
16 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Campus, Gastgezin
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €1310

Weer in Cambridge

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 17 8 6
June 20 12 7
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes