Taalkamp in Cambridge


Ga op taalkamp in Cambridge en ontdek deze gezellige studentenstad vol met geschiedenis! Cambridge heeft één van de oudste en beroemdste universiteiten van de wereld. Door de hele stad heen zijn historische gebouwen die horen bij deze universiteit. De stad staat verder bekend om de prachtige parken en tuinen, de historische kerken, ligging aan de rivier de Cam en de vele musea. Het heeft een gezellig centrum met een levendig marktplein en leuke pubs en cafés. Bovendien is het een hele veilige en overzichtelijke stad, wat het de ideale locatie maakt voor een taalkamp Engels! Tijdens dit taalkamp zullen jongeren samen met internationale leeftijdsgenoten een taalcursus Engels volgen en meedoen aan allerlei leuke activiteiten en excursies. We hebben twee partnerscholen in Cambridge: Studio Cambridge Juniors en Embassy English juniors.

Taalkamp in de zomermaanden voor jongeren van 12-17 jaar 

De taalschool Embassy English junior ligt in het Noorden van Cambridge, in een rustige wijk. Deze taalschool organiseert zomerkampen met 20 Engels lessen per week en een volledig activiteitenprogramma. De taalschool heeft een gezellige campus waar de jongeren ook kunnen verblijven. Er worden volop leuke activiteiten georganiseerd, zoals sporten, spelletjes en excursies. Ga bijvoorbeeld mee barbecueën, voetballen, knutselen of doe mee aan de talentenshow! Ook zijn er elke week excursies, naar bijvoorbeeld Londen of het Fitzwilliam museum. 

Taalkamp in Cambridge voor jongeren van 12-19 jaar

Onze taalschool Studio Cambridge organiseert taalkampen voor jongeren van 12-19 jaar. De jongeren kunnen hierbij helemaal zelf kiezen hoe ze hun taalkamp willen invullen. Wil je bijvoorbeeld veel activiteiten, dan kun je kiezen voor 20 Engels lessen per week. Wil je wat meer uitdaging, dan kun je ervoor kiezen om 8 extra lessen te volgen gericht op academische vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling of social media vaardigheden. Zo kun je zelf het programma kiezen dat het beste bij jou past! Ook hier zijn volop leuke activiteiten voor de jongeren, zoals een barbeque, spelletjesavond of discoavond. 

Verblijf tijdens het taalkamp in Cambridge

De jongeren kunnen zelf kiezen of ze in een gastgezin willen verblijven of in de residentie van de taalschool. Ze verblijven op basis van volpension, dus alle maaltijden zijn inbegrepen. Door de taalcursus Engels te combineren met een gastgezin, leren ze ook alles over de Engelse cultuur! Maar de residentie is ook leuk, want daar zullen ze met andere internationale jongeren verblijven, waardoor ze nieuwe vrienden zullen maken van over de hele wereld!

Andere mogelijkheden voor taalkampen 

Wil je Engels leren in Engeland, maar weet je nog niet precies waar? Bekijk dan onze andere bestemmingen voor taalkampen in England. Of kom naar één van onze informatiemiddagen in Nijmegen om meer te weten te komen over onze taalkampen voor jongeren!  

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op Embassy English Juniors

Onze partnerschool voor jongeren, Embassy English in Cambridge, is gelegen in het noorden van de stad in een rustige woonwijk. De klaslokalen, accommodatie, sportfaciliteiten en eetzaal zijn allemaal op dezelfde locatie gelegen en vormen een campus. De campus ligt aan een belangrijke busroute naar het stadscentrum van Cambridge. lees verder »
Minimum leeftijd:
12 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
29/06/2020 - 07/08/2020
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €993

Taalcursussen voor Jongeren op Studio Cambridge Juniors

Onze partnerschool Studio Cambridge biedt verschillende jongerenprogramma's aan. Ieder programma is ontworpen voor een bepaalde leeftijdsgroep en vindt op een aparte locatie plaats. Het aantal lessen, type accommodatie en het activiteitenprogramma verschilt per programma. Kies het programma dat jou het meeste aanspreekt! lees verder »
Minimum leeftijd:
12 jaar
Max. per lesgroep:
16 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Campus, Gastgezin, Residentie, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €1040

Weer in Cambridge

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 13 6 5
Mei 17 8 6
Juni 20 12 7
Juli 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Okt 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Maart 10 3 4

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes