Engels taalkamp in Dublin voor jongeren


Ga op Engels taalkamp in Dublin en ontdek deze prachtige hoofdstad door na de Engelse lessen deel te nemen aan de vele excursies en activiteiten! Dublin is een bruisende stad vol met leuke bezienswaardigheden, parken, musea en typische Ierse pubs. Zo mag een bezoekje aan het historische postkantoor, het ´Dublin Castle´ en de ´St.  Patricks Cathedral´ niet ontbreken tijdens je reis. In Dublin en omgeving is prachtige natuur te zien, zoals de stranden aan de Baai van Dublin en de vallei van Glendalough. Maar in Dublin kun je ook ontzettend goed shoppen en ervaar je de typische Ierse cultuur. De gastvrijheid en vriendelijk van de bevolking maakt Dublin de ideaele plek om te verblijven in een gastgezin. Kortom: Dublin heeft voor iedereen wat wils!

Engels taalkamp in Dublin voor 11- tot 17- jarigen 

Onze partnerschool Apollo Sutton Park Juniors ligt op het Schiereiland ´Howth´ aan de Ierse zee, met een prachtig uitzicht over de Baai van Dublin. De school organiseert taalcursussen voor 11- tot 17- jarigen. De jongeren kunnen kiezen tussen 15 of 20 Engelse lessen per week. De school heeft ontzettend veel te bieden. Zo heeft de school bijvoorbeeld tennisbanen, sportvelden en knutselruimtes. 

Taalkamp Engels in Dublin voor 9- tot 16-jarigen 

Onze taalschool IH Dublin Wesley College Juniors bevindt zich op ongeveer 15 minuten reistijd van het centrum van Dublin en heeft een enorme campus met wel 50 hectaren grond. De school organiseert taalkampen voor 9- tot 16- jarigen. Het bijzondere van deze taalschool is dat jongeren de taalcursus Engels kunnen combineren met tennis, golf, paardrijden of watersporten als kayakken. Zo kun jij Engels leren combineren met je favoriete sport! Ook zijn er vele andere sportfaciliteiten, een kantine en residenties waar de jongeren kunnen verblijven. Op deze school ervaren de jongeren het echte campusleven. De jongeren volgen 15 uur Engelse lessen per week. 

Activiteiten tijdens het Engelse taalkamp in Dublin

Bij het Engelse taalkamp is het activiteitenprogramma inbegrepen. Na de taalcursus Engels zijn er dagelijks activiteiten, zoals een disco-avond, quiz avond, talentenjacht of andere spelletjes. Ook zijn er excursies naar het centrum van Dublin en dagjes weg naar bijvoorbeeld een stad als Belfast. Deze activiteiten en excursies zijn altijd onder toezicht van professionele begeleiding.

Verblijf tijdens het Engels taalkamp 

Beide taalscholen bieden jongeren de mogelijkheid om te verblijven in een Iers gastgezin. Zo kunnen de jongeren worden ondergedompeld in de Ierse cultuur. Bij de taalschool IH Dublin kunnen de jongeren ook verblijven in de residentie op de campus. Er is te allen tijde voldoende toezicht en begeleiding voor de jongeren. Bij beide opties verblijven ze samen met andere jongeren van internationale afkomst. Op die manier zullen ze veel Engels spreken met elkaar. Het verblijf is op basis van volpension, dus ze worden van alle maaltijden voorzien. Bij de gastgezinnen worden de jongeren dagelijks van en naar school gebracht met de bus. 

Engelse zomerkampen in Dublin

De taalcursussen voor jongeren in Ierland worden alleen in de zomer georganiseerd. Jongeren boven de 16 jaar kunnen buiten de zomer wel meedoen aan de taalcursussen voor volwassenen in Dublin. Maar we hebben eventueel ook nog veel andere leuke bestemmingen voor taalkampen in het buitenland

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op Apollo Sutton Park Juniors

De school Apollo Dublin Sutton Park is gelegen op het prachtige Schiereiland “Howth” in het noorden van Dublin Bay, op 12 km van de stad en dicht bij het bekende vissersdorp Howth. Deze exclusieve privéschool heeft uitstekende faciliteiten, waaronder goed uitgeruste klaslokalen, een kantine, tennisbanen, sportveld, indoor gymzaal, grasvelden, knutselruimtes etc. lees verder »
Minimum leeftijd:
11 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
22/06/2020 - 14/08/2020
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-7 weken, 1 week vanaf €750

Taalcursussen voor Jongeren op IH Dublin Wesley College Juniors

Onze partnerschool Wesley College is een exclusieve privé-kostschool gelegen in Ballinteer, op slechts 15 minuten met de tram naar het centrum van Dublin. De school is gelegen in de uitlopers van de heuvels van Dublin in een zeer veilige woonwijk. Een groot voordeel van deze school is het omliggende terrein van ruim 50 hectare, dat genoeg ruimte biedt voor activiteiten. De school is ontworpen naar 'campus stijl' en van alle moderne gemakken voorzien: klaslokalen met internet, een onlangs gerenoveerde eetzaal, een goed gevulde bibliotheek en een zogenaamd “Computer Lab”. lees verder »
Minimum leeftijd:
9 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
29/06/2020 - 31/07/2020
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €750

Weer in Dublin

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 8 1 2
Feb 8 2 3
Maart 10 3 4
Apr 13 4 6
Mei 15 6 7
Juni 18 9 7
Juli 20 11 5
Aug 19 11 5
Sept 17 9 4
Okt 14 6 3
Nov 10 4 2
Dec 8 3 2

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes