Engels taalkamp in Malta

Ga op Engels taalkamp in Malta en combineer een zonnige vakantie met Engels leren! Malta heeft alle ingrediënten voor een geweldig taalkamp: mooie stranden, 300 dagen zon per jaar en ontzettend veel zomerse activiteiten! Zo kun jij tijdens je Engelse taalcursus het ultieme vakantiegevoel ervaren. 

  Taalkamp Engels Malta

Engels taalkamp in Malta (10-20 jaar)

Waarom op taalkamp in Malta?

Malta bestaat onder andere uit de eilanden Gozo, Comino en het gelijknamige Malta. Engels is één van de officiële talen, samen met het Maltees. Op Malta is veel te zien en te beleven. Zo staat Malta onder andere bekend om de prachtige ‘blue lagoons’ en de historische hoofdstad Valletta. Onze taalscholen op Malta bieden zeer volledige taalkampen. Naast de Engelse lessen is het programma inclusief activiteiten, verblijf, luchthaventransfer en plaatselijk vervoer. Bovendien is er altijd voldoende begeleiding en toezicht voor de jongeren! 

Activiteiten tijdens het Engels taalkamp

Engels taalkamp op Malta

 

Bij een Engels taalkamp op Malta hoef je niet bang te zijn om alleen te zijn, want je komt door de vele activiteiten heel makkelijk in contact met andere jongeren! Ga bijvoorbeeld mee picknicken, volleyballen, bowlen, of naar een aquapark! Ook worden er bijvoorbeeld welkomstfeesten, filmavonden of boottochten georganiseerd. 


Watersporten of voetballen tijdens het taalkamp Engels
Het leuke aan onze zomerkampen op Malta is dat er verschillende combinatieprogramma´s worden aangeboden met sporten. Ben jij bijvoorbeeld gek op voetballen, duiken, zeilen of windsurfen? Combineer je taalcursus Engelsdan met één van deze sporten. Of kies voor een combinatie van zeilen, windsurfen en kayakken. 

Watersporten of voetballen tijdens het taalkamp Engels

Het leuke aan onze zomerkampen op Malta is dat er verschillende combinatieprogramma´s worden aangeboden met sporten. Ben jij bijvoorbeeld gek op voetballen, duiken, zeilen of windsurfen? Combineer je taalcursus Engels dan met één van deze sporten. Of kies voor een combinatie van zeilen, windsurfen en kayakken. 

Verblijf tijdens het Engelse taalkamp in Malta

De jongeren zullen tijdens het taalkamp verblijven in een gastgezin of residentie van de taalschool samen met andere jongeren. Door een gastgezin leer je meer over de Maltese cultuur en zul je nóg meer Engels leren. Verblijf je in één van de residenties van de taalscholen, dan zul je samenwonen met andere internationale studenten. Deze residenties hebben vaak veel faciliteiten, zoals een zwembad en spelletjeskamer.

   

Taalkamp Malta Engels

Taalcursussen tijdens het Engelse taalkamp op Malta

We hebben twee taalscholen op Malta die allebei een uitgebreid aanbod aan cursussen aanbieden voor verschillende leeftijdscategorieën. Over het algemeen bestaat de taalcursus uit een intensieve cursus van 20 lessen Engels per week. Ook zijn er programma’s met 30 lesuren en aanvullende individuele lessen. 

Welk Engels taalkamp past het beste bij jou?

Wil je misschien toch liever Engels leren in Engeland of Ierland? Neem dan een kijkje bij onze andere taalkampen in het buitenland. Of ben je er nog niet helemaal uit welke bestemming het beste bij jou past? Kom dan naar één van onze informatiedagen of neem contact op met ons voor persoonlijk advies. 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes