Engels taalkamp in Malta voor jongeren

Bij een Engels taalkamp in Malta kun je een zonnige vakantie combineren met Engels leren. Malta heeft alle ingrediënten voor een geweldig taalkamp: mooie stranden, 300 dagen zon per jaar en ontzettend veel zomerse activiteiten. Zo kun je tijdens de Engelse taalcursus het ultieme vakantiegevoel ervaren. 

  Taalkamp Engels Malta

Taalkamp Engels op Malta (10-20 jaar)

Waarom op Engels taalkamp in Malta?

Malta bestaat onder andere uit de eilanden Gozo, Comino en het gelijknamige Malta. Engels is één van de officiële talen, samen met het Maltees. Op Malta is veel te zien en te beleven. Zo staat Malta onder andere bekend om de prachtige ‘blue lagoons’ en de historische hoofdstad Valletta. Onze taalscholen bieden zeer volledige taalvakanties Engels in Malta voor jongeren van 10-17 jaar en jongvolwassenen van 17-20 jaar. Naast de Engelse lessen is het programma inclusief activiteiten, verblijf, luchthaventransfer en plaatselijk vervoer. Bovendien is er altijd voldoende begeleiding en toezicht voor de jongeren.

De taallessen bij de Engelse taalkampen in Malta

We hebben twee taalscholen op Malta die allebei een uitgebreid aanbod aan cursussen aanbieden voor verschillende leeftijdscategorieën. Over het algemeen bestaat de taalcursus uit een intensieve cursus van 20 lessen per week. Ook zijn er programma’s met 30 lesuren en aanvullende individuele lessen. 

Activiteiten tijdens de Engelse taalkampen in Malta

Engels taalkamp op Malta jongeren      

Bij een Engels taalkamp op Malta hoef je niet bang te zijn om alleen te zijn, want je komt door de vele activiteiten heel makkelijk in contact met andere jongeren. Ga bijvoorbeeld mee picknicken, volleyballen, bowlen of naar een aquapark. Ook worden er welkomstfeesten, filmavonden of boottochten georganiseerd en ga je op excursie naar de belangrijkste steden van Malta. 


Watersporten of voetballen tijdens het taalkamp Engels
Het leuke aan onze zomerkampen op Malta is dat er verschillende combinatieprogramma´s worden aangeboden met sporten. Ben jij bijvoorbeeld gek op voetballen, duiken, zeilen of windsurfen? Combineer je taalcursus Engelsdan met één van deze sporten. Of kies voor een combinatie van zeilen, windsurfen en kayakken. 

Engels taalkampen met (water)sporten in Malta

Het leuke aan onze Engelse zomerkampen in Malta is dat er verschillende combinatieprogramma´s worden aangeboden met sporten. Ben jij bijvoorbeeld gek op voetballen, duiken, zeilen of windsurfen? Combineer je taalcursus Engels dan met één van deze sporten. Of kies voor een combinatie van zeilen, windsurfen en kayakken. 

Verblijf tijdens het Engelse taalkamp in Malta

Je zult tijdens het Engelse vakantiekamp in Malta verblijven in een gastgezin of residentie van de taalschool samen met andere jongeren. Het verblijf is tot 17 jaar op basis van volpension, wat betekent dat er drie maaltijden per dag verzorgd worden. Voor 17-plussers is het op basis van halfpension. Een verblijf in een gastgezin zorgt voor een nog snellere ontwikkeling van je Engelse taalkennis. Ook leer je zo meer over de Maltese cultuur. Verblijf je in één van de residenties van de taalscholen, dan zul je samenwonen met andere internationale studenten. Deze residenties hebben vaak veel faciliteiten, zoals een zwembad en spelletjeskamer.

   

Taalkamp Malta Engels

Engels taalkampen in Malta met begeleiding en toezicht 

Bij een Engels taalkamp in Malta staan jongeren van 10-17 jaar 24 uur per dag onder supervisie. Zo worden activiteiten begeleid door ervaren groepsleiders, is er een avondklok en overnachten er begeleiders in de residenties. Jongeren vanaf 17 jaar krijgen meer vrijheid en kunnen ook zelfstandig dingen ondernemen, zoals uitgaan in Malta. Er gaan nog wel begeleiders mee met activiteiten.

Welk Engels taalkamp past het beste bij jou?

Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden betreft een taalkamp Engels in het buitenland? Of wil je graag een andere sport beoefenen tijdens jouw zomerkamp Engels? Bekijk dan eventueel onze taalkampen in IerlandEngeland of Amerika. Ben je er nog niet helemaal uit welke bestemming het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies over onze taalkampen voor jongeren.

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes