Taalvakantie Engels in Dublin voor jongeren


Een taalvakantie Engels in Dublin is één van de leukste manieren om Engels te leren in de zomermaanden. De Engelse lessen worden aangevuld met sportactiviteiten, excursies, jongerendisco’s en nog veel meer. Samen met leeftijdsgenoten van over de hele wereld verken je de grootste stad van Ierland. Dublin heeft een bruisend centrum met vele Ierse pubs, musea en populaire winkelstraten, zoals O’Connell street. Daarnaast ligt Dublin aan de Ierse zee en is de stad rijk aan diverse stranden en bezienswaardigheden. Zo zijn het postkantoor, Dublin Castle, Trinity College en de kathedraal St. Patricks echte historische attracties. Andere typische plekken die je kunt gaan bezoeken zijn de Guinness brouwerij, oude gevangenis Kilmainham Gaol en vallei Glendalough. In Dublin is dus genoeg te doen. Wil je toch nog meer uit je Engelse taalreis naar Dublin halen, dan kun je het leren van de Engelse taal combineren met golf, tennis, paardrijden of watersport! 

Taalvakanties Engels op twee verschillende taalscholen in Dublin 
Onze partnerscholen in Dublin liggen op ca. 10 kilometer van het centrum van Dublin af. Taalschool Apollo Sutton Park ligt op het Schiereiland Howth, terwijl taalschool IH Dublin Wesley College in het voorgebergte ligt van de Dublin Mountains. De taalscholen organiseren zeer complete taalkampen Engels in Dublin, waarbij alle activiteiten en maaltijden al inbegrepen zijn. Verblijf je in een gastgezin, dan is er ook een bus service die jou dagelijks van en naar school brengt. Elke week worden er 3 excursies naar Dublin en enkele avondactiviteiten georganiseerd, zoals een quiz avond of talentjacht. In de middag worden er veelal sportactiviteiten georganiseerd. Beide scholen beschikken namelijk over uitstekende sportvoorzieningen en hebben eigen sportvelden, tennisbanen en een indoor gymzaal. 
Taalvakantie Engels op IH Dublin Wesley College (9-16 jaar)
De Engelse taalvakantie in Dublin van IH Wesley College vindt plaats op een grote campus die is omgeven door een terrein van wel 50 hectaren. De school biedt 24/7 toezicht en heeft onder andere een bibliotheek, auditorium en centrum voor muziek en kunst. Je volgt in totaal 15 Engelse taallessen per week, waarbij je onder andere een e-portfolio gaat maken met filmpjes, blogs etc. Ouders hebben vervolgens thuis toegang tot dit portfolio. Verder kun je verblijven of in een gastgezin of het echte campusleven ervaren door te verblijven op de schoolcampus. Speciaal voor echte sportliefhebbers is het hier bovendien mogelijk om de taalcursus Engels in Dublin te combineren met golf, paardrijden, tennis of watersporten.  
Taalvakanties Engels in Dublin op Apollo Sutton Park (11-17 jaar)
Bij de taalvakantie Engels in Dublin van Apollo Sutton Park volg je een taalcursus Engels van 15 of 20 lessen per week en verblijft in een gastgezin. Studenten tot 15 jaar staan 24 uur per dag onder supervisie van professionals. Voor jongeren vanaf 15 jaar is er toezicht tijdens de lessen, activiteiten en in het gastgezin. Als zij zelfstandig op pad gaan dan moeten ze wel uiterlijk 22:00 uur thuis zijn. Bovendien kunnen ouders hier online de voortgang van hun kinderen volgen. 
Taalvakanties Engels voor jongeren buiten de zomermaanden 
De taalvakanties Engels in Ierland worden alleen in de zomermaanden georganiseerd. Wil je buiten de zomermaanden op taalvakantie Engels, dan zijn Engeland en Malta wellicht leuke alternatieven. Mocht je nog overwegen om een andere taal te leren, bekijk dan ons complete aanbod aan taalvakanties voor jongeren. Ben je 16 of 17 jaar, dan kun je eventueel ook meedoen aan de taalvakanties voor volwassenen.

Taalvakanties Engels op twee verschillende taalscholen in Dublin 

Onze partnerscholen liggen op ca. 10 kilometer afstand van het centrum van Dublin. Taalschool Apollo Sutton Park ligt op het Schiereiland Howth, terwijl taalschool IH Dublin Wesley College in het voorgebergte ligt van de Dublin Mountains. De taalscholen organiseren zeer complete taalkampen Engels in Dublin, waarbij alle activiteiten en maaltijden al inbegrepen zijn. Verblijf je in een gastgezin, dan is er ook een bus service die jou dagelijks van en naar school brengt. Elke week worden er 3 excursies naar Dublin en enkele avondactiviteiten georganiseerd, zoals een quiz avond of talentenjacht. In de middag worden er veelal sportactiviteiten georganiseerd. Beide scholen beschikken namelijk over uitstekende sportvoorzieningen en hebben eigen sportvelden, tennisbanen en een indoor gymzaal. 

Taalvakantie Engels op IH Dublin Wesley College (9-16 jaar)

De taalvakantie Engels in Dublin van IH Wesley College vindt plaats op een grote campus die is omgeven door een terrein van wel 50 hectaren. De school biedt 24/7 toezicht en heeft onder andere een bibliotheek, auditorium en centrum voor muziek en kunst. Je volgt in totaal 15 Engelse taallessen per week, waarbij je onder andere een e-portfolio gaat maken met filmpjes en blogs. Ouders hebben vervolgens thuis toegang tot dit portfolio. Verder kun je verblijven of in een gastgezin of het echte campusleven ervaren door te verblijven op de schoolcampus. Speciaal voor echte sportliefhebbers is het hier mogelijk om de taalcursus Engels in Dublin te combineren met golf, paardrijden, tennis of watersporten.  

Taalvakanties Engels in Dublin op Apollo Sutton Park (11-17 jaar)

Bij de Engelse taalvakantie in Dublin van Apollo Sutton Park volg je een taalcursus Engels van 15 of 20 lessen per week en verblijf je in een gastgezin. Ouders kunnen hier online de voortgang volgen van hun kinderen. Jongeren tot 15 jaar staan 24 uur per dag onder supervisie van professionals. Voor jongeren vanaf 15 jaar is er toezicht tijdens de lessen, activiteiten en in het gastgezin. Als zij zelfstandig op pad gaan dan moeten ze uiterlijk om 22:00 uur thuis zijn.  

Taalvakanties Engels voor jongeren buiten de zomermaanden

De taalvakanties Engels in Ierland worden alleen in de zomermaanden georganiseerd. Wil je buiten de zomermaanden op taalvakantie Engels, dan zijn Engeland en Malta wellicht leuke alternatieven. Mocht je nog overwegen om een andere taal te leren, bekijk dan ons complete aanbod aan taalvakanties voor jongeren. Ben je 16 of 17 jaar, dan kun je eventueel ook meedoen aan de taalvakanties voor volwassenen.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Apollo Sutton Park Juniors

De school Apollo Dublin Sutton Park is gelegen op het prachtige Schiereiland “Howth” in het noorden van Dublin Bay, op 12 km van de stad en dicht bij het bekende vissersdorp Howth. Deze exclusieve privéschool heeft uitstekende faciliteiten, waaronder goed uitgeruste klaslokalen, een kantine, tennisbanen, sportveld, indoor gymzaal, grasvelden, knutselruimtes etc. lees verder »
Minimum leeftijd:
11 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
16/06/2024 - 11/08/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €975

Taalcursussen voor Jongeren op IH Dublin Wesley College Juniors

Onze partnerschool Wesley College is een exclusieve privé-kostschool gelegen in Ballinteer, op slechts 15 minuten met de tram naar het centrum van Dublin. De school is gelegen in de uitlopers van de heuvels van Dublin in een zeer veilige woonwijk. Een groot voordeel van deze school is het omliggende terrein van ruim 50 hectare, dat genoeg ruimte biedt voor activiteiten. De school is ontworpen naar 'campus stijl' en van alle moderne gemakken voorzien: klaslokalen met internet, een onlangs gerenoveerde eetzaal, een goed gevulde bibliotheek en een zogenaamd “Computer Lab”. lees verder »
Minimum leeftijd:
9 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
30/06/2024 - 28/07/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €1020

Weer in Dublin

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 20 11 5
Aug 19 11 5
Sept 17 9 4
Oct 14 6 3
Nov 10 4 2
Dec 8 3 2
Jan 8 1 2
Feb 8 2 3
Mar 10 3 4
Apr 13 4 6
May 15 6 7
June 18 9 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes