Taalkamp in Londen


Ga op taalkamp in Londen en leer Engels in de bruisende hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk! In Londen hoef je je niet te vervelen, want er zijn eindeloos veel leuke bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de Big Ben, Londen Eye of Tower Bridge. Londen is een stad die niet mag ontbreken op je bucketlist! Bovendien heeft onze taalschool St. Giles Highgate Juniors de ideale locatie in Londen. De school bevindt zich namelijk in een historische en groene buitenwijk op slechts 20 minuten afstand van het centrum van Londen. Zo kunnen de jongeren een rustig en veilig verblijf combineren met het ontdekken van deze enorme metropool.

Taalkamp in Londen voor jongeren van 14-15 jaar

Voor jongeren van 14-15 jaar bestaat het taalkamp uit een taalcursus Engels, verblijf bij een gastgezin en leuke activiteiten en excursies onder begeleiding. Jongeren kunnen kiezen uit een intensieve cursus, het Londen Secret City Programma of een cursus die jongeren voorbereidt op het cambridge-examen. Het Londen Secret City Programma is ideaal voor jongeren die echt veel van de stad willen zien. Hierbij zijn namelijk 3 ochtendexcursies, 2 avondactiviteiten en een dagexcursie inbegrepen.

Verblijf in een gastgezin tijdens het taalkamp

Bij een taalkamp Engels verblijven jongeren in een Engels gastgezin. Hierdoor zullen ze nóg beter Engels leren en komen ze in contact met de lokale bevolking. Het is een onvergetelijke ervaring waarbij de jongeren de Engelse cultuur van een unieke kant kunnen bekijken. Ze komen zo iedere dag in aanraking met de Engelse taal en kunnen alles wat ze op school leren meteen toepassen!

Taalkamp voor jongeren van 16-17 jaar

Jongeren van 16-17 jaar kunnen ook kiezen uit de intensieve cursus, cambridge-cursus of het London Secret City programma. Na de Engelse lessen blijft er nog genoeg tijd over om mee te doen aan het activiteitenprogramma van de school. Zo zijn er bijvoorbeeld filmavonden, musicalavonden en sportactiviteiten.   

Verblijf in residentie tijdens het taalkamp

De jongeren van 16-17 jaar kunnen naast een gastgezin er ook voor kiezen om te verblijven in de residentie van de taalschool. Deze residentie is alleen geopend in de zomermaanden en hoort bij de universiteit van Londen. Door te verblijven in de residentie, leren ze heel veel andere leeftijdsgenoten kennen en hebben ze de tijd van hun leven!

Andere taalkampen voor jongeren

Ben je er toch nog niet helemaal uit naar welke stad je wilt gaan? Bekijk dan onze andere taalkampen in Engeland. Een taalkamp in het buitenland is de beste en leukste manier om de taal te leren! 

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op St. Giles Highgate Juniors

De school St. Giles Highgate in het noorden van Londen biedt studenten vanaf 14 jaar de mogelijkheid Engels te leren in een prachtige groene en rustgevende omgeving, maar tegelijkertijd dichtbij het bruisende centrum van Londen. Het is de ideale omgeving voor jonge studenten van 14 jaar of ouder, daar deze school de begeleiding kan bieden die vereist wordt voor minderjarigen. Studenten jonger dan 18 jaar hebben namelijk altijd les in groepen met studenten van 14-17 jaar, met maximaal 10 studenten per lesgroep. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
06/04/2020-01/05/2020, 08/06/2020-28/08/2020, 05/10/2020-30/10/2020
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €556

Weer in Londen

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 13 6 5
Mei 17 8 6
Juni 20 12 7
Juli 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Okt 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Maart 10 3 4

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes