Taalkamp in Brighton voor jongeren


Ga op taalkamp in Brighton en leer één van de leukste steden van Zuid-Engeland kennen! Brighton is een zeer diverse stad die bekend staat om must-sees, zoals het Royal Pavillion, de Brighton Pier en het gezellige centrum ‘the Lanes’ vol met pubs en cafés. Brighton ligt aan zee en is een ideale zomerbestemming, omdat  je hier na de Engelse taallessen kunt genieten van de mooie stranden. Ook biedt de stad vele opties voor uitjes of dagtripjes. Zo is het vanuit Brighton gemakkelijk om een dagje naar Londen of Oxford te gaan. Tijdens het vakantiekamp in Brighton kun je meedoen aan een programma vol met leuke activiteiten en excursies. Hierbij kom je in contact met leeftijdsgenoten en maak je nieuwe vrienden van allerlei verschillende nationaliteiten. Ga bijvoorbeeld kajakken in de middag, “fish and chips” eten in de avond en sightseeën in Londen in het weekend. In Brighton is genoeg te beleven naast het leren van de Engelse taal!  

Een volledig verzorgd taalkamp op Brighton Language College

Het Engelse taalkamp dat wordt georganiseerd door taalschool Brighton Language College is een volledig verzorgde vakantie speciaal voor jongeren van 12-17 jaar. Het bestaat uit een Engelse taalcursus, verblijf in een gastgezin én een uitgebreid activiteitenprogramma. Ook is het inclusief cursusmateriaal, buspas en 24/7 toezicht. Een team van ervaren begeleiders staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat de taalvakantie in Brighton veilig verloopt. Daarnaast is er een avondklok in het gastgezin, afgestemd op de leeftijd. 

De intensieve en superintensieve taalcursus in Brighton 

Bij het Engelse taalkamp in Brighton volgen jongeren van 12-14 jaar een intensieve taalcursus van 20 lessen per week. Daarnaast is er een superintensieve zomercursus speciaal voor jongeren van 14-17 jaar. Bij deze cursus is het noodzakelijk om bij aanvang al niveau B1 te hebben. De taalcursus bestaat uit 35 lessen in plaats van 20, waardoor je écht goed Engels leert spreken

Verblijven in een gastgezin tijdens het taalkamp in Brighton

Doordat je tijdens het taalkamp in Brighton de Engelse lessen combineert met een verblijf in een gastgezin, word je ondergedompeld in de Engelse taal en cultuur. Bij een gastgezin leer je alles over de Engelse gewoonten en gebruiken en kun je dagelijks de taal spreken met de lokale bevolking. Daarnaast geniet je hier van typische Engelse gerechten, omdat het verblijf op basis van volpension is. Door de combinatie van een taalcursus Engels, gastgezin en internationale vrienden zul je enorm veel Engels leren in een korte tijd.

Taalkamp op taalschool ELC Brighton voor jongeren van 16-22 jaar 

Onze partnerschool ELC Brighton organiseert ook een zomerkamp in Brighton voor jongeren van 16-22 jaar. Hierbij krijg je meer vrijheid en zijn de activiteiten en excursies optioneel. Het Engelse zomerkamp vindt plaats op een speciaal zomercentrum met een grote tuin. Hier volg je een taalcursus van 20 lessen per week en kun je meedoen aan sportactiviteiten, zoals volleybal. Ook organiseert de taalschool bijvoorbeeld een jongerendisco en een rondleiding door Brighton. De school heeft verschillende gastgezinnen waar je kunt verblijven, maar heeft ook een eigen schoolresidentie voor jongeren vanaf 18 jaar. 

Andere taalkampen voor jongeren

Twijfel je nog over of Brighton de juiste stad is voor jou? Kijk dan eens of één van de andere taalkampen in Engeland beter bij jou past! Een Engels taalkamp in een land waar Engels wordt gesproken is de meest snelle en effectieve manier om vloeiend Engels te leren spreken. Bekijk ook eens onze andere taalkampen in het buitenland

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Brighton Language College Juniors

Onze partnerschool, Brighton Language College, organiseert een programma voor jongeren van 13 - 17 jaar. Dit programma bestaat uit Engelse lessen, verblijf bij een gastgezin op basis van volpension en een compleet activiteitenprogramma. De school bevindt zich in het centrum van Brighton, op 2 minuten loopafstand van het Royal Pavillion. lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
18 personen
Geopend:
10/03/2024 - 14/04/2024, 16/06/2024 - 25/08/2024, 06/10/2024 - 03/11/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €626

Taalcursussen voor Jongeren op Brighton ELC Juniors

Onze partnerschool ELC Brighton organiseert in de zomer een exclusief programma voor jongeren van 16-18 jaar. Deze Engelse cursus vindt plaats in de zomervakantie op het zomercentrum ELC Loxdale, dat zich op ongeveer 10 minuten reistijd van het centrum bevindt. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
2-6 weken, 2 weken vanaf €849

Weer in Brighton

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
May 17 8 6
June 20 12 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes