Taalkamp in Spanje voor jongeren

Een taalkamp in Spanje bestaat niet alleen uit lessen Spaans, maar ook uit vele leuke activiteiten en excursies! Jongeren komen in contact met leeftijdsgenoten van over de hele wereld en verblijven samen met hen bij een gastgezin of in de schoolresidentie. Samen ontdekken ze de leukste plekjes in de omgeving en beleven ze een onvergetelijke tijd.

Taalkampen in Spanje in de zomer:
Taalkamp in Valencia (14-17 jaar) 
Taalkamp in San Sebastián (6-17 jaar)
Taalkamp in Vejer (13-17 jaar)

Taalkampen Spaans in Spanje gedurende de zomermaanden:
Spaans taalkamp in Valencia (14-17 jaar) 
Spaans taalkamp in San Sebastián (6-17 jaar)
Spaans taalkamp in Vejer (13-17 jaar)
Spaanse taalkampen in Spanje gedurende (bijna) het hele jaar: 
Spaans taalkamp in Málaga (12-20 jaar)
Spaans taalkamp in Cádiz (13-17 jaar)
Spaans taalkamp in Salamanca (16+)

Taalkampen in Spanje (bijna)
het hele jaar door: 
Taalkamp in Málaga (12-20 jaar)
Taalkamp in Cádiz (13-17 jaar)
Taalkamp in Salamanca (16+)

Taalkamp voor jongeren in Spanje

Waarom op taalkamp naar Spanje?

Spanje heeft een ideaal klimaat met 300 dagen zon per jaar en een kustlijn van bijna 5000 km met schitterende stranden. Maar ook qua cultuur en geschiedenis is er veel te ontdekken: van vele tapastentjes tot historische bouwwerken met Moorse invloeden. Spanje heeft dan ook prachtige steden zoals Barcelona, Valencia en Sevilla. Zo kunnen jongeren Spaans leren combineren met een stedentrip of strandvakantie. 

Taalcursusopties bij het Spaans taalkamp in Spanje

Taalkamp in Spanje voor jongeren

 

 

Meestal bevat het taalkamp een intensieve taalcursus Spaans van 20 lessen per week. Bij sommige zomerkampen in Spanje kunnen jongeren Spaans leren ook combineren met leuke sporten. Zo kunnen ze in Cádiz en San Sebastían de cursus Spaans combineren met surfen. In San Sebastían kunnen ze daarnaast ook kiezen uit stand-up-peddelen, voetballen, kajakken of het volgen van kookworkshops!

Waar verblijven de jongeren bij het vakantiekamp in Spanje?

Meestal kunnen jongeren kiezen om te verblijven in een Spaans gastgezin of in de schoolresidentie. In een gastgezin kunnen jongeren de Spaanse cultuur van binnenuit beleven en leren ze vloeiend Spaans spreken. Maar in een residentie wonen ze samen leeftijdsgenoten van over de hele wereld, waardoor ze ook worden gestimuleerd tot Spaans spreken.   

Activiteitenprogramma tijdens het taalkamp

Het taalkamp voor jongeren in Spanje bevat ontzettend veel activiteiten. Meestal zijn er middagactiviteiten, avondactiviteiten en een dagexcursie in het weekend. Vaak zijn dit activiteiten zoals strandmiddagen, filmavonden, danslessen, sporten, speurtochten en spelletjes. Ook zijn er excursies naar de leukste plekjes in de omgeving!  

    taalkamp Spaans in Spanje

Begeleiding bij een taalcursus in Spanje

Bij een taalkamp in Spanje wordt de veiligheid van de jongeren altijd gewaarborgd. Bij alle verblijfsopties is er genoeg toezicht. Ook zijn de activiteiten en uitstapjes altijd onder begeleiding en zijn er extra opties voor de reis zoals een luchthaventransfer. Zo kunnen de jongeren veilig op taalkamp!

Taalkamp voor jongvolwassenen in Spanje

vakantiekamp in Spanje  

Sommige taalscholen zijn het hele jaar geopend, anderen alleen in de zomermaanden. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen echter ook meedoen aan de taalcursussen in Spanje voor volwassenen. De taalscholen voor volwassenen zijn het hele jaar geopend. 

Wat is jouw perfecte bestemming?

Vind je het lastig om de juiste bestemming te vinden? Neem dan contact met ons op kom langs op één van onze informatiemiddagen in Nijmegen. Of bekijk eens onze andere taalkampen in het buitenland.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes