Taalkamp in Valencia voor jongeren


Bij een taalkamp in Valencia kunnen jongeren Spaans leren in de derde grootste stad van Spanje! Valencia heeft een heerlijk klimaat, prachtige stranden en een historische binnenstad met veel bezienswaardigheden. Maar wat de stad echt uniek maakt is de ‘Stad van de Kunsten en Wetenschappen’.  De 6 gebouwen van deze mini-stad zijn alleen al prachtig om te zien vanwege de indrukwekkende designs. Bovendien kunnen de jongeren hier een 3D film kijken in de IMAX bioscoop, experimenteren met technologie in het wetenschapsmuseum en dolfijnen of haaien spotten in het grootste aquarium van Europa. Kortom: Valencia is een ideale bestemming voor een taalcursus Spaans!

Taalkamp voor 14- tot 17-jarigen in Valencia

Het taalkamp Spaans in Valencia bestaat uit zeer volledig pakket van lessen Spaans, accommodatie op basis van volpension, activiteitenprogramma en luchthaventransfer. Het taalkamp is speciaal gericht op 14- tot 17-jarigen en vindt plaats in de zomermaanden. Tijdens het taalkamp worden de jongeren goed begeleid, zodat hun veiligheid wordt gewaarborgd.  

Taalkamp op Españolé juniors in Valencia

Bij het zomerkamp in Valencia volgen de jongeren een intensieve cursus Spaans van totaal 20 lesuren per week op onze partnerschool Españolé juniors. Deze taalschool ligt midden in het centrum en heeft een historisch schoolgebouw, waar de jongeren omringd zijn met geschiedenis en cultuur. De school biedt bovendien veel faciliteiten, waaronder een groot terras en studentencafé om te ontspannen.  

Activiteitenprogramma tijdens het taalkamp in Valencia

Bij een taalkamp in Valencia volgen de jongeren tot half twee ´s middags Spaanse lessen en zijn ze de rest van de dag helemaal vrij om mee te doen aan leuke activiteiten! Elke middag zijn er activiteiten en in het weekend is er een dagexcursie. Zo gaan ze samen met leeftijdsgenoten paella eten, op stadstour, volleyballen, lasergamen of zumba dansen. Ook gaan ze middagen naar het strand en zijn er excursies naar de leukste plekjes van de stad. 

Verblijf tijdens het vakantiekamp in Valencia

Door tijdens het zomerkamp in een Spaans gastgezin te verblijven, kunnen de jongeren meteen oefenen met Spaans spreken. Daarnaast krijgen ze een uniek kijkje in de Spaanse cultuur en de levenswijze, tradities en gebruiken van de Spanjaarden. Het is ook mogelijk om in de residentie van de taalschool te verblijven, die op slechts 6 minuten loopafstand van de taalschool ligt. 

Taalkampen buiten de zomermaanden in Valencia

Wil je graag buiten de zomer op taalkamp in Spanje? Bekijk dan onze andere bestemmingen voor taalkampen Spaans, zoals Málaga. Daarnaast is het vanaf 16 jaar mogelijk om mee te doen aan de taalcursussen in Valencia voor volwassenen, die ook buiten de zomer plaatsvinden.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Españolé Juniors

Onze partnerschool Españolé is gevestigd in het centrum in Valencia. De school bevindt zich op een steenworp afstand van de kathedraal. Er zijn 28 leslokalen met digitale schoolborden, een bibliotheek, een terras en een ontmoetingsplaats waar cursisten o.a. kunnen studeren en lezen.  lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-9 weken, 1 week vanaf €450

Weer in Valencia

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 23 14 8
June 27 18 9
July 29 21 10
Aug 29 21 9
Sept 27 19 8
Oct 24 15 6
Nov 19 10 5
Dec 16 8 5
Jan 16 7 5
Feb 17 8 6
Mar 18 9 6
Apr 20 11 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes