Taalcursus Frans in Lyon

France Langue

Onze partnerschool France Langue in Lyon is gelegen in het hart van de stad, vlakbij het stadhuis, het Place Bellecour en vele andere bezienswaardigheden. De taalschool bevindt zich in een typisch Frans gebouw aan een monumentaal en levendig stadsplein. De taalschool beschikt over 4 klaslokalen en een studentenlounge. 

Sociaal programma

Omdat de taalschool zo centraal gelegen is in de stad, is het de ideale uitvalsbasis om na de lessen Lyon te ontdekken, één van de meest levendige steden van Frankrijk. De stad heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van cultuur en gastronomie en de school bevindt zich hier middenin! Je kunt zelf op ontdekking gaan maar ook door de taalschool wordt er een uitgebreid activiteitenprogramma georganiseerd. Voorbeelden van activiteiten zijn een stadstour, proeverijen van lokale producten, Franse “movie club” en excursies naar o.a. het middeleeuwse Pérouges, de wijngaarden van Beaujolais of een riviercruise over de Rhône. Je hoeft je zeker niet te vervelen tijdens de taalreis naar Lyon!

Intensief

Speciaal intensief

Algemene beoordeling
4.9 / 5.0
1 beoordelingen
Bestemming
Taalschool
Cursus
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Individuele beoordelingen
4.9 / 5.0
Mijn studieweek in Lyon was geweldig!
Nick
59 jaar
Nederlands
1 week


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Mijn studieweek in Lyon was geweldig! Ik had zeker langer willen blijven. De locatie van de school was top, midden in het centrum en dicht bij mijn appartement. De lessen waren gevarieerd, naast de opdrachten en wat huiswerk hebben we veel met elkaar gesproken. In mijn klas waren we met 5 leerlingen wat natuurlijk heel fijn is. Ik ga het zeker nog een keer doen!


Weer in Lyon

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 19 9 7
June 23 13 8
July 27 15 9
Aug 26 14 8
Sept 22 12 7
Oct 17 8 4
Nov 10 3 3
Dec 6 0 2
Jan 6 0 2
Feb 8 1 3
Mar 12 3 5
Apr 15 6 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes