Italiaans leren in Siena


De sfeervolle stad Siena ligt in het hart van Toscane en is dus ideaal om ook de rest van Toscane te kunnen bekijken, zoals Florence of één van de authentieke plaatsjes in de omgeving. Siena heeft echt nog een middeleeuwse karakter en is minder toeristisch dan Florence, waardoor je er ook rust vindt om je helemaal op het Italiaans leren te kunnen concentreren. Het autovrije centrum bestaat uit smalle straatjes rondom de “Piazza del Campo. Dit half ronde plein is beroemd om de jaarlijkse “Palio”: een paardenrace tussen de verschillende wijken van de stad waar men het hele jaar naar toe leeft.
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Societa Dante Alighieri

De school Societa Dante Alighieri is gevestigd in een historisch pand in "Castelvecchio", het hart van de middeleeuwse binnenstad van Siena, op slechts 10 minuten loopafstand van de Piazza del Campo. Societa Dante Alighieri beschikt over 20 leslokalen, een bibliotheek, een zelfstudiecentrum, computers, een recreatieruimte en verschillende patio’s en terrassen waar de studenten elkaar ook na de lessen ontmoeten. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €262

Taalcursussen voor Leraren op Societa Dante Alighieri

Onze partnerschool in Siena, Societa Dante Alighieri, verzorgt lerarencursussen op een aantal data gedurende het jaar. De school ligt in het hart van de middeleeuwse binnenstad van Siena, op slechts 10 minuten loopafstand van de Piazza del Campo. Je hebt les in een historisch pand in "Castelvecchio". De school beschikt over 20 leslokalen, een bibliotheek, een zelfstudiecentrum, computers, een recreatieruimte en verschillende patio’s en terrassen waar de studenten elkaar ook na de lessen ontmoeten. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-1 weken, 1 week vanaf €422

Weer in Siena

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Maart 15 5 5
Apr 19 8 7
Mei 23 12 9
Juni 26 15 9
Juli 29 17 11
Aug 29 17 9
Sept 26 15 8
Okt 21 11 6
Nov 16 7 4
Dec 12 4 3
Jan 11 2 4
Feb 12 3 5

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes