Engels leren in Australië

Denk je aan Australië, dan denk je aan kangoeroes, koala’s, prachtige koraalriffen en natuurlijk de welbekende “Aussies”. Australië is een spectaculair land met veel diversiteit. Zo heb je er prachtige stranden, levendige wereldsteden en een adembenemende natuur. Lijkt jouw het wel wat: tijd doorbrengen in dit schitterende land aan de andere kant van de wereld? Kies dan voor een taalcursus Engels in Australië. Een tijd die je nooit meer zal vergeten!

In Australië bieden wij taalcursussen aan op meerdere bestemmingen. Zo kun je een taalcursus Engels gaan volgen in BrisbaneMelbourne en Sydney. In alle drie de steden is genoeg te beleven! Zo bevinden ze zich allemaal aan de kust: een ideale plek om na je taallessen tot rust te komen en te genieten van jouw reis. 

Taalcursus Engels Australië

Engels leren in Brisbane

Brisbane staat bekend om het kunstmatige strand midden in de stad en de relaxte sfeer die er hangt. Er heerst een zacht klimaat het hele jaar door en de inwoners zijn erg vriendelijk. De taalschool in Brisbane ligt in het centrum van de stad, vlakbij het Anzac-park en recht tegenover het centraal station. Ook het winkeldistrict Queen Street bevindt zich slechts op enkele minuten loopafstand, net als vele cafés en restaurants. Na de taallessen kun je dus meteen uitwijken naar een park of een terrasje.

Engels leren in Melbourne

Melbourne is dé culturele stad van Australië en hierdoor is er genoeg te beleven! Het is een levendige stad met voor ieder wat wils, met o.a. vele theaters, cafe's, stadsparken en een prachtige skyline. Onze taalschool in Melbourne bevindt zich op de eerste verdieping van een ultramodern gebouw in de veelbelovende wijk Docklands. De taalschool ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het bruisende stadscentrum. 

Engels leren in Sydney

Sydney heeft het allemaal: iconische bezienswaardigheden en waanzinnige stranden. Het is enerzijds een hectische wereldstad en anderzijds een ontspannen surfparadijs. Onze Engelse taalschool in Sydney bevindt zich in het hart van de stad, op 5 minuten loopafstand van Darling Harbour en 5 busminuten verwijderd van het beroemde Opera House. Een betere locatie is bijna niet mogelijk in deze metropool. 

Taalcursus Engels in Sydney

Soorten taalcursussen in Australië

In Australië is het mogelijk om verschillende soorten cursussen te volgen. Zo kun je kiezen voor een intensieve cursus of speciaal intensieve cursus. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid in Australië om een examencursus te volgen om je Cambridge of IELTS diploma te behalen. Per bestemming verschilt het aanbod in cursussen. 

Accommodaties in Australië

Je kunt tijdens het volgen van je taalcursus in Australië kiezen uit verschillende accommodaties waar je kan verblijven. Op alle bestemmingen in Australië kun je verblijven in een gastgezin of residentie. In Sydney heb je ook de mogelijkheid om in een appartement te verblijven en in Melbourne kun je ook voor een studio kiezen. 

Ben je enthousiast geworden en wil je een taalcursus Engels in Australië boeken? Ga dan nu naar de bestemmingspagina van Brisbane, Melbourne of Sydney, open het prijsoverzicht en schrijf je in!

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes