Spaans & Dans

In Spanje, Cuba, Argentinië en Mexico leer je dansen zoals de plaatselijke bevolking dat doet. Een unieke ervaring als aanvulling op je taalcursus Spaans in het buitenland. Beginners kunnen hier hun gevoel voor ritme ontwikkelen, terwijl ervaren dansers hun vaardigheden kunnen uitbreiden. De mogelijkheden voor een cursus Spaans & Dans vind je op deze pagina.

Spaans & Dans

Danscursussen in Spanje

Spaans & Flamenco in Vejer de la Frontera

In Vejer kun je een taalcursus combineren met een cursus Flamenco dansen of Flamenco gitaarspelen. Je hebt 3 uur per week Flamenco les (dansen, gitaarspelen, percussie en ritmisch handklappen) naast de 20 lesuren taalonderwijs heb je wekelijks 3 lesuren. 

Spaans & Salsa of Flamenco in Málaga

Wekelijks volg je 5 danslessen Salsa of Flamenco, gecombineerd met een taalcursus Spaans van 20 lesuren per week. Zowel beginners als ervaren dansers, die de basispassen al onder de knie hebben, kunnen deelnemen aan de danslessen. Hoe de cursus wordt opgebouwd, hangt af van het jaar waarin je deelneemt aan de cursus.

Spaans & Flamenco in Madrid, Granada of Marbella

Deze cursus in Madrid, Granada en Marbella omvat de intensieve cursus van 20 lesuren per week aangevuld met 8 uur per week Flamenco dansles. De danslessen vinden plaats op de taalschool of op een dansschool in de buurt. Er wordt les gegeven door professionele dansleraren die eraan gewend zijn om les te geven aan een internationale groep. Cursisten zijn van alle niveaus.

Je kunt in Spanje ook terecht op de volgende bestemmingen voor een cursus Spaans & Dans: Barcelona, Nerja en Alicante.

Tussenjaar / Gapyear

Danscursussen in Latijns-Amerika

Spaans & Tango in Argentinië

Buenos Aires is natuurlijk de hoofdstad van de Tango! Tijdens de danslessen word je compleet ondergedompeld in de tango cultuur. Je volgt 2 tangolessen per week in groepsverband. Dit is in aanvulling op een taalcursus Spaans van 20 of 30 lesuren per week. 

Spaans & Salsa in Mexico

In Mexico kun je in Playa del Carmen en Oaxaca, naast de taalcursus Spaans van 20 lesuren per week, 5 salsalessen per week volgen. Deze danslessen vinden plaats op de taalschool in internationale groepen. 

Cuba: land met vele dansstijlen

Spaans & Dans in Cuba is een hele beleving. Beginners starten in Cuba met salsa, maar als je al enige danservaring hebt, dan heb je de keuze uit mambo, rumba, son en natuurlijk salsa op gevorderd niveau. Je hebt 5 uur privéles naast de intensieve taalcursus Spaans van 20 lesuren per week. Je kunt kiezen tussen de bestemmingen Havana.

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes