Engels leren in Eastbourne voor volwassenen


Als volwassene Engels leren in de levendige en traditionele stad Eastbourne. Deze bestemming ligt aan de zuidkust van Engeland, in East Sussex en telt ongeveer 100.000 inwoners. Wat ooit een vissersdorp was, is nu uitgegroeid tot populaire vakantiebestemming, mede dankzij het feit dat Eastbourne het meeste aantal zonnedagen geniet van alle zuidelijke, Engelse kustplaatsen. Deze badplaats heeft een indrukwekkende kustlijn en bevindt zich in een mooie, landelijke omgeving. Met meer dan 1100 boten, heeft Eastbourne ook nog eens de grootste jachthaven van Europa. Dus waar wacht je nog op? Ga Engels leren in Eastbourne! Het is een rustige, veilige en schone bestemming met kwalitatief hoogstaand Engels taalonderwijs. Bovendien bevinden zich hier onder andere een groot overdekt winkelcentrum, diverse restaurants, bars, discotheken, twee grote sporthallen, drie musea, een kunstgalerie, bioscopen, een boulevard van 5 kilometer lang en verschillende parken. Ook wordt er jaarlijks een groot tennistoernooi georganiseerd in Devonshire Park. Er is dus genoeg te beleven naast het Engels leren. Daarbij is één van de grote voordelen van het volgen van een taalcursus Engels in Eastbourne de gunstige ligging van de stad ten opzichte van Londen. Londen is vanuit hier met de trein in ongeveer 1,5 uur te bereiken en Brighton in ongeveer een half uur.

Engels leren op onze partnerschool St. Giles

De internationale taalschool St. Giles is gevestigd in een elegant gebouw en ligt op ongeveer 5 tot 10 minuten loopafstand van het centrum van de stad. Daarbij ligt het strand ook om de hoek. De school telt 18 leslokalen en beschikt over een uitgebreide bibliotheek, een multimediaruimte met computers, video- en dvd-spelers en er is door de gehele school wifi beschikbaar. Tevens is er een studentencafé met een terras en een tuin. Deze voorzieningen zorgen ervoor dat jij optimaal Engels kan leren in Eastbourne. Verder heerst er op deze taalschool een gemoedelijke sfeer en wordt er hier gebruik gemaakt van hoge kwaliteitseisen voor het onderwijs. De school is dan ook erkend door de British Council, wat deze kwaliteit natuurlijk bevestigt. Niet onbelangrijk is het feit dat deze bestemming financieel gezien relatief voordelig is, dus voor velen toegankelijk!

Aan de hand van welke cursus wil jij Engels leren in Bournemouth?

Op St. Giles heb je de mogelijkheid om als volwassene de Engelse taal te leren aan de hand van de intensieve taalcursus, de individuele cursus of de Cambridge examencursus. Bij de intensieve cursus kan je in Bournemouth kiezen of je jouw lessen in de ochtend wil volgen, of liever in de middaguren. Voor studenten die in een korte tijd graag grote stappen willen maken en onderwerpen willen behandelen waar zij specifiek in geïnteresseerd zijn, is de individuele taalcursus zeer geschikt. Daarnaast is er nog de Cambridge examencursus die je voorbereidt op één van de Cambridge examens op het First niveau (FCE) of Advanced (CAE). 

 

Ontdek Eastbourne terwijl je deelneemt activiteitenprogramma

In Eastbourne kan je Engels leren en kennis maken met deze typisch Engelse stad dankzij het programma voor volwassenen dat bestaat uit diverse activiteiten en excursies. Deze activiteiten ene excursies worden door de taalschool georganiseerd. Daarnaast besteedt de taalschool St. Giles ook veel aandacht aan filmavonden, karaoke, bowlen, spelletjes, pub avonden en nog veel meer! In de weekenden organiseert de taalschool nog diverse excursies naar bijvoorbeeld de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en de levendige universiteitsstad Cambridge

Leer Engels in Eastbourne en verblijf in een van de accommodaties

De beste manier om als volwassene Engels te leren is natuurlijk door te verblijven bij een gastgezin. Op deze manier leer je ook de Britse levensstijl kennen. De gastgezinnen liggen ongeveer op 25-30 minuten loopafstand van de taalschool af en dit verblijf is meestal op basis van halfpension. Als tweede optie bieden wij de onlangs gerenoveerde residentie ‘Thompson Homes Residence’ aan, die letterlijk om de hoek van de taalschool ligt en op loopafstand van het stadscentrum. Je verblijft hier in een 1-persoonskamers en je hebt dan een eigen badkamer tot je beschikking. Last but not least is er nog bed & breakfast ‘Reymar’. Deze ligt op 20 minuten lopen van de school, dicht bij de kust. Alle kamers beschikken hier over een eigen badkamer, een tv en de mogelijkheid om koffie of thee te zetten. Verder is er een gemeenschappelijke lounge met wifi en is het ontbijt inclusief. Welke accommodatie trekt jou het meeste aan?

 

Bekijk onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Engels in Engeland voor volwassenen. Neem voor advies gerust contact met ons op per chat, mail of telefonisch, of kijk eens op onze website voor meer informatie over alle andere mogelijkheden voor taalreizen in het buitenland!

lees verder »
 
St. Giles
(4)

Taalcursussen voor Volwassenen op St. Giles

Onze Engelse taalschool in Eastbourne, St Giles, bevindt zich in een elegant gebouw op ongeveer 5 tot 10 minuten loopafstand van het strand en het centrum. Op deze taalschool heerst een vriendelijke en professionele sfeer en er worden hoge kwaliteitseisen voor het taalonderwijs gehanteerd. Daarnaast is het financieel gezien een relatief voordelige bestemming. De school is erkend door de British Council. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Pension
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €428

Weer in Eastbourne

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
May 17 8 6
June 20 12 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes