Engels leren in Eastbourne voor volwassenen


Eastbourne ligt aan de zuidkust van Engeland in East Sussex en is een levendige en traditionele stad met ongeveer 100.000 inwoners. Wat ooit een vissersdorp was is nu uitgegroeid tot populaire vakantiebestemming, mede dankzij het feit dat Eastbourne het meeste aantal zonnedagen geniet van alle zuidelijke Engelse kustplaatsen. Eastbourne heeft een indrukwekkende kustlijn en bevindt zich in een mooie landelijke omgeving en met meer dan 1100 boten, heeft Eastbourne de grootste jachthaven van Europa.
Het is een rustige, veilige en schone bestemming met kwalitatief hoogstaand Engels taalonderwijs. In Eastbourne bevinden zich onder andere een groot overdekt winkelcentrum, diverse restaurants, bars, discotheken, twee grote sporthallen, drie musea, een kunstgalerie, bioscopen, een boulevard van 5 kilometer lang en verschillende parken. Ieder jaar wordt er een groot tennistoernooi georganiseerd in Devonshire Park.
Eén van de grote voordelen van het volgen van een taalcursus Engels in Eastbourne is de gunstige ligging ten opzichte van Londen. Londen is vanuit deze stad met de trein in ongeveer 1,5 uur te bereiken en Brighton in ongeveer een half uur.
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op St Giles

Onze Engelse taalschool in Eastbourne, St Giles, bevindt zich in een elegant gebouw op ongeveer 5 tot 10 minuten loopafstand van het strand en het centrum. Op deze taalschool heerst een vriendelijke en professionele sfeer en er worden hoge kwaliteitseisen voor het taalonderwijs gehanteerd. Daarnaast is het financieel gezien een relatief voordelige bestemming. De school is erkend door de British Council. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Pension, Residentie
Cursusperiode:
1-20 weken, 1 week vanaf €344

Weer in Eastbourne

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Maart 10 3 4
Apr 13 6 5
Mei 17 8 6
Juni 20 12 7
Juli 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Okt 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes