Engels leren in Newcastle voor volwassenen


Leer Engels in Newcastle! Newcastle is een levendige universiteitsstad in het noordoosten van Engeland met ongeveer 300.000 inwoners (waarvan 80.000 studenten!). Het is de belangrijkste stad van Noordwest Engeland en er is veel te zien en te doen. De stad wordt in tweeën gedeeld door de rivier de Tyne. Ten zuiden van deze rivier ligt Newcastle Gateshead met het beroemde winkelcentrum MetroCentre. Nergens in Europa vind je zoveel winkels bij elkaar: het is hier letterlijk ´shop til you drop´. Het historische gedeelte van Newcastle bevindt zich ten noorden van de Tyne. Het hoogtepunt van de levendige stad is echter de Tyne zelf met zijn lange wandelpromenades langs de oevers en zijn vele bruggen, waaronder de hypermoderne Millennium Bridge. Tijdens je taalcursus Engels leer je één van de bestemmingen met de hoogste kwaliteit van leven in het Verenigd Koninkrijk kennen!

Leer Engels op de taalschool IH Newcastle

In Newcastle kun je Engels leren op onze partnerschool voor volwassenen, International House Newcastle. Deze school ligt middenin het centrum van Newcastle. De school beschikt over 17 leslokalen, een ruime kantine, een studieruimte en WIFI. In de omgeving van de school zijn veel theaters, parken, musea en restaurants te vinden. IH Newcastle is o.a. geaccrediteerd door de British Council en lid van English UK, EAQUALS, die garant staan voor een hoge standaard voor de kwaliteit van de cursussen. 

Verschillende taalcursussen Engels voor volwassenen

In Newcastle kun je Engels leren samen met andere volwassenen door middel van een intensieve cursus Engels, de algemene cursus in groepsverband. De lesgroepen zijn internationaal, waardoor je andere volwassenen leert kennen vanuit de hele wereld! De nadruk tijdens de intensieve cursus ligt op grammatica, lezen, schrijven en uitspraak. De cursus wordt op verschillende taalniveaus aangeboden, alle volwassenen worden ingedeeld op hun eigen niveau, doormiddel van een niveautest aan het begin van de cursus. Volwassenen die op zoek zijn naar een business cursus Engels, een Cambridge- of IELTS examencursus óf individuele lessen om Engels te leren, kunnen ook terecht op onze taalschool in Newcastle. 

De verblijfsopties in Newcastle

Volwassenen kunnen uit verschillende verblijfsopties kiezen tijdens de taalcursus Engels in Newcastle. Het is mogelijk om bij een Engels gastgezin te verblijven, waar je de kans krijg om alles wat je tijdens de lessen hebt geleerd direct in de praktijk toe te passen! Een gastgezin is de beste optie voor volwassenen die zoveel mogelijk ondergedompeld willen worden in de Engelse taal en cultuur. Een betere manier om Engels te leren in Newcastle is er niet! Volwassenen die wat meer gesteld zijn op hun privacy kunnen kiezen voor een gedeeld appartement of studio in een gloednieuw studentencomplex.  

Sociaal programma voor volwassenen in Newcastle

Engels leren in Newcastle doe je niet alleen tijdens de Engelse lessen op school! Je leert de taal nog beter kennen door deel te nemen aan de activiteiten en excursies die de taalschool organiseert. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan activiteiten op school, zoals een filmavond of studentendiner. Ook kun je deelnemen aan sportactiviteiten en excursies naar omliggende steden en bezienswaardigheden zoals York, Edinburgh, Londen, Liverpool en The Lake District. Door deel te nemen aan het sociale programma dat de taalschool organiseert leer je Newcastle én de andere internationale volwassenen die deelnemen aan de cursus nog beter kennen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle taalcursussen Engels in Engeland voor volwassenen? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een taalreis naar het buitenland? Kijk dan verder op de website, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op IH Newcastle

Onze partnerschool, International House Newcastle, is gelegen in het centrum van deze bruisende universiteitsstad, dicht bij de theaters, kunstgalerieën, musea, restaurants, discotheken, bars en tuinen en parken waar het prima vertoeven is. Het historische schoolgebouw is één van de pluspunten van de taalschool. Onlangs leverde dit zelfs ´points of excellence´op van de British Council. Naast 17 klaslokalen beschikt de school over een ruime kantine, een studieruimte en gratis draadloos internet in de hele school. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €404

Weer in Newcastle

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 14 6 6
June 17 9 6
July 19 11 5
Aug 19 11 5
Sept 17 9 4
Oct 13 7 3
Nov 9 3 2
Dec 7 2 2
Jan 6 1 2
Feb 6 1 2
Mar 8 2 3
Apr 10 4 4
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes