Taalcursus Engels in New York

English Outdoors

Laat New York City jouw klaslokaal zijn! Leer Engels op plaatsen zoals Bryant Park, Brooklyn Bridge Park, Industry City, Essex Market, Central Park en meer. English Outdoors is een speciaal ontworpen programma om studenten onder te dompelen in het leven in New York. Het geeft je de mogelijkheid om hun Engels te oefenen in een authentieke NYC-omgeving en het meeste uit je verblijf in ‘the city that never sleeps’ te halen.

Locaties zijn zorgvuldig gekozen op basis van comfort, ruimte, toegang, nabijheid van openbare toiletten, enz. Het maximale aantal studenten per klas is 8, maar het gemiddelde is vaak 5 tot 6 studenten. Dus veel persoonlijke aandacht. 

  • Een interactieve ervaring
  • De stad wordt jouw klaslokaal!
  • De kans om NYC vanuit een ander perspectief te ontdekken
  • Intensief Engels, Speciaal intensief en Individuele Engelse lessen
  • Zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen in Brooklyn


Minimum leeftijd is 17 jaar. Students tussen de 13 en 22 jaar kunnen ook deelnemen aan het jongerenprogramma.

Intensief

De intensieve cursus bestaat uit 20 lessen Engels per week. De lessen zijn zo ingericht dat je Engels leert door middel van communicatie tijdens alledaagse situaties. Daarbij komen alle vier de taalvaardigheden (spreken, luisteren, lezen, schrijven), evenals grammatica en woordenschat aan bod.

Wekelijkse culturele en educatieve excursies door de stad zijn inclusief (gemiddeld 2 keer per week).

Elke dag ontmoet je de leraar en klasgenoten op een andere locatie in New York. Studenten ontvangen elke vrijdag hun lesrooster en locatielijst voor de daaropvolgende week.

Minimum leeftijd is 17 jaar.

Speciaal intensief

De speciaal intensieve cursus bestaat uit de intensieve cursus van 20 lessen + 3 privélessen per week. Op deze manier kun je naast je algemene taalontwikkeling gedurende de groepslessen, focussen op de onderdelen waar je nog moeite mee hebt of een bepaald onderwerp waar je interesse in hebt. De groepslessen vinden plaats in de ochtend en de privélessen in de middag (meestal verdeeld over 2 middagen).

Minimum leeftijd is 17 jaar.

Individueel

Individuele lessen zijn de beste manier om te focussen op de onderdelen van de taal waar jij nog moeite mee hebt. Je kunt je voorkeuren van te voren opgeven zodat hier rekening mee gehouden kan worden en je dus lessen zult hebben compleet afgestemd op jouw wensen.

Minimum leeftijd is 17 jaar.

Gastgezin

Altijd al deel willen uitmaken van een Amerikaans gezin en het leven in New York willen ervaren? Een verblijf bij een gastgezin is de beste keuze voor jou. Je verblijft in een 1-persoonskamer (of een 2-persoonskamer als je samen met iemand reist), op basis van logies, logies en ontbijt of halfpension. Bij een verblijf op basis van logies mag je gebruik maken van de keuken om zelf maaltijden te bereiden. 

Gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd door de taalschool om zo de kwaliteit te waarborgen. Een gastgezin kan bijvoorbeeld bestaan uit een echtpaar met kinderen, een gepensioneerd echtpaar, een alleenstaande ouder, enz. Diversiteit is een belangrijk aspect van de culturele identiteit van New York, dus het kan zijn dat het gastgezin een andere culturele achtergrond heeft, echter wordt er thuis alleen Engels gesproken. 

Alle gezinnen zijn gevestigd in Brooklyn op gemiddeld 35-40 minuten met het openbaar vervoer naar Lower Manhattan.

Algemene beoordeling
4.2 / 5.0
1 beoordelingen
Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Individuele beoordelingen
4.3 / 5.0
Anoniem
23 jaar
Spaans


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


Weer in New York

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
Dec 6 -1 5
Jan 3 -4 5
Feb 5 -3 6
Mar 10 2 7
Apr 16 7 8
May 22 12 8
June 27 17 9
July 30 20 9
Aug 29 20 9
Sept 25 16 7
Oct 19 10 7
Nov 12 5 5
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes