Italiaans leren in Taormina voor volwassenen (50+)


Italiaans leren en tegelijkertijd het prachtige eiland Sicilië ontdekken? Het kan tijdens een 50+ taalcursus Italiaans in Taormina!

Taormina: de ideale setting voor ouderen om Italiaans te leren

Ontdek de betoverende schoonheid van Taormina tijdens een taalcursus Italiaans voor 50-plussers. Taormina is een charmant stadje gelegen aan de oostkust van Sicilië. Met zijn schilderachtige straatjes, adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee en rijke culturele erfgoed, biedt Taormina de perfecte omgeving voor volwassenen van 50+ om Italiaans te leren en zich onder te dompelen in de Italiaanse taal en cultuur.

Italiaans leren op een internationale taalschool in Taormina

De taalcursussen Italiaans in Taormina worden gegeven op een internationale taalschool voor volwassenen (50+). De taalschool is gelegen middenin het centrum van Taormina en wordt omringd door een prachtige tuin waar cursisten elkaar ontmoeten en huiswerk kunnen maken. Door het internationale karakter van de taalschool zul je hier andere volwassenen ontmoeten van over de hele wereld!

Speciale cursussen voor 50-plussers in Taormina

De taalschool in Taormina biedt een speciale cursus aan voor volwassenen van 50 jaar en ouder. Ben je 50+ en wil je een taalcursus volgen samen met andere ouderen? Dan is de Club 50 cursus Italiaans de geschikte optie voor jou. De Club 50 cursus Italiaans in Taormina bestaat uit een combinatie van een taalcursus Italiaans en een cultureel activiteitenprogramma. Het programma is geheel afgestemd op de behoeften van cursisten van 50+. Door de combinatie van Italiaanse lessen en activiteiten krijg je de kans om ook buiten het klaslokaal Italiaans te leren terwijl je geniet van alles dat Taormina te bieden heeft! Van culinaire ervaringen tot culturele excursies, de taalschool biedt een breed scala aan activiteiten om je onder te dompelen in de lokale cultuur. Proef de heerlijke Siciliaanse keuken, verken de oude Griekse theaters en maak kennis met de gastvrije lokale bevolking.

Een comfortabel verblijf in Taormina voor volwassenen (50+)

Tijdens je taalreis in Taormina voor 50-plussers kun je verblijven in verschillende accommodaties, zoals gedeelde- of privé appartementen en lokale gastgezinnen. Door bij een gastgezin te verblijf leer je de Italiaanse taal en manier van leven van dichtbij kennen. Ook is het verblijf bij een gastgezin een heerlijke manier om van de lokale Siciliaanse keuken te genieten!

De taalschool in Taormina biedt naast de 50+ cursus nog een breed scala aan andere taalcursussen Italiaans aan, voor volwassenen van alle leeftijden

Wil je meer weten over de taalcursussen Italiaans voor 50-plussers? Neem contact op met StudyTravel voor een persoonlijk advies!

lees verder »
 
Babilonia
(20)

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op Babilonia

De taalschool Babilonia is gevestigd in een pand in het centrum van Taormina. Behalve leslokalen is er op Babilonia een restaurant en een prachtige botanische tuin. De tuin is 600 m2 groot en hier worden regelmatig exposities gehouden. Ook kunnen cursisten elkaar hier ontmoeten, ontspannen en huiswerk maken. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €1160

Weer in Taormina

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 31 22 10
Aug 31 23 9
Sept 28 20 8
Oct 23 16 6
Nov 19 13 6
Dec 16 9 4
Jan 14 8 4
Feb 15 8 5
Mar 17 9 6
Apr 19 12 7
May 23 15 8
June 28 19 10
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes