Taalvakantie Spaans in Valencia voor volwassenen


Bij een taalvakantie Spaans in Valencia combineer je lessen in een internationale klas met het verkennen van de derde grootste stad van Spanje. Valencia heeft niet alleen ontzettend veel bezienswaardigheden en musea, maar ook prachtige stranden waar je kunt genieten van het zonnige weer. In het oude stadscentrum kun je onder andere de kathedraal, basiliek en oude stadsmuren bewonderen. Daarnaast is er een enorm stadspark dat uitkomt op het populaire ‘Ciudad de las Artes y las Ciencias’. Deze prachtige gebouwen staan niet alleen bekend om de architectuur, maar ook om wat er allemaal te doen is. Het bestaat onder andere uit een wetenschapsmuseum, openluchtdiscotheek, operagebouw en het grootste aquariumpark van Europa. Een bezoekje hieraan zal dan ook zeker op het programma van de taalschool staan. De taalschool organiseert elke week verschillende excursies of activiteiten, waarvan er minimaal 4 gratis zijn. Zo krijg je de kans om medecursisten te ontmoeten tijdens tapastours, paella-diners of welkomstfeesten. 

Taalvakantie Spaans op onze partnerschool in Valencia

Tijdens de Spaanse taalvakantie in Valencia kun je Spaans leren op onze partnerschool Españolé. De Spaanse lessen worden gegeven in een historisch schoolgebouw met een ideale locatie; midden in het oude stadscentrum. De school organiseert een uitgebreid programma met feesten, flamenco shows, danslessen, stadswandelingen of sporten, zoals beachvolleybal. Ook heeft de school een studentencafé en dakterras waar je met andere cursisten kunt ontspannen na de lessen. 

Koken of zeilen tijdens jouw taalvakantie Spaans in Valencia 

Veel cursisten kiezen voor de intensieve taalcursus Spaans in Valencia. Hierbij werk je 20 of 25 uur per week aan de belangrijkste taalvaardigheden. Deze cursus kun je eventueel aanvullen met twee middagen zeilen, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast kun je de Spaanse cultuur leren kennen door 5 extra cultuurworkshops te volgen of mee te doen aan kooklessen, waarbij je typische Spaanse gerechten leert bereiden. Je gaat bijvoorbeeld paella of tapas maken.

Andere cursusopties bij de taalvakantie Spaans in Valencia

Indien je specifieke wensen hebt ten aanzien van de cursusinhoud, dan kun je kiezen voor privélessen tijdens jouw vakantiecursus Spaans in Valencia. Je kunt de groepslessen combineren met privélessen of kiezen voor alleen privélessen. Daarnaast kun je kiezen voor DELE examenvoorbereiding of commercieel Spaans. Hierbij kun je een internationaal erkend diploma halen, die verstrekt wordt door het Instituto Cervantes of de Kamer van Koophandel. 

Het verblijf bij een taalvakantie Spaans in Valencia 

Bij de Spaanse taalreis naar Valencia kun jij zelf de accommodatie kiezen die jou prettig lijkt. Bij een Spaans gastgezin zul je warm ontvangen worden en de kans krijgen om extra te oefenen met Spaans spreken. Door jezelf te omringen met de locals zullen je Spaanse communicatievaardigheden sneller vooruitgaan. Het kan echter ook gezellig zijn om met internationale medestudenten te verblijven in een appartement of residentie. Zoek je iets met wat meer privacy, dan kun je kiezen voor een eigen studio of een kamer met eigen badkamer. Verblijf je niet in een gastgezin en wil je toch graag Spanjaarden leren kennen, dan kun je altijd nog meedoen aan een ‘intercambio’ van de taalschool. 

Andere taalvakanties Spaans met koken of sporten

Als je net zoals bij de taalvakantie Spaans in Valencia graag kooklessen wilt volgen tijdens jouw taalreis, dan zijn de bestemmingen Málaga, Cádiz en San Sebastián wellicht ook interessant voor jou. Bekijk eventueel onze andere taalvakanties Spaans in Spanje. We hebben nog veel andere taalvakanties voor volwassenen waarbij je de taalcursus Spaans kunt combineren met sporten of hobby’s. 

lees verder »
 
Españolé
(199)

Taalcursussen voor Volwassenen op Españolé

De taalschool in Valencia, Españolé, is gevestigd aan de rand van het centrum in Valencia. De school bevindt zich op ca. 15 minuten lopen van de kathedraal. Er zijn 12 leslokalen met digitale schoolborden, een bibliotheek, een terras en een ontmoetingsplaats waar cursisten o.a. kunnen studeren en lezen. Daarnaast is er een speciaal lokaal waar workshops gegeven worden, zoals bijvoorbeeld koken. Je hebt les in klassen van maximaal 10 cursisten. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €280

Weer in Valencia

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 23 14 8
June 27 18 9
July 29 21 10
Aug 29 21 9
Sept 27 19 8
Oct 24 15 6
Nov 19 10 5
Dec 16 8 5
Jan 16 7 5
Feb 17 8 6
Mar 18 9 6
Apr 20 11 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes