De hoofdstad van Duitsland biedt uitstekende mogelijkheden om een taalcursus Duits te combineren met excursies naar wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals de Berlijnse Muur.

Klik hier voor informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in Berlijn.

Terug naar boven

Freiburg is een echte universiteitsstad en ligt vlakbij het Zwarte Woud in het zuidwesten van Duitsland. Door de gunstige ligging is het ook nog mogelijk om uitstapjes te maken naar Zwitserland en Frankrijk.

Klik hier voor informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in Freiburg.

Terug naar boven

Hamburg is een echte handelsstad met een belangrijke zeehaven. Toch kun je in deze plaats ook genieten van de vele natuurgebieden die de stad rijk is.

Klik hier voor informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in Hamburg.

Terug naar boven

München is vooral een erg culturele plaats, waar veel te doen is. Dit maakt het combineren van een taalcursus Duits met naschoolse activiteiten en excursies makkelijk en leuk.

Klik hier voor informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in München.

Terug naar boven

Münster is een stad die het oude met het hedendaagse combineert. Zo heeft deze plaats een lange historie, wat duidelijk te zien is aan de inrichting en bouwstijlen in de stad, maar is Münster ook jeugdig door de aanwezigheid van vele duizenden studenten.

Klik hier voor informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in Münster.

Terug naar boven

Regensburg is een regelrechte mengelmoes uit verschillende tijdperken. Een lust voor het oog en een gezellige plaats om een taalcursus Duits te volgen.

Klik hier voor informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in Regensburg.

Terug naar boven

De hoofdstad van Oostenrijk biedt uitstekende mogelijkheden om Duits te leren in een wereldstad die zowel op cultureel als economisch gebied een belangrijke speler is in Europa en daarbuiten.

Klik hier voor informatie over cursussen, accommodatie en prijzen in Wenen.

Terug naar boven

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes