Taalcursus Italiaans in Rome

Dilit International House

De school "Dilit" in Rome heeft al meer dan 40 jaar ervaring met taalcursussen Italiaans en is gevestigd in een statige en sfeervolle villa in het centrum van Rome, dichtbij het centraal station. De taalschool beschikt over 11 klaslokalen en er is een bibliotheek en een zelfstudiecentrum beschikbaar. Ook zijn er nog 5 extra klaslokalen in de dependance op korte afstand van het hoofdgebouw. Bovendien is er een “Student’s Club” met cafetaria en diverse faciliteiten voor optredens, filmavonden, feesten en discussieavonden.

Sociaal programma

Alle wegen leiden naar Rome... Dit spreekwoord geeft al aan dat mensen vanuit de hele wereld naar deze dynamische stad komen, niet alleen om een taalcursus Italiaans te volgen maar ook om de vele musea en monumenten te bezoeken. De taalschool organiseert bijna dagelijks activiteiten waardoor je de kans krijgt om samen met andere cursisten de prachtige stad te ontdekken! Daarnaast heeft Rome een mooie omgeving die zeker de moeite waard is om te verkennen. De school organiseert uitstapjes naar bijvoorbeeld Napels, Pompeï, Siena en Assisi. Ook worden er regelmatig Italiaanse filavonden op school georganiseerd en seminars over bijvoorbeeld Italiaanse wijnen, de Italiaanse keuken en andere onderwerpen.

Persoonlijke ervaring van een student:

Lees hier over de cursus Italiaans in Rome van Lizet Wilken. Lizet vertelt waarom Rome ook voor jou de juiste stad is en hoe je meer leert dan alleen een taal tijdens een van onze taalcursussen!

Minimum leeftijd: 16 jaar.

Intensief

Intensief 30+

Speciaal intensief

Italiaans & cultuur

Italiaans & koken

Academisch jaar

Club 50

Semester cursus

Business Italiaans

Individueel