Taalvakantie Frans in Biarritz voor jongeren


Ga op taalvakantie Frans in Biarritz en leer Frans in dé surfhoofdstad van Europa. Als je van sport houdt, dan ben je in Biarritz aan het juiste adres. Je kunt hier jouw Franse taalcursus namelijk combineren met 4-5 sportactiviteiten per week. Heb je altijd al willen surfen, dan kun je deze droom in Biarritz waarmaken. Wil je liever wat afwisseling, dan is er ook een pakket met verschillende sporten, zoals raften en kajakken. Maar naast sporten zijn er ook nog veel andere dingen te doen in Biarritz. De stad heeft prachtige zandstranden, historische bezienswaardigheden en een unieke Baskische cultuur. De taalschool zal jou helpen om zowel de stad, omgeving als jouw medestudenten te leren kennen. Bezoek bijvoorbeeld het Chocolademuseum, zeeaquarium en Baskische stadjes samen met jongeren van over de hele wereld!

Taalvakantie Frans op onze partnerschool in Biarritz

De taalcursus Frans in Biarritz wordt georganiseerd door onze partnerschool France Langue Juniors. De school bevindt zich op loopafstand van het centrum en het strand. Elke doordeweekse dag worden hier 4 Franse lessen gegeven, gericht op de belangrijkste taalvaardigheden en de Franse cultuur. Je zult Frans leren op een plezierige en interactieve manier. Je zult worden ingedeeld in kleine groepen met jongeren van 10-14 of 14-17 jaar. 

Taalvakantie Frans voor jongeren van 10-14 jaar in Biarritz

Het taalkamp Frans in Biarritz voor jongeren van 10-14 jaar vindt plaats van 11-25 juli. Als je niet kiest voor surfen dan kun je meedoen aan 5 sportactiviteiten per week zoals midgetgolf, voetbal, volleybal en tafeltennis. Verder ga je in de avond een film kijken, karaoke zingen of (bord)spelletjes spelen. Bijna alles vindt plaats op de residentie: de lessen, maaltijden, het verblijf en een groot deel van de activiteiten. Hier zijn 24/7 begeleiders aanwezig en is dus 24 uur per dag toezicht. Als er excursies zijn of activiteiten die buiten de residentie plaatsvinden, dan wordt je daarheen gebracht door begeleiders.   

aalvakantie Frans in Biarritz voor jongeren van 14-17 jaar
De Franse taalvakanties in Biarritz voor jongeren van 14-17 jaar vinden plaats van juni t/m augustus. Het wekelijkse programma bevat naast de lessen 2 excursies en 4 middagen sporten. Hierbij kun je surfen of meedoen aan sporten als klimmen, raften, kajakken of golfen. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld spelletjes, stadstours en speurtochten. Één keer in de week is er een avondactiviteit zoals bowlen. De rest van de avonden kun je doorbrengen in je Franse gastgezin waar je verblijft samen met 1-3 medecursisten. Dit gastgezin zal goed voor jullie zorgen en jullie stimuleren tot Frans spreken. 

Taalvakantie Frans in Biarritz voor jongeren van 14-17 jaar

De Franse taalvakanties in Biarritz voor jongeren van 14-17 jaar vinden plaats van juni t/m augustus. Het wekelijkse programma bevat naast de lessen 2 excursies en 4 middagen sporten. Hierbij kun je surfen of meedoen aan sporten als klimmen, raften, kajakken of golfen. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld spelletjes, stadstours en speurtochten. Één keer in de week is er een avondactiviteit zoals bowlen. De rest van de avonden kun je doorbrengen in het Franse gastgezin waar je verblijft samen met 1-3 medecursisten. Dit gastgezin zal goed voor jullie zorgen en jullie stimuleren om Frans te spreken.

Begeleiding en toezicht tijdens de taalvakantie Frans in Biarritz

De taalvakanties Frans in Biarritz zijn een zeer veilige optie, doordat er altijd genoeg toezicht en begeleiding is. De aanwezigheid wordt bijgehouden, groepsleiders gaan mee met de activiteiten of excursies en alleen jongeren boven de 15 mogen zelfstandig op pad. Dit is echter wel alleen met toestemming van de ouders. Ook is er een avondklok. Daarnaast zijn er ook luchthaventransfers en transfers naar de activiteiten inbegrepen in de prijs. 

Taalvakanties Frans met andere sporten 

Wil je graag weten welke taalscholen voor jongeren ook buiten de zomer open zijn? Of wil je graag jouw taalcursus Frans combineren met een andere sport? Bekijk dan onze andere taalvakanties Frans in Frankrijk. Zo kun je in Nice de cursus combineren met zeilen, tennis of duiken. Ben je ook benieuwd waar je heen kunt als je Spaans of Engels wilt leren, kijk dan bij ons complete aanbod aan taalvakanties voor jongeren en taalvakanties voor jongvolwassenen vanaf 16 jaar. 

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op France Langue Juniors

Onze partnerschool France Langue in Biarritz biedt 2 verschillende programma’s aan die vooral de sportieve cursisten zullen aanspreken. Jongeren van 10 tot en met 17 jaar kunnen kiezen tussen een taalcursus Frans aangevuld met surflessen of sportactiviteiten.  lees verder »
Minimum leeftijd:
15 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
23/06/2024 - 16/08/2024
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €1140

Weer in Biarritz

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 18 11 -
June 21 13 -
July 23 14 -
Aug 24 15 -
Sept 22 13 -
Oct 18 10 -
Nov 15 7 -
Dec 13 6 -
Jan 11 4 -
Feb 12 5 -
Mar 13 6 -
Apr 15 7 -
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes