Taalvakantie Frans in Montpellier voor jongeren


Ga op taalvakantie Frans in Montpellier en ervaar hoe het is om samen met leeftijdsgenoten van over de hele wereld Frans te leren in combinatie met vele activiteiten en excursies. Montpellier is een echte studentenstad die werkelijk alles heeft: een gezellig stadscentrum, vele musea en bezienswaardigheden, warm weer en een omgeving met prachtige natuur en lange stranden. De taalschool zal jou niet alleen kennis laten maken met de leukste plekjes in deze stad, maar ook met de populaire attracties in de omgeving zoals Pont du Diable en de grotten des Demoiselles. Beklim de Arc de Triomphe, geniet van de zon op het plein de la Comédie of ga mee naar het zeeaquarium of de dierentuin. In Montpellier raak je niet uitgekeken!

Een taalvakantie Frans op de taalschool L.S.F. in Montpellier

Kies je voor een taalcursus Frans in Montpellier, dan volg je doordeweeks tot ongeveer half 1 les op onze parnerschool L.S.F. Juniors, de zich op vijf minuten loopafstand van het centrum bevindt. Bij de Franse taalcursus wordt veel aandacht besteed aan conversatie en luistervaardigheid. Daarnaast kun je na de Franse lessen zowel ’s middags als ’s avonds meedoen aan een breed scala aan activiteiten of excursies.

De activiteiten bij de taalvakantie Frans in Montpellier

Tijdens het taalkamp Frans in Montpellier kun je meedoen aan verschillende sportactiviteiten, themafeesten, discoavonden of spelletjes. Elke woensdag en zaterdag ga je op excursie naar omliggende plaatsen, zoals Sète of Nîmes. Daarnaast kun je op zondag naar het strand of tijd doorbrengen met je gastgezin.  

Een taalvakantie Frans in Montpellier voor jongeren van 11-16 jaar

We organiseren taalvakanties Frans in Montpellier voor 11- tot 16-jarigen. De 24-uurs toezicht die de taalschool biedt, maakt dat je zorgeloos zonder je ouders op taalvakantie kunt. Zo zijn er begeleiders bij de activiteiten en in de residenties. Ook op andere momenten is er iemand die een oogje in het zeil houdt, zoals het gastgezin of de docent. 

Verblijf tijdens een Franse taalvakantie in Montpellier

Tijdens de taalvakantie Frans in Montpellier kun je kiezen uit een verblijf in een Frans gastgezin of in een residentie, beide met medecursisten. Als je verblijft bij een gastgezin dan krijg je zowel de kans om de Franse cultuur te leren kennen als een band op te bouwen met het gezin waar je verblijft. Frans spreken is hiervoor natuurlijk wel noodzakelijk. De residentie is toegankelijk vanaf 14 jaar en heeft als voordeel dat je je eigen kamer hebt. In de gemeenschappelijke ruimtes kun je met je medecursisten afspreken om wat leuks te doen. Bij beide opties word je voorzien van zowel ontbijt, lunch als avondeten. 

Taalvakanties Frans in Montpellier: alleen in de zomermaanden!

Houd er rekening mee dat je alleen op taalvakantie Frans naar Montpellier kunt in de zomermaanden. De startdata lopen van 29 juni t/m 17 augustus. Valt de startdatum die je in gedachten had buiten deze tijdsperiode, bekijk dan onze andere taalvakanties Frans in Frankrijk. Wellicht bevalt één van onze andere bestemmingen voor een taalcursus Frans net zo goed! Of doe mee aan de taalvakanties voor volwassenen, als je 16 jaar of ouder bent. Overweeg je ook nog om een andere taal te leren, zoals Engels of Spaans? Bekijk dan onze taalvakanties voor jongeren

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op L.S.F. Juniors

Onze partnerschool in Montpellier, LSF Juniors , organiseert een programma voor jongeren tussen de 11-16 jaar oud. De school voor jongeren is gelegen op slechts 5 minuten lopen van “Place de la Comédie”, een van Montpellier’s meest bekende pleinen met zijn zonnige terrasjes. Naast taallessen is ook een compleet pakket aan activiteiten inbegrepen. Zo leren jongeren de Franse cultuur en omgeving van Montpellier nog beter kennen! lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €785

Weer in Montpellier

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 21 11 9
June 26 14 11
July 29 16 12
Aug 28 16 10
Sept 25 14 8
Oct 20 10 6
Nov 15 5 5
Dec 11 2 4
Jan 11 1 5
Feb 12 2 6
Mar 15 5 7
Apr 18 8 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes