Taalvakantie Italiaans op Sicilië voor volwassenen


Een taalvakantie Italiaans op Sicilië zal een blijvende indruk op je achterlaten. Naast het leren van de Italiaanse taal kun je namelijk Sicilië verkennen en je verdiepen in de Italiaanse cultuur, gastronomie of geschiedenis. Onze partnerschool bevindt zich in Taormina, de populairste badplaats van Sicilië. De stad ligt op een heuvel, maar met de kabelbaan bereik je binnen enkele minuten de adembenemende stranden. Taormina heeft daarnaast een rijk en sfeervol historisch centrum met vele winkeltjes en restaurants. De populairste trekpleister is het Griekse amfitheater, waar ’s zomers theatervoorstellingen worden gehouden. Maar ook andere bezienswaardigheden zoals de ‘Duomo’ zijn zeker een bezoekje waard. Op het plein IX Aprile geniet je van een oogverblindend uitzicht over de zee en de Etna vulkaan. Deze vulkaan kun je ook bezoeken tijdens excursies, net zoals het natuurreservaat Isola Bella en schilderachtige dorpjes. Taormina is dus een aantrekkelijke bestemming voor een Italiaanse taalreis naar Sicilië!

Taalvakantie Italiaans op onze partnerschool Babilonia op Sicilië

Onze partnerschool Babilonia zorgt ervoor dat jouw Italiaanse taalvakantie op Sicilië uit meer bestaat dan alleen Italiaans leren. De taalschool heeft allerlei programma’s waarbij de Italiaanse taalcursus wordt gecombineerd met iets extra’s, zoals koken of duiken. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd naast de excursies om Sicilië te verkennen. Zo staat een wandeling door Taormina, kookworkshop, etentje en bezoek aan een theater regelmatig op de planning. Maar je kunt ook medecursisten ontmoeten in de enorme botanische tuin van de taalschool.

Zelf de ideale taalvakantie Italiaans op Sicilië samenstellen

Er is altijd wel een taalcursus Italiaans op Sicilië die aansluit bij jouw interesses. Bij de intensieve cursus kun je zelf kiezen of je 10, 20 of 30 Italiaanse lessen per week wilt volgen. Daarnaast kun je kiezen uit wel 8 aanvullende programma’s. Zo zijn er seminars gericht op de Italiaanse gastronomie, geschiedenis, literatuur of kunstgeschiedenis. Maar je kunt de taalcursus Italiaans ook combineren met duiken, pottenbakken of meubels restaureren. Wie een specifiek doel voor ogen heeft, kan daarnaast kiezen voor individuele lessen. In Taormina is er dus voor elk wat wils!

Taalvakanties Italiaans voor 50+’ers en kookliefhebbers op Sicilië

Italië staat natuurlijk bekend om de delicieuze gerechten uit de Italiaanse keuken. Daarom is de cursus Italiaans & koken erg geliefd, waarbij je echte Siciliaanse maaltijden leert bereiden. Hierbij zul je beter Italiaans leren spreken onder het genot van heerlijke Italiaanse maaltijden. Maar ook voor de oudere cursist is er in Sicilië een speciale cursus ontwikkeld. Deze club 50 cursus combineert diverse workshops van de bovengenoemde programma’s met diners en excursies om Sicilië te leren kennen. Daarbij volg je uiteraard ook samen een vakantiecursus Italiaans op Sicilië

Een prettig verblijf tijdens jouw taalvakantie Italiaans op Sicilië

Een taalvakantie Italiaans op Sicilië is niet compleet zonder een verblijf waar je je prettig voelt en tot rust kunt komen. Je kunt verblijven bij de lokale bevolking, een appartement delen met internationale medecursisten of kiezen voor een appartementje voor jou alleen. Een gastgezin is echter wel de beste manier om je kennis van de Italiaanse taal en cultuur uit te breiden. 

Twijfels of advies over de taalvakantie Italiaans op Sicilië? 

Ben je er toch nog niet helemaal van overtuigd dat Sicilië de beste bestemming is voor jouw taalvakantie Italiaans in Italië? Kijk dan eens of een andere bestemming beter aansluit bij jouw wensen of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Naast Italiaans kun je ook nog andere talen leren tijdens jouw taalvakantie. Mocht je interesse hebben in andere talen, bekijk dan ons totale aanbod aan taalvakanties voor volwassenen

lees verder »
 
Babilonia
(19)

Taalcursussen voor Volwassenen op Babilonia

De taalschool Babilonia is gevestigd in een pand in het centrum van Taormina. Behalve leslokalen is er op Babilonia een cafetaria met koffie en thee-faciliteiten en kleine snacks. In de pauzes en na de lessen kunnen de cursisten elkaar treffen in de prachtige botanische tuin. De tuin is 600 m2 groot en hier worden regelmatig exposities gehouden. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €250

Weer in Taormina

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 23 15 8
June 28 19 10
July 31 22 10
Aug 31 23 9
Sept 28 20 8
Oct 23 16 6
Nov 19 13 6
Dec 16 9 4
Jan 14 8 4
Feb 15 8 5
Mar 17 9 6
Apr 19 12 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes