Tussenjaar Canada

Wil jij een gapyear in Canada ervaren? Een taalreis naar Canada is de perfecte invulling van je tussenjaar. Ook als je al plannen hebt om bijvoorbeeld te gaan backpacken in Canada, is een taalreis een mogelijkheid. Het is namelijk de beste manier om de taal beter te beheersen en zo nog beter contact met de lokale bevolking te kunnen krijgen! Daarnaast bouw je een internationale vriendenkring op en je leert de Canadese cultuur van binnenuit kennen. Het is al vanaf 16 jaar mogelijk om een taalcursus in Canada te boeken.

Populaire tussenjaar bestemmingen:

Tussenjaar Toronto

Wil je Engels leren én het studentenleven ervaren in een bruisende studentenstad in Canada? Dan is Toronto de perfect bestemming voor jouw tussenjaar! Toronto is de grootste stad van Canada en vormt het zakelijke en culturele hart van het land. De internationale taalschool in Toronto ligt in een rustige buitenwijk en biedt activiteiten aan zoals het bezoeken van clubs en raften op een rivier of excursies naar Niagara Falls of zelfs New York. Bij EC Toronto is het mogelijk om een intensieve cursus Engels te volgen of een gespecialiseerde cursus zoals een TOEFL of IELTS examenvoorbereiding cursus. 

Het is in Toronto ook mogelijk om een academisch jaar te volgen. Bij deze cursus kun je in een periode van 24, 32 of 36 weken Engels leren én krijg je lessen ter voorbereiding op een Cambridge examen. Voor meer informatie over een taaljaar in je tussenjaar klik hier.

Tussenjaar Montréal

Montréal is een tweetalige stad waar het mogelijk is om Engels of Frans te leren. Deze op-één-na grootste stad van Canada staat er bekend om dat ‘genieten van het leven’ een prioriteit heeft en is dus een geweldige bestemming voor jouw tussenjaar. Bovendien is Montréal de vierde grootste stad ter wereld waar Frans wordt gesproken en het culturele centrum van Franstalig Canada. De internationale taalschool in Montréal biedt Engelse en Franse cursussen aan. Een unieke ervaring in deze stad is de combinatie van de twee talen en de taalschool biedt dan ook de mogelijkheid om allebei deze talen te leren in een intensieve cursus Frans/Engels. Daarnaast is het mogelijk om een intensieve cursus Engels of Frans te volgen of een Engels IELTS examenvoorbereiding cursus

Het is in Montréal ook mogelijk om een Engels of Frans academisch jaar te volgen. Bij deze cursus kun je in een periode van 28, 32 of 36 weken Engels of Frans leren én krijg je lessen ter voorbereiding op een Cambridge examen. Voor meer informatie over een taaljaar in je tussenjaar klik hier.

Naast deze twee bestemmingen bieden we momenteel ook taalcursussen Engels aan in Vancouver. Klik hier voor meer Engelstalige tussenjaarbestemmingen.

Hoe duur is een taalreis/tussenjaar in Canada?
De prijs van een taalreis is afhankelijk van de bestemming, de cursus, het aantal lesuren, het aantal weken en het soort accommodatie dat je kiest. Per bestemming kun je bij de cursus in de prijstabel aflezen wat de kosten zijn van de taalreis van jouw voorkeur. Zo kost bijvoorbeeld een TOEFL examenvoorbereidingscursus Engels in Toronto voor 12 weken in een gastgezin in een 1-persoonskamer €6067,-.

Hoe duur is een taalreis/tussenjaar in Canada?

De prijs van een taalreis is afhankelijk van de bestemming, de cursus, het aantal lesuren, het aantal weken en het soort accommodatie dat je kiest. Per bestemming kun je bij de cursus in de prijstabel aflezen wat de kosten zijn van de taalreis van jouw voorkeur. Zo kost bijvoorbeeld een TOEFL examenvoorbereidingscursus Engels in Toronto voor 12 weken in een gastgezin in een 1-persoonskamer ca. €6067,-.

Extra service: eindexamengarantie

Wil je wachten met reserveren totdat de examenuitslagen bekend zijn? Niet doen! Maak gebruik van onze eindexamengarantie: boek nu alles volgens jouw wensen zodat je later niet achter het net vist. Sommige accommodaties (met name residenties) zijn heel geliefd en snel volgeboekt. Vermeld bij je boeking dat je gebruik maakt van de eindexamengarantie en je kunt kosteloos annuleren als er toch iets mis gaat. Dit kost slechts €75,-. En als je een annuleringsverzekering afsluit, is het gratis (inclusief bij de verzekering).

Hulp nodig bij het plannen van je tussenjaar?

Kom langs op één van onze informatiedagen. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om op een andere dag langs te komen of via teams/telefonisch een afspraak maken. Dan nemen wij alle tijd om de mogelijkheden, wensen en voorkeuren voor een tussenjaar in het buitenland naast elkaar te leggen en een persoonlijk advies te geven. Natuurlijk beantwoorden wij ook graag al je vragen per chat, telefoon (024 3 888 666) of e-mail (info@studytravel.nl). Meer informatie over andere tussenjaar bestemmingen vind je hier

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes