Tussenjaar Zuid-Afrika

Wil jij een gapyear in het zuidelijkste land van Afrika ervaren? Een taalreis naar Zuid-Afrika is de perfecte invulling van je tussenjaar. Ook als je al plannen hebt om bijvoorbeeld vrijwilligerswerk te gaan doen in Zuid-Afrika, is een taalreis een mogelijkheid. Het is namelijk de beste manier om de taal beter te beheersen en zo nog beter contact met de lokale bevolking te kunnen krijgen! Daarnaast bouw je een internationale vriendenkring op en je leert de Zuid-Afrikaanse cultuur van binnenuit kennen. Het is al vanaf 17 jaar mogelijk om een taalcursus in Zuid-Afrika te boeken.

Tussenjaar bestemming:

Tussenjaar Kaapstad

Kaapstad is de perfecte bestemming om Engels te leren in je tussenjaar! Deze levendige en multiculturele stad is de tweede grootste stad van Zuid-Afrika en er valt heel veel te beleven. De taalschool in Kaapstad organiseert activiteiten en tripjes in de nabije omgeving zoals naar Kaap de Goede Hoop of een kroegentocht. Zo kun je ook de bekende Tafelberg beklimmen, Robben Island (het eiland waar Nelson Mandela gevangen heeft gezeten) bezoeken of rondwandelen in de wijk Bo-Kaap met prachtige gekleurde huizen. De school biedt Engelse lessen in de vorm van een intensieve cursus, maar ook in de vorm van een Cambridge, IELTS of TOEFL examenvoorbereiding cursus.

Naast deze bestemming in Zuid-Afrika is het ook mogelijk om Engels te leren in je tussenjaar in Australië, Engeland, Canada en Amerika.

Hoe duur is een taalreis/tussenjaar in Zuid-Afrika?

De prijs van een taalreis is afhankelijk van de bestemming, de cursus, het aantal lesuren, het aantal weken en het soort accommodatie dat je kiest. Per bestemming kun je bij de cursus in de prijstabel aflezen wat de kosten zijn van de taalreis van jouw voorkeur. Zo kost bijvoorbeeld een Cambridge examenvoorbereidingscursus Engels in Kaapstad voor 10 weken in een gastgezin in een 1-persoonskamer ca. €5335,-.

Extra service: eindexamengarantie

Wil je wachten met reserveren totdat de examenuitslagen bekend zijn? Niet doen! Maak gebruik van onze eindexamengarantie: boek nu alles volgens jouw wensen zodat je later niet achter het net vist. Sommige accommodaties (met name residenties) zijn heel geliefd en snel volgeboekt. Vermeld bij je boeking dat je gebruik maakt van de eindexamengarantie en je kunt kosteloos annuleren als er toch iets mis gaat. Dit kost slechts €75,-. En als je een annuleringsverzekering afsluit, is het gratis (inclusief bij de verzekering).

Hulp nodig bij het plannen van je tussenjaar?

Kom langs op één van onze informatiedagen. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om op een andere dag langs te komen of via teams/telefonisch een afspraak maken. Dan nemen wij alle tijd om de mogelijkheden, wensen en voorkeuren voor een tussenjaar in het buitenland naast elkaar te leggen en een persoonlijk advies te geven. Natuurlijk beantwoorden wij ook graag al je vragen per chat, telefoon (024 3 888 666) of e-mail (info@studytravel.nl). Meer informatie over andere tussenjaar bestemmingen vind je hier

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes