Duits taalkamp in Berlijn voor jongeren


Bij een Duits taalkamp in Berlijn kun je Duits leren en tegelijkertijd een leuke tijd hebben met leeftijdsgenoten van over de hele wereld. Samen verken je Berlijn en doe je mee aan leuke activiteiten. Het unieke aan Berlijn is dat er indrukwekkende bezienswaardigheden gerelateerd aan de geschiedenis zijn zoals de Berlijnse muur, Checkpoint Charlie en het Holocaustmomument. Maar ook de parken, dierentuin en musea zijn leuk om te bezoeken. Wist je bovendien dat Berlijn een ideale bestemming is voor de zomer? Zo liggen twee van onze taalscholen aan een groot meer waar je kunt zwemmen of verschillende watersporten kunt beoefenen. Daarnaast is het voor sportliefhebbers ook nog mogelijk om de Duitse taalcursus te combineren met zeil- of tennislessen!

Een Duits taalkamp in Berlijn met alles inbegrepen 
De Duitse vakantiekampen in Berlijn vinden plaats in de zomermaanden en zijn complete pakken van Duitse lessen, toezicht, verblijf inclusief maaltijden, activiteiten én luchthaventransfer. We hebben wel 3 partnerscholen die ieder verschillende taalkampen aanbieden. Er is dus voor iedereen wat! De taalschool GLS College Juniors bevindt zich in het centrum van Berlijn en organiseert taalkampen voor jongeren van 16 t/m 18 jaar. Onze andere taalscholen bevinden zich buiten Berlijn, aan een prachtig meer. Deze taalkampen zijn gericht op de wat jongere cursisten. Bij deze taalscholen kunnen jongeren al vanaf 7 jaar op taalkamp naar Berlijn!
Duits taalkamp voor jongeren van 7-14 jaar in Berlijn 
Onze partnerschool GLS Juniors organiseert Duitse zomerkampen in Berlijn voor jongeren van 7-14 jaar. Op deze school wordt een taalcursus Duits van 15 lessen aangeboden met verblijf op de campus van de school. Het leuke van deze taalschool is dat er ook Duitse jongeren verblijven en deelnemen aan de activiteiten, wat de perfecte gelegenheid biedt om te oefenen met Duits spreken. Daarnaast is het hier mogelijk om de Duitse cursus te combineren met tennis- of zeillessen.
Duits taalkamp in Berlijn voor jongeren van 12-16 jaar
Het taalkamp op onze partnerschool GLS Watersports Juniors is ideaal voor liefhebbers van sport. De school beschikt over ontzettend veel sportfaciliteiten: van voetbal- of volleybalvelden tot een haven met alle benodigdheden voor watersporten. Hierdoor kunnen jongeren van 12-16 jaar de cursus Duits combineren met watersporten, zoals surfen, kajakken, zeilen en natuurlijk zwemmen. Daarnaast worden 20 lessen Duits gevolgd per week en verblijven jongeren op de campus. 
Het Duitse taalkamp in Berlijn voor jongeren van 16-18 jaar
Onze partnerschool GLS College Juniors organiseert Duits taalkampen in Berlijn voor adolescenten. Hierbij worden 20 Duitse taallessen per week gecombineerd met een uitgebreid activiteitenprogramma. Jongeren kunnen ervoor kiezen om in één van de studio´s op de campus te verblijven of in één van de twee jongerenresidenties.
Activiteiten en excursies bij een Duits taalkamp in Berlijn
Het Duits taalkamp in Berlijn zit vol met activiteiten. Doordeweeks zijn er zo’n 2 activiteiten per dag en elk weekend is er een dagexcursie. Daarnaast bevat het taalkamp voor jongeren van 7 t/m 16 jaar ook nog een halve dagexcursie. Hierbij gaan jongeren de stad en omgeving verkennen. Zo zijn er excursies naar bijvoorbeeld Potsdam, Hamburg en Dresden. Verder worden er veel sportactiviteiten georganiseerd zoals volleybal, voetbal of dansen. Ook is er bijvoorbeeld een filmavond, barbecue of disco-avond.
Duitse taalkampen in Berlijn met begeleiding en toezicht
Begeleiding is een essentieel onderdeel van het taalkamp Duits in Berlijn. Voor jongeren van 7 t/m 16 jaar is er de hele dag door supervisie, zowel door groepsleiders als leraren. Ook verblijven er begeleiders in de residenties. Op de jongeren van 16 t/m 18 jaar na kan de campus alleen worde verlaten indien er een begeleider meegaat.  Jongeren van 16 t/m 18 jaar hebben iets meer vrijheid, maar er is wel een avondklok en toezicht tijdens de activiteiten.  
Andere mogelijkheden voor Duitse taalkampen 
We hebben een uitgebreid aanbod aan taalkampen in Duitsland. Zo wordt er ook buiten de zomerperiode een taalkamp georganiseerd in Augsburg. Daarnaast is Oostenrijk ook een leuk land om Duits te leren. Hier hebben we een taalschool in Wenen. Bekijk voor meer informatie onze Duitse taalkampen. 

Een Duits taalkamp in Berlijn met alles inbegrepen 

De Duitse vakantiekampen in Berlijn vinden plaats in de zomermaanden en zijn complete pakken van Duitse lessen, toezicht, verblijf inclusief maaltijden, activiteiten én luchthaventransfer. We hebben wel 3 partnerscholen die ieder verschillende taalkampen aanbieden. De taalschool GLS College Juniors bevindt zich in het centrum van Berlijn en organiseert taalkampen voor jongeren van 16 t/m 18 jaar. Onze andere taalscholen bevinden zich buiten Berlijn, aan een prachtig meer. Deze taalkampen zijn gericht op de wat jongere cursisten. Vanaf 7 jaar kunnen ze hier al op taalkamp naar Berlijn!

Duits taalkamp voor jongeren van 7-14 jaar in Berlijn 

Onze partnerschool GLS Juniors organiseert Duitse zomerkampen in Berlijn voor jongeren van 7-14 jaar. Op deze school wordt een taalcursus Duits van 15 lessen aangeboden met verblijf op de campus van de school. Het leuke van deze taalschool is dat er ook Duitse jongeren verblijven en deelnemen aan de activiteiten, wat de perfecte gelegenheid biedt om te oefenen met Duits spreken. Daarnaast is het hier mogelijk om de Duitse cursus te combineren met tennis- of zeillessen.

Duits taalkamp in Berlijn voor jongeren van 12-16 jaar

Het taalkamp op onze partnerschool GLS Watersports Juniors is ideaal voor liefhebbers van sport. De school beschikt over ontzettend veel sportfaciliteiten: van voetbal- of volleybalvelden tot een haven met alle benodigdheden voor watersporten. Hierdoor kunnen jongeren van 12-16 jaar de cursus Duits combineren met watersporten, zoals surfen, kajakken, zeilen en natuurlijk zwemmen. Daarnaast worden er 20 lessen Duits gevolgd per week en is het verblijf op de campus. 

Het Duitse taalkamp in Berlijn voor jongeren van 16-18 jaar

Onze partnerschool GLS College Juniors organiseert Duitse taalkampen in Berlijn voor adolescenten. Hierbij worden 20 Duitse taallessen per week gecombineerd met een uitgebreid activiteitenprogramma. Je kunt ervoor kiezen om in één van de studio´s op de campus te verblijven of in één van de twee jongerenresidenties.

Activiteiten en excursies bij een Duits taalkamp in Berlijn

Een Duits taalkamp in Berlijn zit vol met activiteiten. Doordeweeks zijn er zo’n 2 activiteiten per dag en elk weekend is er een dagexcursie. Daarnaast bevat het taalkamp voor jongeren van 7 t/m 16 jaar ook nog een halve dagexcursie. Hierbij ga je de stad en omgeving verkennen. Zo zijn er excursies naar Potsdam, Hamburg of Dresden. Ook worden er veel sportactiviteiten georganiseerd zoals volleybal, voetbal of dansen. Verder zijn er bijvoorbeeld filmavonden, barbecues en disco-avonden.

Duitse taalkampen in Berlijn met begeleiding en toezicht

Begeleiding is een essentieel onderdeel van het taalkamp Duits in Berlijn. Voor jongeren van 7 t/m 16 jaar is er de hele dag door supervisie, zowel door groepsleiders als leraren. Ook verblijven er begeleiders in de residenties. Jongeren tot 16 jaar kunnen de campus alleen verlaten indien er een begeleider meegaat.  Jongeren van 16 t/m 18 jaar hebben meer vrijheid, maar er is wel een avondklok en toezicht tijdens de activiteiten.  

Andere mogelijkheden voor Duitse taalkampen 

We hebben een uitgebreid aanbod aan taalkampen in Duitsland. Zo wordt er ook buiten de zomerperiode een taalkamp georganiseerd in Augsburg. Daarnaast is Oostenrijk ook een leuk land om Duits te leren. Hier hebben we een taalschool in Wenen. Bekijk voor meer informatie onze Duitse taalkampen

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op GLS College Juniors

Het jongerenprogramma van onze partnerschool GLS College in Berlijn is voor cursisten in de leeftijd van 16 tot en met 18 jaar. De taalschool is gelegen op een campus op een mooie locatie, op circa 15 minuten van de Alexanderplatz. De taalschool heeft jarenlange ervaring in het organiseren van taalcursussen voor jongeren. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
23/06/2024 - 18/08/2024
Verblijf in:
Campus
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €1210

Taalcursussen voor Jongeren op GLS Watersport Juniors

Voor de jongeren van 12-16 jaar biedt onze partnerschool GLS-Watersports Juniors speciale zomercursussen aan gecombineerd met watersporten. Het programma vindt plaats op een campus aan het meer Wolzig, ca. 30 km ten zuidoosten van Berlijn. De locatie is ideaal voor watersporten; er is een haven met boten, surfplanken, kajaks, kano's, zeilboten, een overdekte fitnessruimte, fietsen, beach volleybalveld, en voetbalveld. lees verder »
Minimum leeftijd:
12 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
30/06/2024 - 11/08/2024
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €1250

Weer in Berlijn

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 18 8 7
June 22 11 8
July 23 13 7
Aug 23 12 7
Sept 19 9 6
Oct 13 6 4
Nov 7 2 2
Dec 3 -1 1
Jan 2 -3 2
Feb 3 -3 3
Mar 8 0 4
Apr 13 4 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes