Taalcursus Portugees in Portugal


Veel mensen kennen Portugal als echte vakantiebestemming; de mooie steden en gouden zandstranden in de Algarve trekken ieder jaar veel toeristen. Naast dat het een fijn vakantieland is, is het ook een leuke bestemming om een taalcursus Portugees te volgen. Wanneer je op taalreis gaat naar Portugal word je ondergedompeld in de taal en cultuur van het land. Je zal in contact komen met de lokale bevolking en leert hun tradities kennen. Er worden verschillende soorten taalcursussen Portugees aangeboden in Portugal waardoor er voor iedereen een passende taalreis mogelijk is. Beleef een onvergetelijke tijd en leer mensen kennen van over de hele wereld!

Waar in Portugal kun je op taalreis?

Portugal is een land dat veel te bieden heeft. De rivier de Taag verdeeld het landschap van Portugal als het ware in tweeën. Het land heeft over het algemeen een warm en droog klimaat, maar er zijn grote temperatuurverschillen tussen het noorden en het zuiden. Het noorden is vrij rustig vanwege de koelere temperaturen en de natuur is hier spectaculair. Het zuiden is een stuk bekender onder de meeste toeristen vanwege het warme weer, de uitgestrekte zandstranden en de indrukwekkende rotsformaties. Er zijn verschillende bestemmingen in Portugal waar je een taalcursus Portugees kunt volgen: in Faro, Lissabon en Porto.

Taalcursus Portugees in verschillende steden

Faro, Lissabon en Porto liggen alle drie aan de kust. Hoewel Faro geen wereldstad genoemd kan worden, is het wel een belangrijke toeristische plaats in de Algarve. Faro beschikt over vele bezienswaardigheden, waaronder diverse musea en prachtige, oude kathedralen. Ga je Portugees leren in Lissabon, dan leer je de taal in de hoofdstad van Portugal. Deze bijzondere stad strekt zich uit over zeven heuvels en het centrum bestaat uit een oud- en nieuw gedeelte. Het is een fijne stad om cultuur te snuiven, te winkelen, lekker te eten te genieten van de vele bezienswaardigheden. Porto is een havenstad gelegen in het noordwesten van Portugal. Het is een grote, levendige stad met veel cultuur en historie. In 2014 werd Porto verkozen tot beste Europese bestemming. Tip: bezoek één van de vele wijngaarden en kelders in de stad en proef verschillende soorten Port. Welke stad je ook kiest voor je taalcursus Portugees; op alle bestemmingen is er genoeg te beleven! 

Wie kan een taalcursus volgen in Portugal?

Er zijn aparte taalcursussen Portugees voor leraren en volwassenen. De taalcursussen Portugees in Portugal voor volwassenen zijn er om algemeen Portugees te leren, maar er zijn ook programma’s mogelijk die je helpen bij het perfectioneren van de taal op professioneel gebied. Volwassenen leren Portugees in Faro, Lissabon of Porto. De lessen worden gegeven in internationale lesgroepen; naast een unieke ervaring maak je ook nog vrienden voor het leven! De taalcursussen Portugees worden op verschillende niveaus gegeven, waardoor er voor zowel beginners als gevorderden vele mogelijkheden zijn.

Portugees leren voor leraren

De taalcursussen Portugees in Portugal voor leraren vinden plaats in de hoofdstad Lissabon. De taalcursussen voor leraren zijn speciaal ontwikkeld voor leraren die niet alleen hun kennis van de Portugese taal willen perfectioneren, maar ook hun onderwijstechnieken en vakdidactiek. Een Portugese taalcursus voor leraren is ideaal om je professionele “skills” tot een hoger niveau te brengen terwijl je geniet van de Portugese gastvrijheid en vriendelijkheid. 

Wil je meer weten over de taalreizen Portugees in Portugal en Brazilië? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de chat, de mail of telefonisch. Kijk ook eens op onze website voor het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
Volwassenen
>
Leraren
>
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes