Taalcursus Spaans in Barcelona

Expanish

Onze partnerschool Expanish is gevestigd in de leuke wijk Eixample in Barcelona, slechts één straat van het beroemde La Pedrera-gebouw vandaan. De wijk beschikt over geweldige restaurants, cafés, bars, winkels en andere faciliteiten. De taalschool bevindt zich op loopafstand van de Sagrada Familia en ook het strand is maar een korte rit van de taalschool vandaan.

Alle cursisten van 30 jaar en ouder krijgen les in een apart schoolgebouw op 1 minuut loopafstand van het hoofdgebouw.

Belangrijke kenmerken van onze partnerschool in Barcelona:

  • De school is gevestigd op de tweede verdieping van een modern gebouw dat volledig is vernieuwd in 2017
  • 9 volledig uitgeruste, lichte klaslokalen
  • Gemeenschappelijke ruimte voor cursisten
  • Airconditioning
  • Gratis wifi en tablets en computers voor cursisten
  • Snacks en warme en koude dranken verkrijgbaar op school
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Apart schoolgebouw voor cursisten van 30+

Sociaal programma

Expanish biedt iedere week een afwisselend sociaal- en cultureel activiteitenprogramma aan, zodat je de taal ook buiten het klaslokaal kunt oefenen, in contact kunt komen met je internationale medecursisten en jezelf kunt onderdompelen in de stad en de cultuur! Iedere week worden er tenminste 4 gratis activiteiten georganiseerd. De activiteiten zijn verdeeld in 4 categorieën: academische-, culturele-, sociale- en welkomstactiviteiten (zoals een welkomstdiner, een stadstour, welkomstdrankjes).

De school organiseert ook excursies in het weekend, waarvoor extra kosten van toepassing zijn. De excursies geven de cursisten de mogelijkheid om samen met internationale medecursisten te reizen en bestemmingen buiten de stad te ontdekken. Spanje is een zeer divers land en er zijn tal van unieke en culturele bestemmingen en bezienswaardigheden om te ontdekken naast Barcelona. Voorbeelden van excursies zijn onder andere Girona, Montserrat en Sitges. Je kunt je ter plaatse opgeven voor de excursies.

Klik op de knop om een voorbeeld van een activiteitenprogramma te bekijken
Voorbeeld Nieuwjaars programma Salerno

Minimumleeftijd: 16 jaar.

Intensief

De intensieve cursus bestaat uit 20 of 30 lessen per week. Tijdens de intensieve cursus zullen studenten de belangrijkste taalvaardigheden ontwikkelen in een interactieve groep. De kleine klassen van maximaal 12 cursisten per groep laten ruimte voor persoonlijke aandacht van de docent in een ontspannen en aangename omgeving.

Met de intensieve cursus van 30 lessen per week, zullen de cursisten elke dag 2 extra groepslessen hebben om hun communicatievaardigheden te herhalen en te oefenen.

Studenten van 30 jaar en ouder kunnen deelnemen aan de cursus "intensief 30+".

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Speciaal Intensief

Cursisten die Spaans willen leren met extra persoonlijke begeleiding, kunnen de gecombineerde cursus overwegen. De gecombineerde cursus bestaat uit 20 groepslessen + 5 of 10 privélessen per week. Met de toevoeging van individuele lessen, krijgen cursisten de kans om dieper in te gaan op de thema´s en onderwerpen die in de groepslessen worden behandeld. De docent kan zich focussen op de gebieden waar de cursist meer aandacht nodig heeft en kan aandacht besteden aan aanvullende onderwerpen.

Let op: in 2024 zullen er 4 en 10 extra lesuren worden aangeboden. 

Minimum leeftijd is 16 jaar.