Taalcursus Spaans in Barcelona

Expanish

Onze partnerschool Expanish is gevestigd in de leuke wijk Eixample in Barcelona. De wijk beschikt over geweldige restaurants, cafés, bars, winkels en andere faciliteiten. De taalschool bevindt zich in een volledig gerenoveerd historisch pand en beschikt over ruime klaslokalen en gemeenschappelijke ruimtes, allemaal in de artistieke stijl van het gebouw. In de omgeving zijn beroemde bezienswaardigheden te vinden zoals Casa Batlló en Casa Milà.

De taalschool beschikt over een apart gedeelte voor cursisten van 30 jaar en ouder.

Belangrijke kenmerken van onze partnerschool in Barcelona:

  • 18 volledig uitgeruste, lichte klaslokalen
  • Gemeenschappelijke ruimte voor cursisten
  • Airconditioning
  • Gratis wifi en tablets en computers voor cursisten
  • Snacks en warme en koude dranken verkrijgbaar op school
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Apart gedeelte op school voor cursisten van 30+

Sociaal programma

Expanish biedt iedere week een afwisselend sociaal- en cultureel activiteitenprogramma aan, zodat je de taal ook buiten het klaslokaal kunt oefenen, in contact kunt komen met je internationale medecursisten en jezelf kunt onderdompelen in de stad en de cultuur! Iedere week worden er tenminste 4 gratis activiteiten georganiseerd. De activiteiten zijn verdeeld in 4 categorieën: academische-, culturele-, sociale- en welkomstactiviteiten (zoals een welkomstdiner, een stadstour, welkomstdrankjes).

De school organiseert ook excursies in het weekend, waarvoor extra kosten van toepassing zijn. De excursies geven de cursisten de mogelijkheid om samen met internationale medecursisten te reizen en bestemmingen buiten de stad te ontdekken. Spanje is een zeer divers land en er zijn tal van unieke en culturele bestemmingen en bezienswaardigheden om te ontdekken naast Barcelona. Voorbeelden van excursies zijn onder andere Girona, Montserrat en Sitges. Je kunt je ter plaatse opgeven voor de excursies.

Klik op de knop om een voorbeeld van een activiteitenprogramma te bekijken
Voorbeeld Nieuwjaars programma Salerno

Minimumleeftijd: 16 jaar.

Intensief

Speciaal Intensief

D.E.L.E.

Individueel

Intensief 30+