Taalvakantie Engels op Malta voor volwassenen


Bij een taalvakantie Engels op Malta kun je Engels leren op een zomerse bestemming, maar toch in Europa blijven. Malta is het grootste eiland van het gelijknamige land Malta, dat zich bevindt in de Middellandse zee onder Italië. Het eiland heeft een mediterraan klimaat, mooie stranden, echte ‘blue lagoons’ en een rijke geschiedenis met zowel Italiaanse als Britse invloeden. Dit kun je merken aan het Engels dat nu één van de voertalen is en de bezienswaardigheden die verspreid over het eiland te vinden zijn. Daarnaast biedt het eiland vele mogelijkheden voor (water)sporten, zoals duiken of zeilen. De taalschool zal verschillende (optionele) excursies organiseren waarbij je Malta gaat verkennen en andere volwassenen ontmoet. Zo mag een bezoekje aan de historische hoofdstad Valletta en het andere eiland Gozo niet ontbreken. Malta heeft voor iedereen wel wat te bieden. Geniet aan zee, ontdek het bruisende nachtleven of ga op excursie naar de prehistorische tempels van Tarxien en Paola. Eén ding is zeker: een Engelse taalreis naar Malta zul je niet snel vergeten. 

Taalvakantie Engels op onze partnerschool ESE op Malta
Onze partnerschool ESE organiseert de vakantiecursus Engels op Malta en bevindt zich in de populaire stad St. Julians, in een wijk met vele uitgaansgelegenheden en winkels. De school heeft een eigen 'SpeakEasy-café' en Beachclub, waar je in aanraking komt met medecursisten en kunt ontspannen aan zee. Ook is er een restaurant, tuin, terras en bibliotheek. Er zijn veel dingen die je kunt doen in je vrije tijd. Zo kun je buiten de Engelse lessen om deelnemen aan het activiteitenprogramma met (welkomst)feesten, sporten, excursies, boottochten of barbecues op het strand. 
Het cursusaanbod bij de taalvakanties Engels op Malta
Bij de Engelse taalvakantie op Malta heb je een ruime keuze aan cursussen. Je kunt de intensieve taalcursus Engels kiezen van 20 of 30 lessen, een minigroep-cursus met 30 lessen of een speciaal intensieve cursus met aanvullende privélessen. Daarnaast kun je je voorbereiden op het Cambridge-, TOEFL- of IELTS-examen en naar huis gaan met een officieel taaldiploma. Ook zijn er speciale cursussen voor 50-plussers, studenten die een academisch jaar op Malta willen doorbrengen en zakenmensen die zich willen richten op bijvoorbeeld onderhandelingen, vergaderingen of correspondentie. 
Taalvakantie Engels met sporten op Malta
Het kristalheldere water en de kleurrijke onderwaterwereld maken Malta een uitstekende plek om watersporten te beoefenen. Je kunt dan ook jouw taalcursus Engels op Malta combineren met 4 á 5 sessies zeilen of duiken volgen per week. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te windsurfen, abseilen of paardrijden.  
Het verblijf tijdens de taalvakanties Engels op Malta
In Malta is er voor ieder budget een passend verblijf. Je kunt kiezen voor een gedeeld appartement, de schoolresidentie van ESE, een eigen appartement of een hotelkamer in een 4-sterren hotel. Daarnaast kun je tijdens de taalvakantie Engels op Malta verblijven in een gastgezin, wat een leuke optie is als je nieuwsgierig bent naar de Maltese cultuur. 
Taalvakanties Engels op Gozo of Malta
Gozo is het kleinere zusje van Malta, het tweede eiland van het land. Dit eiland is een prettige bestemming als je een rustiger eiland zoekt, maar wel geïnteresseerd bent in een taalvakantie Engels in Malta. Ben je overigens tussen de 17 en 20 jaar, houd er dan rekening mee dat je zowel mee kunt doen aan de taalvakanties Engels op Malta voor jongeren als volwassenen. Wil je liever het authentieke Britse of Amerikaanse Engels leren spreken? Dan is een taalvakantie in Engeland of Amerika misschien iets voor jou. Bekijk voor meer informatie onze taalvakanties voor volwassenen. 

Taalvakantie Engels op onze partnerschool ESE op Malta

Onze partnerschool ESE organiseert de vakantiecursus Engels op Malta en bevindt zich in de populaire stad St. Julians, in een wijk met vele uitgaansgelegenheden en winkels. De school heeft een eigen 'SpeakEasy-café' en Beachclub, waar je in aanraking komt met medecursisten en kunt ontspannen aan zee na de Engelse lessen. Ook is er een restaurant, tuin, terras en bibliotheek. Er zijn veel dingen die je kunt doen in je vrije tijd. Zo kun je deelnemen aan een activiteitenprogramma met (welkomst)feesten, sporten, excursies, boottochten of barbecues op het strand. 

Het cursusaanbod bij de taalvakanties Engels op Malta

Bij de Engelse taalvakantie op Malta heb je een ruime keuze aan cursussen. Je kunt de intensieve taalcursus Engels kiezen van 20 of 30 lessen per week, een minigroep-cursus met 30 lessen of een speciaal intensieve cursus met aanvullende privélessen. Daarnaast kun je je voorbereiden op het Cambridge-, TOEFL- of IELTS-examen en naar huis gaan met een officieel taaldiploma. Ook zijn er speciale cursussen voor 50-plussers, studenten die een academisch jaar op Malta willen doorbrengen en zakenmensen die zich willen richten op bijvoorbeeld onderhandelingen, vergaderingen of correspondentie. 

Taalvakanties Engels op Malta met (water)sporten

Het kristalheldere water en de kleurrijke onderwaterwereld maken Malta een uitstekende plek om watersporten te beoefenen. Je kunt dan ook jouw taalcursus Engels op Malta combineren met 4 á 5 sessies zeilen of duiken per week. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te windsurfen, abseilen of paardrijden.  

Het verblijf tijdens de taalvakanties Engels op Malta

In Malta is er voor ieder budget een passend verblijf. Je kunt kiezen voor een gedeeld appartement, de schoolresidentie van ESE, een eigen appartement of een hotelkamer in een 4-sterren hotel. Daarnaast kun je tijdens de taalvakantie Engels op Malta verblijven in een gastgezin, wat een leuke optie is als je nieuwsgierig bent naar de Maltese cultuur

Taalvakanties Engels op Gozo of Malta

Gozo is het kleinere zusje van Malta, het tweede eiland van het land. Dit eiland is een prettige bestemming als je een rustiger eiland zoekt, maar wel geïnteresseerd bent in een taalvakantie Engels in Malta. Ben je overigens tussen de 17 en 20 jaar, houd er dan rekening mee dat je ook mee kunt doen aan de taalvakanties Engels op Malta voor jongeren. Het voordeel van de taalvakanties voor volwassenen is echter wel dat je elke maandag kunt beginnen. Wil je liever het authentieke Britse of Amerikaanse Engels leren spreken? Dan is een taalvakantie Engels in Engeland of Amerika misschien iets voor jou. Ben je benieuwd naar andere landen, bekijk dan onze taalvakanties Engels.

lees verder »
 
ESE
(86)

Taalcursussen voor Volwassenen op ESE

Onze taalschool ESE in Malta is gelegen in St. Julians, op loopafstand van winkels, restaurants, banken, bioscopen en vele uitgaansgelegenheden. Het instituut ESE verzorgt je taalcursus Engels en beschikt over 60 moderne leslokalen met airconditioning en een internetcafé. In de pauzes ontmoet je je medecursisten in het 'SpeakEasy-café' (op school) of op het terras. Op het taalinstituut, dankzij het enthousiaste en ervaren docententeam, een persoonlijke en vriendschappelijke sfeer. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €295

Taalcursussen voor Volwassenen op EC Malta 30+

Onze partnerschool EC 30+ in Malta biedt taalcursussen Engels aan voor cursisten van 30 jaar en ouder. De taalschool is gelegen in de levendige plaats St. Julian’s, met veel faciliteiten in de omgeving. Ook het strand is op korte loopafstand van de taalschool gelegen. De school biedt ook cursussen aan voor jongere cursisten, maar de 30+ cursisten hebben een eigen gedeelte op school, waardoor je je hier in een leeromgeving bevindt met leeftijdsgenoten. Wanneer je Engels wil leren op een prachtig Mediterraan eiland samen met andere cursisten van 30+, is dit de perfecte keuze.  lees verder »
Minimum leeftijd:
30 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €320

Weer in Malta

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 29 22 9
Aug 29 23 11
Sept 27 22 9
Oct 24 19 7
Nov 20 16 6
Dec 16 12 5
Jan 14 10 5
Feb 15 10 6
Mar 16 11 7
Apr 18 13 9
May 22 16 10
June 26 19 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes