Tussenjaar in Engeland

Wil jij een gapyear in Engeland ervaren? Een taalreis naar Engeland is de perfecte invulling voor je tussenjaar. Je bouwt een internationale vriendenkring op, leert perfect Engels spreken en leert de Engelse cultuur van binnenuit kennen. Daarnaast is het al mogelijk om een taalcursus in Engeland te boeken vanaf 16 jaar.

Populaire tussenjaar bestemmingen:

Tussenjaar Londen

Tijdens een tussenjaar in de hoofdstad van Engeland is er altijd iets te beleven. Londen is een stad waar je oneindige veel van je bucketlist kunt strepen, zoals The British Museum, Regent’s Park en Platform 9 ¾ uit de Harry Potter films. En dat allemaal om de hoek bij onze partnerschool in Londen! Op deze school kun je een intensieve taalcursus Engels volgen, maar ook een Cambridge examenvoorbereiding cursus.

Daarnaast is het in Londen ook mogelijk om een academisch jaar te volgen. Dit is een periode van 24 tot 36 weken waarin je naast Engels ook oefent voor examens, zoals Cambridge, en kunt kiezen uit keuzevakken zoals Engels voor toerisme. Meer informatie over een taaljaar in het buitenland vind je hier.

Tussenjaar Bristol

Bristol is een echte Engelse studentenstad en dus de perfecte stad voor een tussenjaar! Aan sociale activiteiten geen gebrek! Daarnaast is het bij de taalschool in Bristol mogelijk om gebruik te maken van alle faciliteiten en clubs van Bristol University. Je kunt op deze taalschool een intensieve Engels cursus volgen, maar het is ook mogelijk om een Cambridge of IELTS examenvoorbereiding cursus te volgen.

Tussenjaar Cambridge

Een andere levendige studentenstad is Cambridge! Een tussenjaar in deze stad om Engels te leren of verbeteren zal zeker een ervaring zijn om nooit te vergeten. Onze taalschool is de oudste taalschool in Cambridge en bevindt zich in een Victoriaanse villa dicht bij het stadscentrum. Op deze school is het mogelijk om een cursus intensief Engels te volgen of een Cambridge of IELTS examenvoorbereiding cursus te volgen.

Tussenjaar Portsmouth

Een andere populaire bestemming voor tussenjaar studenten is Portsmouth. Deze universiteitsstad is uniek voor haar ligging aan Het Kanaal met een historische kustlijn. De taalschool ligt in het centrum van de stad, te midden van de faculteitsgebouwen van de universiteit. Naast een cursus intensief Engels is het ook mogelijk om een Cambridge of IELTS examenvoorbereiding cursus te volgen.

Naast deze vier bestemmingen bieden we momenteel ook taalcursussen Engels aan in Bournemouth, Brighton, Liverpool, Manchester, Newcastle en Torquay.

Studenten in Engeland

Hoe duur is een taalreis/tussenjaar in Engeland?

De prijs van een taalreis is afhankelijk van de bestemming, de cursus, het aantal lesuren, het aantal weken en het soort accommodatie dat je kiest. Per bestemming kun je bij de cursus in de prijstabel aflezen wat de kosten zijn van de taalreis van jouw voorkeur. Zo kost bijvoorbeeld een intensieve cursus Engels in Cambridge voor 12 weken in een gastgezin ca. €7.023,-.

Extra service: eindexamengarantie

Wil je wachten met reserveren totdat de examenuitslagen bekend zijn? Niet doen! Maak gebruik van onze eindexamengarantie: boek nu alles volgens jouw wensen zodat je later niet achter het net vist. Sommige accommodaties (met name residenties) zijn heel geliefd en snel volgeboekt. Vermeld bij je boeking dat je gebruik maakt van de eindexamengarantie en je kunt kosteloos annuleren als er toch iets mis gaat. Dit kost slechts €75,-. En als je een annuleringsverzekering afsluit, is het gratis (inclusief bij de verzekering).

Hulp nodig bij het plannen van je tussenjaar?

Kom langs op één van onze informatiedagen. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om op een andere dag langs te komen of via teams/telefonisch een afspraak maken. Dan nemen wij alle tijd om de mogelijkheden, wensen en voorkeuren voor een tussenjaar in het buitenland naast elkaar te leggen en een persoonlijk advies te geven. Natuurlijk beantwoorden wij ook graag al je vragen per chat, telefoon (024 3 888 666) of e-mail (info@studytravel.nl). Meer informatie over andere tussenjaar bestemmingen vind je hier.

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes