Engels leren in Chester voor volwassenen


Engels leren in Chester: een authentiek stadje in het noordwesten van Engeland. Chester, een stad met meer dan 2000 jaar historie, is zeer ‘Engelse’ met typische kenmerken van het land, zoals de wit met zwarte huizen en de vele parken en tuinen. Het stadje biedt de perfecte combinatie van traditionele en moderne cultuur; geschikt voor jong en oud. Met 120.000 inwoners is het bovendien niet al te groot, zodat het erg persoonlijk en gezellig aandoet. Het is inmiddels wel duidelijk dat Chester een bestemming is waar je het zeker naar je zin hebt als je de Engelse taal gaat leren voor volwassenen. Het is tevens een perfecte uitvalsbasis om ook de omliggende delen van Engeland te ontdekken, zoals Liverpool, Manchester, Peak district, Snowdonia national park, of de bergen in Wales. Daarnaast kan je in je vrije tijd ook een bezoekje brengen aan het grootste amfitheater van Groot-Brittannië of aan één van de meest druk bezochte dierentuinen van het land, wat het Engels leren in Chester nóg leuker maakt!

Op professionele wijze de Engels leren in Chester

StudyTravel werkt in deze stad samen met de taalschool English in Chester, die bestaat uit 3 gebouwen, allemaal gelegen op Stanley Place; een klein historisch pleintje in hartje Chester. Het hoofdgebouw van de school heeft in totaal 20 klaslokalen, een ‘digital language laboratory’ met computers, een koffieruimte, een gezellige patio (binnentuintje) en een gemeenschappelijke studentenlounge. Daarbij staat deze taalschool bekend om haar familiaire sfeer met persoonlijke aandacht en haar professionele team van medewerkers. Een goede mix van nationaliteiten is hier gegarandeerd en English in Chester is geaccrediteerd door de British Council, een kwaliteitskenmerk dat erkend wordt over de hele wereld. Dat je hier dus als volwassene uitstekend Engels kan leren in een gemoedelijke omgeving, is een feit.

Engels leren in combinatie met activiteiten van de taalschool

De taalschool English in Chester doet er alles aan om de Engelse taal leren voor volwassenen zo leuk mogelijk te maken! Zo worden er wekelijks veel verschillende activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten lopen enorm uiteen: van voetbalwedstrijden tot ‘international food evenings’, van schaatsen tot opera en van sightseeing tot filmavonden. Op deze manier kan je snel een band opbouwen met je medecursisten en leer je ook Engels te spreken in Chester in je vrije tijd. Daarnaast worden er in de weekenden nog excursies verzorgd naar bekende, omliggende steden. Hierbij kan je denken aan Liverpool, Manchester, York, North Wales en The Lake District. Er is dus genoeg te beleven in deze historische stad!

English in Chester biedt Engels leren op maat

Of je als volwassene nu de Engelse taal wilt leren door middel van een intensieve taalcursus, een Cambridge-examencursus, een IETLS-examencursus of een geheel individuele cursus: StudyTravel maakt het mogelijk! Bij al deze verschillende cursussen is er sprake van een internationale mix van studenten, waardoor je mensen van over de hele wereld zal ontmoeten en vriendschappen voor het leven zal sluiten. Op de eerste lesdag worden de cursisten (die geen beginner zijn) aan de hand van de indelingstest in groepen geplaatst, waardoor iedereen op het juiste niveau terechtkomt. Zo haalt iedereen het maximale uit zijn of haar taalcursus. 

Engels leren met de speciale Club 50 cursus

In Chester kan je gebruik maken van het Club 50 programma dat StudyTravel aanbiedt. Dit programma geeft je de mogelijkheid om Engels te leren in Chester en tegelijkertijd kennis te maken met de Engelse cultuur. Deze cursusduur bedraagt 2 weken en is speciaal ontwikkeld voor mensen van 50 jaar of ouder. Je hebt dan 20 lessen Engels per week in groepen van maximaal 10 cursisten. Naast de lessen is er een sociaal programma inbegrepen, waarbij er altijd een medewerker of leraar van de taalschool aanwezig zal zijn. De cursussen vinden plaats van april tot september en zijn toegankelijk voor cursisten met minimaal beginnersniveau (A1) Engels.

Engels leren en verblijven in een van de accommodaties in Chester

Een groot deel van de volwassenen dat Engels gaat leren in Chester kiest voor een verblijf in een gastgezin, wat een geweldige manier is om de taal ook na de lessen te blijven oefenen en om inzicht te krijgen in de Engelse levenswijze en cultuur. De inwoners van Chester staan bekend als erg gastvrije mensen, wat jouw buitenlandervaring alleen maar beter maakt! Daarnaast kan je ook kiezen voor een executive gastgezin. Dit houdt in dat je een eigen badkamer tot je beschikkling hebt. De derde en laatste verblijfsoptie in Chester is de Waterside Court residentie. Dit is een moderne residentie gelegen net buiten de oude stadsmuren, op slechts 6 minuten loopafstand van de school en het centrum.

 

Twijfel je nog over de bestemming? Op deze pagina kan je alle mogelijkheden voor een taalcursus Engels voor volwassenen in Engeland bekijken! Ook vind je op onze website meer informatie over alle andere taalreizen in het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op ELC Chester

Onze partnerschool in Chester, English in Chester , is opgezet in 1976. Deze middelgrote school staat bekend om de familiare sfeer met veel persoonlijke aandacht en een professioneel team van medewerkers. In totaal heeft de school 3 gebouwen gelegen op Stanley Place, een kein historisch pleintje in het centrum van Chester. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €960

Weer in Chester

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 19 13 8
Aug 19 13 8
Sept 17 11 7
Oct 13 7 4
Nov 10 4 4
Dec 8 2 4
Jan 8 0 4
Feb 8 0 4
Mar 10 2 6
Apr 12 4 8
May 15 7 8
June 18 10 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes